Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Naamborden, naamplaten, uithangborden en huisnummers vindt u bij De Naambordenspecialist

Zoekt u een leuk naambordje? Op de website van De Naambordenspecialist vindt u een ruim assortiment aan naamborden, naamplaten, uithangborden en huisnummers. U hebt daarin keuze uit diverse materialen, vormen en afmetingen. De naamborden bestellen is heel eenvoudig. Eerst vult u de gewenste tekst in en kiest u het lettertype van uw voorkeur. Ook is het vaak mogelijk om de uitlijning en kleur van de tekst te bepalen. De levertijd verschilt per materiaal. Hieronder vindt u een overzicht van de levertijden:

  • Messing, Aluminium RVS, Perplex, Gravo, Gravoglas, Leisteen heeft een levertijd van 2 tot 5 dagen.
  • Beletterde uithangborden hebben een levertijd van 3 tot 10 werkdagen.
  • Glazen naamborden hebben een levertijd van 5 tot 10 werkdagen.
  • Uitgesneden naamborden hebben een levertijd van 3 weken.
  • Handgeschilderde borden hebben een levertijd van 3 weken.
  • Emaille naamplaten, look, cottage en Belgisch natuursteen hebben een levertijd van 4 weken.
  • Emaille Klassieke nostalgisch naamborden hebben een levertijd van 4-8 weken.

Huisnummerbordjes

Als uw huisnummer nodig vernieuwt moet worden dan heeft De Naambordenspecialist diverse huisnummerbordjes in de aanbieding. U kunt kiezen uit de volgende materialen: emaille, leisteen, kunststof, natuursteen, hout, messing, rvs en emaille look. Ook kunt u voor een bordje kiezen waar naast het nummer ook nog tekst geplaatst kan worden. De huisnummers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen zoals: rechthoekig, vierkant, rond en ovaal. Bij de kunststof huisnummers heeft de keuze uit diverse kleurcombinaties.  Een houten huisnummer kan voorzien worden van een handgeschilderd cijfer. Er zijn huisnummers die u stevig kunt bevestigen met dubbelklevend tape. Als u een bordje met schroefgaatjes heeft dan is het slim om schroeven niet te strak aan te draaien om de lak niet te beschadigen.

Uithangbordjes

Bent u op zoek naar een uithangbord? Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo heeft u de keuze uit klassiek, nostalgisch of modern. Een uithangbordje kunt u gebruiken voor een B&B, woonhuis tot dierenpension. Ook is er een speciale categorie voor bedrijven. Deze worden standaard geleverd in boerengroen of zwart. Ook is het mogelijk om een eigen ral kleur door te geven of een bedrijfslogo erop te laten plaatsen.

https://www.denaambordenspecialist.nl/