Kijk op Interieur
Image default
Industrie

Elektrische takel bij hijswinkel.nl

Naast een elektrische takel verkopen wij nog veel meer soorten hijsmiddelen. Hijswinkel is de specialist in hijsmiddelen. Wij bieden u middelen zoals takels, hijsbanden, spanbanden, palletwagens, evenaars, staalkabels, valbeveiliging, heftakels en platenklemmen. Verschillende kleine onderdelen die hierbij passen verkopen wij ook. Stuk voor stuk voldoen ze aan een hoge kwaliteit. Maar natuurlijk ook veiligheid. Deze hoge kwaliteit bieden wij aan voor een lage prijs en snelle levering.

Elektrische takel

Een elektrische takel maakt gebruik van een elektromotor. Zo kunt u de lasten eenvoudig verplaatsen. De stroom wordt toegevoerd vanuit een net of uit een aggregaat. Wij als Hijswinkel verkopen elektromotoren van 230 volt, maar ook van 400 volt. Deze elektromotoren kunt u besturen met een afstandsbediening. Om het nog makkelijker te maken voor u. 

Betrouwbare takels

Alle takels en lieren zijn zoals eerder genoemd van de hoogste kwaliteit. Wij verkopen kwaliteitsmerken zoals Delta, Nitchi en Hitachi. Wij raden u aan om de takels en lieren 1 keer per jaar te laten controleren door ons. Zo zorgen we er samen voor dat de takels en lieren in topconditie blijven. Takels en lieren worden vooral gebruikt als boottakels, werkplaatstakels, garagetakels, autolieren, boottrailerlieren en bouwlieren. Wij bieden verschillende soorten hijstakels en lieren. Naast de elektrische takel verkopen wij ook nog handtakels, rateltakels en lieren. 

Handtakels en rateltakels

Een handtakel is handig om lasten op te tillen en dan te verplaatsen via een hefboom. Een handtakel heeft geen elektromotor. Dat betekent dat u zelf kracht moet gebruiken om deze lasten te verplaatsen. Een rakeltakel is ontworpen om lasten te takelen en ze te verplaatsen via een hefboom. Een rateltakel heeft een katrol met een ketting die daar overheen loopt. Aan het uiteinde zit een haak. 

Elektrische takel kopen

Een takel is een trommel waar een staakkabel omheen zit. Er zijn 2 soorten lieren. De ene soort lier met de hand worden bediend. De andere kan met een elektromotor of een hydraulische motor bediend worden. een hydraulische motor is een motor die hydraulische energie omzet naar mechanische energie. Deze takels zijn elektrisch en kunt u bedienen met een afstandsbediening. Draadloos of met draad.