Kijk op Interieur
Image default
Bedrijven

Rolgordijnen van ilumio

Als er nou een product veelzijdig is, is het wel het rolgordijn van Ilumio. Je hebt ze in tal van verschillende breedte en dieptes en in verschillende uitvoeringen. Rolgordijnen van Ilumio kunnen prima op maat gemaakt worden. Ze zijn altijd praktisch, sfeervol, veelzijdig en verrassend laag geprijsd.

Passen op elk raamtype

Rolgordijnen van Ilumio passen op elk raamtype; van klein tot groot raam en zelfs op de draai-kiepramen. De rolgordijnen van Ilumio zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en zijn uitermate geschikt voor onder meer woon- en slaapkamer. Met de rolgordijnen van Ilumio ervaar je optimaal slaapcomfort, als je kiest voor de verduisterende versie. Je kunt echter ook kiezen voor de licht doorlatende versie, ideaal voor in je woonkamer. Met de transparante uitvoering kun je prima naar buiten blijven kijken om te zien wat daar gebeurt. En zo kun je met een rolgordijn van Ilumio echt alle kanten op.

Basic, Plus en Premium uitvoering

Je hebt de Ilumio rolgordijnen in drie variaties; Basic, Plus en Premium. Kies je voor Basic, dan heb je de keuze uit 51 kleuren en krijg je de standaard hoogte- en breedtemaat. Bovendien krijg je dan witte steunen en een witte ketting. Met de Plus-variant van het rolgordijn van Ilumio kies je uit 55 kleuren, een standaard hoogtemaat en een breedte op maat tot 207 centimeter. Ook nu is de steun wit, evenals de ketting. Klemsteunen en spandraden zijn nu ook een optie. Met de Premium versie wordt het rolgordijn 100 procent op maat gemaakt en heb je de keuze uit 69 kleuren De steun en ketting is nu gebaseerd op de gekozen kleuren en de rolgordijnen zijn beschikbaar tot 350 centimeter breed en 300 centimeter hoog. Ook nu zijn klemsteunen en spandraden mogelijk.

Ilumio raamdecoratie staat voor kwaliteit en enorme keuze.