Kijk op Interieur
Image default
Groothandel

Maxxo dubbelwandige glazen zijn een toevoeging aan uw glaswerkcollectie

Wilt u nieuw glaswerk kopen voor in uw horecagelegenheid? Dan kiest u het best voor de dubbelwandige glazen van Maxxo. Deze glazen zijn een ware toevoeging aan uw glaswerkcollectie. Dit komt niet alleen door het luxe, moderne design van de glazen, maar ook door de uitstekende eigenschappen. Het glas is krasvast en bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen. Door de dubbele wanden van de glazen blijft elke drank die u in een dergelijk glas serveert goed op temperatuur. Het zijn dan ook de ideale glazen om dranken aan uw gasten te serveren in uw horecagelegenheid.

De glazen verkopen in uw winkel

Runt u een eigen servieswinkel of winkel met woon- en keukenbenodigdheden? Ook dan zijn de dubbelwandige glazen van het merk Maxxo een aanrader. Wanneer u deze glazen aan uw aanbod toevoegt, weet u zeker dat u een product in het aanbod heeft dat mensen graag kopen. De dubbelwandige glazen van Maxxo zijn namelijk niet alleen uitermate geschikt voor professioneel gebruik, maar ook voor privégebruik. Iedereen wil immers dat zijn of haar drankje goed op temperatuur blijft, nietwaar? Daarvan bent u verzekerd met de dubbelwandige glazen van Maxxo.

Koop uw glaswerk bij deze groothandel

Bent u overtuigd en wilt u de dubbelwandige glazen van het merk Maxxo kopen? Dan kunt u hiervoor terecht bij de groothandel Home and Kitchen Supply in Oosterhout, dicht bij Breda. Deze groothandel verkoopt producten aan zowel bedrijven in de horeca als retail. U bent er dan ook in beide gevallen aan het juiste adres. Maak simpelweg een account aan op de website van deze groothandel uit Oosterhout, nabij Breda, en krijg toegang tot het bestelportaal. Hierna kunt u alles bestellen wat u nodig heeft in uw horecagelegenheid of wat u aan uw assortiment in de winkel wilt toevoegen! De vriendelijke medewerkers staan bovendien voor u klaar indien u vragen heeft of meer informatie over een product wenst.

https://www.homeandkitchensupply.nl/