Kijk op Interieur
Image default
Aanbiedingen

Reinigingsdoeken

Reinigingsdoeken

Iedere groothandel in schoonmaakartikelen biedt Reinigingsdoeken aan. Reinigingsdoeken worden veel gebruikt voor een grondige reiniging. Echter kijken veel mensen alleen naar de schoonmaakmiddelen en vergeten om naar het type doek te kijken waar ze gebruik van maken. Om goed te kunnen schoonmaken, heb je nu eenmaal de juiste schoonmaakdoek nodig. Veel mensen gaan bij het reinigen de fout in door dezelfde doek te vaak te gebruiken. Veelgebruikte doeken zorgen voor meer viesheid dan ze werkelijk dingen schoon maken. Er worden veel micro-organismes op de reinigingsdoek verzameld, waardoor het zeer onhygiënisch wordt om mee te werken. Daarom is het belangrijk vaker een nieuwe doek aan te schaffen, zodat u niet tegen dit probleem aan loopt. 

 

Microvezeldoeken

Een microvezeldoek bestaat uit vezels met een structuur die nog fijner is dan de meeste structuren van bacteriën en stofdeeltjes. Dit maakt een microvezeldoek zeer geschikt om stof en vuil op te nemen. Het microvezeldoekje kan zowel droog als vochtig gebruikt worden. Na gebruik dient het microvezeldoekje in de wasmachine gestopt te worden. Uitspoelen met water alleen werkt niet. Het vuil laat dan niet los, met als gevolg dat de doek vies blijft. Om kruisbesmetting te voorkomen zijn er voor de verschillende schoonmaakwerkzaamheden verschillende microvezeldoeken beschikbaar. Voor het reinigen van sanitair (rood), interieur (blauw), keuken/desinfectie (geel) en de vloer (groen).

 

Poetsdoeken 

Waar hard gewerkt wordt worden dingen ook snel vies. Keukenpapier, poetspapier en zelfs zwaar industriepapier werken dan soms niet meer voldoende bij het reinigen van materialen of oppervlakten. Textiele poetsdoeken daarentegen zullen door hun hoge absorptie vermogen de klus wel weten te klaren. Daarnaast zijn er ook de traditionele doeken die gebruikt kunnen worden voor poetsen, afnemen, schoonmaken, drogen en opnemen ook wel absorberen. Onder Traditionele doeken verstaat men onder anderen hygiëne doeken, dweilen, theedoeken en sopdoeken.

 

Glasdoeken

Glas- en spiegeloppervlakken maakt u eenvoudig en streep loos schoon met een glasdoek. Glasdoeken verwijderen moeiteloos vuil zoals vingerafdrukken en vetaanslag zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen. Door de gladde structuur van de glasdoeken hebben ze een streep loze reinigende werking waardoor het weinige, achterblijvende water zeer fijn verdeeld wordt en dus onzichtbaar opdroogt. Ook glijden de doeken door de gladde structuur gemakkelijk over het oppervlak en voelt het minder alsof deze blijft hangen.

 

https://facilitytradegroup.nl/