Kijk op Interieur
Image default
Deur kozijn raam trap

Slotenmaker Gerard in Nijmegen

Slotenmaker Nijmegen

Helaas komt het weleens voor dat je buitengesloten bent, omdat je bijvoorbeeld je sleutels kwijt bent, je sleutel afgebroken is in het slot of de sleutel achter de deur is gebleven. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer naar binnen. Slotenmaker Nijmegen is snel ter plaatse. Ook wordt er snel en efficiënt gewerkt. Je maakt je geen zorgen over de kwaliteit van de werkzaamheden en van de materiaal dat is gebruikt. Ook ben je tevreden over de klantvriendelijke slotenmakers die langskomen en kunt met een gerust hart je bed weer in. 

Ze leveren niet alleen onze diensten aan huis. Ze komen ook langs bij bedrijven. Ze zijn niet alleen gespecialiseerd in deuren en sloten, maar ook brandkoffers, gepantserde deuren, alarm- en camera installaties, inbraakbeveiliging en inbraakschade. Breed assortiment van diensten van echte vakmensen.

Betrouwbare Slotenmaker

Alle slotenmakers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Je wilt natuurlijk niet iemand die je deur openmaakt die in aanraking is geweest met de politie. Ze hebben hier natuurlijk ook aan gedacht. Dit laat ook zien dat ze hun klanten waarderen en willen dat ze zonder zorgen kunnen uitrusten, nadat ze hun huis weer binnen kunnen.

Kwaliteit gaat voor!

Natuurlijk wil je dat je nieuwe slot van kwaliteit is. Je huis is natuurlijk je privacy. Ook heb je daar je materiële en immateriële waarden liggen. Daarom wordt er enkel gebruik gemaakt van gekeurde sloten en kwaliteit materiaal. Echter, is dit niet voldoende.  Kwaliteit is alleen kwaliteit als het ook door een ervaren slotenmaker wordt gemonteerd. 

Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. De prijzen die wordt gehanteerd zijn concurrerend op de markt. Ze zijn 24/7 bereikbaar, want je weet maar nooit wanneer je je huis niet binnenkomt.