Kijk op Interieur
Image default
Bedrijven

Wat maakt glas in lood deuren zo populair?

Deuren met glas in lood zijn vandaag de dag enorm populair onder woningbezitters. En dat is natuurlijk helemaal niet zo gek. De deuren staan bekend om een tijdloos karakter, brengen erg veel sfeer en stijl met zich mee en voor ieder budget zijn er wel geschikte deuren te vinden. Wat voor soort glas in lood deur zie jij het liefste terug bij jou in huis?

 

Je zorgt eenvoudig en snel voor meer privacy tussen meerdere ruimtes in huis

Een deur met glas in lood zorgt dus voor onwijs veel sfeer bij jou in huis. Maar er zijn ook vele andere handige en praktische voordelen verbonden aan deuren in deze stijl. Je zorgt eenvoudig en snel voor meer privacy tussen meerdere ruimtes in huis. Kies er bijvoorbeeld voor om het woongedeelte te scheiden van het eetgedeelte. Hierdoor kun je in alle rust lekker tafelen of genieten van een goed boek in de zitkamer, terwijl er volop drukte is aan de eetkamertafel. Werk je bijvoorbeeld thuis en staat er een belangrijke meeting op de planning? Schuif de deuren even dicht en zorg voor een betere akoestiek in de complete ruimte. Daarnaast heb je ook de keuze uit standaard deuren die netjes vallen in een deurkozijn.

 

Je gaat voor een fraaie en authentieke look bij jou in huis door te kiezen voor glas in lood deuren

Je gaat voor een fraaie en authentieke look bij jou in huis door te kiezen voor glas in lood deuren. Het licht schijnt op een zonnige dag perfect voor het glas en zorgt voor een speels effect bij jou in huis. Ook passen de deuren perfect in zowel traditionele woningen uit de jaren ’30 als woningen die reeds op zijn geleverd.

 

Het glas in lood is tegenwoordig te verkrijgen in een erg breed scala aan ontwerpen

Het glas in lood is tegenwoordig te verkrijgen in een erg breed scala aan ontwerpen. Ook is een deur in vrijwel ieder formaat te bestellen. Weet je op dit moment toch niet helemaal zeker wat voor soort formaat deur je nodig hebt? Of kun je juist advies gebruiken over het ontwerp dat het beste gaat passen bij jou in huis? Neem in beide gevallen een keer contact op met een gespecialiseerd verkooppunt. Op deze manier weet je altijd zeker dat je erg goed geholpen kunt worden.

 

Bron: Deurenweb.nl

Gerelateerde artikelen

Visgraat in je interieur

Kies voor een boxspring voor slaapcomfort: Maat 160 x 200

Ontdek de functionaliteiten van verschillende raamfolies