Kijk op Interieur
Image default
Bouwmaterialen

Veilig op pad met de camper

Lekker op vakantie met de camper is erg praktisch en biedt de uitkomst als je naar veel verschillende plekken trekt. Door de ruimte die de camper biedt, kun je veel spullen mee zonder dat het je veel ruimte kost, want elke camper beschikt over handige kastjes die om te bouwen zijn tot bank of bed. Ook is alles zo ingericht dat de ruimte zo functioneel mogelijk benut wordt. Echter, de voordelen zijn tevens nadelen wegens het feit dat de hoogte van de camper een dode hoek creëert. Daarnaast zal een eventuele fietsendrager het zicht op de situatie achter de camper verder beperken, waardoor gevaarlijke situaties ontstaan. Ga jij deze vakantie met een gehuurde camper op pad? Wees er dan van verzekerd dat deze uitgerust is met camera’s en een monitor die je zicht bieden rondom het voertuig.

Bent u een camperverhuurder? Dan is het van groot belang dat u verkeersveiligheid kan garanderen voor uw klanten. Veiligheid in het verkeer is namelijk niet alleen essentieel voor de weggebruiker zelf, maar ook voor de medeweggebruikers en omstanders. Een achteruitrijcamera set kan veel verschil maken voor wat betreft zichtproblemen. De camper achteruitrijcamera biedt naast zicht op het gebied aan de achterkant van de camper ook zit op de situatie aan de zijkanten van de camper. De camera’s worden in dat geval bevestigd aan de zijspiegels, waardoor je optimaal zicht krijgt.

Wacht dus niet langer en kies voor een kwalitatief camerasysteem om de verkeersveiligheid te vergroten. Wees je bewust van de gevolgen die beperkt of slecht zicht kunnen veroorzaken en ga voor veiligheid boven gemak. Uiteindelijk zal gemak namelijk gepaard gaan met verkeersveiligheid, waar Van Zwitserland als geen ander bekend mee is. Wij denken graag met je mee over de juiste oplossing en onderzoeken de mogelijkheden in camerasystemen voor jouw voertuig.

https://www.vanzwitserland.nl/