Kijk op Interieur
Image default
Industrie

Waarom Schréder zo belangrijk is voor mensen

Schréder helpt bij het verlichten van ons leven. Het is gemakkelijk om licht als vanzelfsprekend te beschouwen. Immers, het omringt ons. Maar waarom is licht zo belangrijk voor ons? Hoe kunnen winkelcentra, steden en openbare ruimten de kracht van licht benutten om ervaringen te creëren om bezoekers aan te trekken? In de natuur genieten we van de eerste zonnestraal, de middagzon die ondergaat, het glorieuze schouwspel van de zonsondergang, de vreugdevuren waar we bij het vallen van de avond omheen zitten, het fonkelen van de sterren, de weldadige maan, de bioluminescentie van zeedieren, vuurvliegjes en andere insecten.

Kunstmatig licht door Schréder

Schréder heeft kunstmatig licht tot een kunst verheven. Niet alleen als we onze mobiele telefoons of onze laptops aanzetten, baden we in het licht. Kantoren, huizen, winkels en winkelcentra gloeien van het licht. Verlichte reclameborden en digitale reclameschermen strijden om onze aandacht. En als de zon onder de horizon verdwijnt in zowat elke stad en dorp verlichten straatlantaarns, winkelpuien en autoverlichting de donkerste nacht. Zo belangrijk is licht en daarmee ook de professionals van Schréder. Die elke dag al ruim 100 jaar hun uiterste best doen om verlichting te verfijnen.

Licht maakt ons moderne leven mogelijk

Vóór het kunstlicht was onze productiviteit beperkt door het aantal daglichturen. Vuur hielp onze dagen te verlengen, net als gaslicht, en nu geeft verlichting op basis van elektriciteit ons de mogelijkheid om langer wakker te blijven. Met nieuwe ideeën te komen, innovatief te zijn en, letterlijk, de wereld in recordtempo te veranderen.

Licht creëert sfeer

Verlichting dicteert hoe een ruimte “aanvoelt”. Heldere witte lichten die van de muren af schijnen, zorgen voor een klinische sfeer. Warme witte lichten maken elke ruimte iets gastvrijer. Kleurrijke lichten die aan en uit fonkelen maken een ruimte feestelijker. Met relatief weinig moeite kunnen we elke ruimte transformeren en een zeer specifiek gevoel overbrengen met behulp van licht. Dit gebruiken we elke dag in onze kantoren, woningen en recreatieruimtes. Maak kennis met de slimme verlichting van Schréder.

Contact

Als u geïnteresseerd bent in het transformeren van uw ruimte en het creëren van boeiende bezoekerservaringen door verlichting, neem dan contact op met de professionals van Schréder. Ze vertellen u graag meer over hoe verlichting u kan helpen uw voetgangersverkeer te vergroten, uw bezoekers te imponeren en u te helpen zich te onderscheiden.