Kijk op Interieur
Image default
Bouwmaterialen

Antislip rubber trap tape speciaal voor meer veiligheid

Antislip rubber trap strip is speciaal ontwikkeld voor gladde traptreden

In Nederland staan veel oude trappen in de woning die heel erg steil en smal zijn. Resultaat hierdoor, veel ongevallen op de trap. Met name oudere mensen hebben enorme moeite met het traplopen op zo’n steile trap.

In 2013 heeft een onderzoek uitgewezen dat er jaarlijks meer dan 900 ernstige ongevallen plaatsvinden onder de ouderen met zeer ernstige gevolgen. Dit kost de Nederlandse overheid jaarlijks veel geld.

Uit dit rapport is een samenwerking ontstaan tussen een studenten groep van TNO Delft en Je Eigen Praktijk om een product te ontwikkelen, voor deze Nederlandse struikel trappen.

De criteria die hierbij was:

  • Super sterk.
  • Voldoende grip ook met sokken.
  • Makkelijk aan te brengen.
  • Geschik voor de meeste trappen.
  • Betaalbare prijs.

Na lang onderzoeken en uitvoerig testen van de samenstelling van het materiaal, is er een antislip rubber tape ontstaat die aan al deze eisen voldoet. De antislip strip voor de trap is leverbaar in 2 lengtes 15 meter en 5 meter en in 5 verschillende ral kleuren. De trapstrip is online te bestellen.

In Nederland is de antislip strip inmiddels een bekend product geworden op het internet.  Die je eenvoudig ook online kunt kopen en binnen 2 dagen wordt geleverd.

 

 

http://www.antisliprubbertape.com