Kijk op Interieur
Image default
Bedrijven

Op zoek naar goedkope elektrische sfeerhaarden

Het is geen wonder dat sfeerhaarden nog altijd populair zijn in het tijdperk van centrale verwarming. Er is weinig wat de woonkamer zoveel sfeer geeft als een haard vol dansende vlammetjes! Met een elektrische haard haalt u deze gezelligheid zelf in huis, terwijl u de bekende nadelen van een traditionele haard buiten de deur houdt. Vind jouw elektrische haard goedkoop op Sfeerhaarden.nl, hier vind je namelijk het ruimste assortiment aan elektrische haarden. Van kleinere elektrische sfeerhaard tot meterslange inbouwhaarden, en alles ertussenin. Uiteraard alle grote merken geleverd tegen de scherpste tarieven.

Vurige voordelen

Een elektrische haard biedt nogal wat voordelen ten opzichte van de traditionele haard. Hij is makkelijk en snel geïnstalleerd, omdat hij niet op een schoorsteen aangesloten hoeft te worden is hij immers flexibel qua locatie. Omdat er niets wordt verbrand in een elektrische haard komen er ook geen schadelijke en stinkende dampen vrij. Dit is niet alleen beter voor je eigen gezondheid, laten we ook die van de buren niet vergeten. Daarbij is de elektrische haard ook goedkoop in het gebruik, je betaalt alleen de gebruikte elektriciteit en je hoeft dus geen brandstof als hout of ethanol te kopen. Niet in de laatste plaats, een elektrische haard is niet brandgevaarlijk dus is ook een perfecte oplossing voor huizen waar jonge kinderen wonen.

Levensecht vuur

Elektrisch vuur was al in de jaren ’50 van de vorige eeuw populair, maar de techniek van elektrische haarden heeft in de jaren erna natuurlijk niet stilgestaan. Dynamische LED lichteffecten maken dat het “vuur” van een moderne elektrische haard nauwelijks meer van echt vuur te onderscheiden is, bekijk zelf de foto’s en filmpjes op Sfeerhaarden.nl maar. Tel hier al die andere voordelen bij op en zie: de elektrische sfeerhaard is dé sfeermaker voor iedere woonkamer.

Is een elektrische haard goedkoop? Elektriciteit is relatief goedkoop in vergelijking met gas en haardhout. Daarbij is het ook een milieuvriendelijke manier van verwarmen.