Kijk op Interieur
Image default
Woonkamer

Mijn ervaringen kinderkamer styling voor dochtertje Yara

Hallo Marieke van der Leer hier. Jullie kennen mij misschien wel als de moeder van Daan en Yara. Ik blog namelijk wel vaker over het moederschap en met name ook kinder interieur daar heb ik een enorme passie voor. 

Vandaag wil ik het gaan hebben over mijn laatste aanwinsten in het aankleden van de slaapkamer van Yara. Zoals ik in een eerder blogpost al toegewijd heb, het thema van deze slaapkamer is stijlvol monochroom. Alles is dus zwart en wit. Deze stijl zal ik aan vast blijven houden ook in het vervolg. Ik ben in dat soort dingen echt een purist. 

Vandaag ga ik beschrijven specifiek beddengoed. Want dat ontbrak eigenlijk nog wel. Een wieg hadden we al zoals je weet. Maar nu de aankleding van wieg en ook gelijk wat andere beddengoed voor wanneer Yara uitgroeit tot een peuter. 

Zoals jullie misschien al weten ik ben een hartstochtelijke fan van de webwinkel CozyKidz uit Hillegom. Jeetje wat een leuke items kan je hier toch altijd weer vinden. De eigenaresse van deze winkel heeft er een goede kijk op. Hier startte ik met zoeken: de algehele beddengoed voor baby’s overzicht. Mijn oog viel direct op een intens leuke Garbo & Friends gebreid katoenen dekentje. Hij is wit met zwarte lijnen. Duur niet, hij was maar 65 Euro. Direct toegevoegd aan mijn winkelwagentje. Ik heb ook de beruchte babynest van BORN copenhagen mee besteld. Die was wat prijziger, 125 Euro maar het geld dubbel en dwars waard. Naast de wieg die we al hadden is dit een nuttige aanvulling. 

Vervolg ik met de hoeslaken. Ja die wilde ik alvast kopen voor later. Hier vond ik een leuk Super Carla peuterbed hoeslaken.  Hier heb ik geopteerd voor wederom zwart en wit natuurlijk wat het moet allemaal monochroom worden. Super Carla is sowieso een merk waar ik altijd goede ervaringen mee heb. Het gaat super lang mee, het is duurzaam, maar de ontwerpen zijn ook stijlvol, sfeervol en zo vol met leven! 

Ik begin nu honger te krijgen dus ik ga er weer een einde aan breien. Volgende blog gaan we het denk ik hebben over behang.

Gerelateerde artikelen

Wat zijn steenstrips?

Gietvloeren van Hollandse Bodem

Relaxen in de huiskamer