Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Kleine jacuzzi op het dak

Een kleine jacuzzi op het dak geeft je een plek om terug te trekken en helemaal tot rust te komen. En omdat je een kleine jacuzzi op het dak kiest, hoef je niet veel ruimte in te leveren. Niet iedereen heeft natuurlijk een groot dakterras en niet iedereen heeft ruimte voor een jacuzzi op het dak. Daarnaast moet je dak voldoende draagvermogen hebben voor de jacuzzi. Dat geldt voor de jacuzzi gevuld met water en met mensen erin natuurlijk. Er zijn opties voor een ronde jacuzzi, een vierkante of een rechthoekige jacuzzi.

Liever groot

Kies je voor een ronde jacuzzi, dan kies je al snel voor een grote jacuzzi. Een ronde jacuzzi is geschikt voor zes personen. Er zijn ook jacuzzi’s voor minder personen. Deze zijn vaak kleiner dan de ronde jacuzzi’s. Ook kun je in andere jacuzzi’s liggen, waar ronde jacuzzi’s vaak alleen geschikt zijn om in te zitten. Voor een jacuzzi op het dak is het vooral belangrijk om na te denken over de beschikbare ruimte op je dak, naast het draagvermogen.

Kies je kleur

Of je nu een grote of kleine, ronde of vierkante jacuzzi wil op je dak, je kunt zelf je kleur kiezen. Zowel voor het bad als de buitenrand van je jacuzzi. Voor het bad zijn er twee opties: wit en marmerwit. Voor de buitenrand heb je meerdere keuzes. Bij elke kleur voor de buitenrand zijn er bijpassende trapjes. Zowel voor de ronde jacuzzi’s als de hoekige. De kleuren hout die beschikbaar zijn, zijn rood cederhout, naturel cederhout en greywash cederhout. Zo is er altijd een tint die past bij de stijl van jouw buitenruimte.