Kijk op Interieur
Image default
Bedrijven

Kunstplantenwand door Peter van Son Interieurobjecten

Een kunstplantenwand door Peter van Son Interieurobjecten is samengesteld uit verschillende kleine kunstplanten van zeer realistische en kleurvaste kwaliteit. Deze zijn vaak voorzien van een goede U.v. bestendige filter zullen ze jarenlang mooi blijven. Een Greenwall van kunstplanten word speciaal voor uw project ontworpen en samengesteld met kunstplanten naar uw keuze. Door de verschillende diepte en de schitterende kwaliteit doet een kunstplantenwand dan ook niet onder voor een Greenwall met echte planten. Bovendien zijn onze wanden onderhoudsvrij, in tegenstelling tot een plantensysteem met echte planten. Alleen af en toe stof vrij maken is voldoende!

Maatwerk kunstplantenwand

Een Greenwall of kunstplantenwand is bij Peter van Son altijd maatwerk. In elke situatie en op elke achterwand kunnen wij uw greenwall monteren. We kunnen ze definitief bevestigen zodat u er jarenlang geen omkijken naar heeft. We kunnen ze ook monteren op tijdelijke toepassingen als beursstands of decors.

Een muur van kunstplanten is niet afhankelijk van lucht, licht en zuurstof. Zowel binnen als buiten geven onze verticale tuinen direct een groene sfeer. Ook qua afmetingen hoeft u zich bij Peter van Son Interieurobjecten niet in te houden. Van kleine gemixed groen plaatjes voor aan de muur tot de volledige bedekking van een bedrijfspand. Kiest u voor een strak design of gaat u voor 30 tinten groen? Wij denken graag met uw project mee!

Contact

Een offerte voor een kunstplantenwand vraagt u eenvoudig via de Peter van Son Website. U ontvangt dan binnen 3 dagen een offerte op maat.  Mocht u de mogelijkheden en onze kunstplanten eerst graag van dichtbij willen bekijken, maak dan een afspraak voor een bezichtiging in onze showroom in Sprang Capelle. Graag tot ziens!

Gerelateerde artikelen

Erkende slotenmaker, betrouwbaar?

Een plaid: Dé sfeermaker in jouw huis

Wat zijn de voordelen van een zit-sta bureau?