Kijk op Interieur
Image default
Woonkamer

Het perfecte huwelijkscadeau voor mijn vriendin

Mijn beste vriendin is zo blij. Ze is ten huwelijk gevraagd dor haar partner. Nu dus haar verloofde. Ze had wilde het zo graag, maar had het helemaal niet zien aankomen. Afgelopen weekend waren ze naar Parijs voor een korte break en toen is hij op zijn knieën gegaan. Ze belde me helemaal hottel de bottel op. Ze is echt in de zevende hemel. Toen ik het hoorde ben ik meteen over een cadeau gaan nadenken en eigenlijk wist ik vrij snel wat ik haar wilde geven. Samen met de andere vriendinnen willen we haar iets bijzonders geven en we hebben bedacht een mooie Marokkaanse hanglamp cadeau te doen.

Mijn vriendin komt namelijk uit Marokko en sinds kort heeft ze samen met haar toekomstige man een huisje in het centrum van Delft. Ze woont erg leuk aan een gracht, maar de inrichting is nog niet af. Om eerlijk te zijn is het allemaal nogal kaal. Ze kan dus goed iets gebruiken voor in huis en ik weet dat zeeën Marokkaanse sfeer in huis wil halen. Daarmee voelt ze zich meer thuis en dat is belangrijk voor haar. Zelf heb ik geen ervaring met Marokkaanse spullen, maar een andere vriendin van mij wel. We gaan dus samen op zoek naar een mooie Marokkaanse hanglamp.

Ik heb wel al even op internet gekeken en wat zag ik mooie exemplaren zeg. Witte, zilveren en koperen kleurige oosterse hanglampen zag ik hier. Alle lampen doe zo ontzetten Oosters aan. Specifiek van de hanglampen is het mooie opengewerkte radarpatroon. Je hebt ze in de kleuren brons en goud—en zilverkleurig, maar ook bonte exemplaren met rood en groen. Ik zag heel veel ronde en ovale vormen, maar daarnaast ook meer lantaarnachtige vormen. Het radarwerk is echter wel heel specifiek en als het licht dan aangaat vormt dat een heel bijzonder patroon op de muren en het plafond.

Ik denk dat mijn vriendin hier echt heel blij mee gaat zijn. Ze heeft namelijk wel al een hele mooie oosterse eettafel staan en daarboven zou hij perfect passen. En misschien geven we haar er wel twee cadeau. Deze shisha’s vind ik ook zeer mooi. Het is tenslotte haar huwelijkscadeau. Dan nemen we twee Marokkaanse hanglampen die bij elkaar horen en is het geheel meteen af. Ik ben zo blij voor haar en dat ik al een idee voor het cadeau heb, want er zullen nog een hoop keuzes gemaakt moeten worden, zoals wat ik aan ga doen etc.

Gerelateerde artikelen

Vochtproblemen in huis? Het Schrijver Systeem lost dit definitief op

Gietvloeren van Hollandse Bodem

Relaxen in de huiskamer