Kijk op Interieur
Image default
Meubels

wandlamp kopen

Een wandlamp kopen is een ontzettend leuke toevoeging aan je huis of slaapkamer. Er bestaan ontzettend veel soorten en maten. Ook bestaan er heel veel winkels die een wandlamp verkopen maar waar moet je op letten als je een wandlamp wilt kopen. Lees snel verder voor alle informatie over wandlampen!

 

Energiezuinige verlichting

Energiezuinige verlichting is dé trend van tegenwoordig. Het is ontzettend geschikt voor iedere binnenruimte, denk hierbij aan je kantoor of je slaapkamer. Deze verlichting kan met maar ook zonder een dimmer. Deze verlichting is enorm energiezuinig en is in heel veel verschillende designs verkrijgbaar. Ze besparen ongeveer 80% in vergelijking met een normale gloeilamp en gaan 10 keer zolang mee.

De ledlamp is de afgelopen tijd erg populair geworden terwijl de spaarlamp langzamerhand verdwijnt. Dit komt omdat de spaarlamp vergeleken de ledlamp minder fijne eigenschappen heeft. Halogeenlampen zijn geen zuinige keuze, maar sinds september 2018 zijn bijna alle soorten uit de winkel verdwenen. Een ledlamp gebruikt namelijk veel minder stroom dan een gloei of halogeenlamp. Dat is natuurlijk goed voor het milieu, want door een laag energiegebruik komen er minder broeikasgassen vrij. Spaarlampen presteren minder goed dan ledlampen en ook bevatten spaarlampen kwik.

 

Houten wandlamp

Naast andere soorten wandlampen bestaan er natuurlijk ook houten wandlampen. Deze houten wandlampen kunnen vaak zorgen voor een warme en huiselijke sfeer. Dit komt vaak doordat hout een warme uitstraling geeft en hierdoor zorgt het dus voor een huiselijke sfeer.

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten hout, denk aan bijvoorbeeld bamboe, bamboe zorgt voor een lichte en sfeervolle verlichting. Dit is een goede balans in een huis vol passie.

Ook bestaan er leuke wandlampen in een vorm van een touw eraan, dit zorgt ook weer voor een ontzettend speels effect.

https://liefsvanemma.nl/verlichting/binnenverlichting/wandlampen/