Kijk op Interieur
Image default
Meubels

Maatwerk meubels: passend bij jouw smaak

Ben je ook zo’n fan van maatwerk meubels? Dat je een bank ziet en jij bepaalt welke stof het moet hebben, in welke kleur? Of dat je met stijlen wilt combineren? Met een meubel op maat – of dat nou die bank is of een tafel – heb je altijd iets unieks in huis. En dat niet alleen: het is echt helemaal jouw smaak. Je hebt vast wel eens voor een stoel, tafel of fauteuil gestaan en bij jezelf gedacht: ja ik had deze graag willen hebben, maar alleen die kleur past niet bij me. Bij een maatwerk meubel ben jij de baas.

 

Een mix van stijlen bij maatwerk meubels

Een meubel moet niet alleen praktisch zijn, in jouw woning passen qua afmeting maar ook naadloos aansluiten bij jouw smaak. En dan kom je al snel uit bij stijl en kleur. Waar de een gaat voor strak en modern, wil de ander retro en kleurrijk. Bij maatwerk meubels is dat dan ook allemaal mogelijk. En bij een zitmeubel zeker als het gaat om kleurrijk. Doordat je bij vele meubelwinkels een ruime keuze hebt uit zoveel verschillende soorten stoffen en daarbij ook verschillende kleuren.

 

Stel zelf je bank samen

Echt een mooi voorbeeld van maatwerk zijn elementenbanken. Deze bankstellen bestaan uit modules met verschillende afmetingen. Zet ze naast elkaar en je hebt je bank samengesteld. Wat het pas helemaal maatwerk maakt, is dat je per module kunt kiezen uit de stof en kleur. Zo heb je niet een bank in een bepaalde kleur maar juist meerdere kleuren en stijlen. Kies zo bijvoorbeeld voor een module in effen en de andere voor een opvallend patroon. En wil je een hoekbank? Dan zet je zo’n module voor de andere in plaats van ernaast. Met zo’n elementenbank kun je dus alle kanten op en dus past het altijd bij jouw woonwens.

 

Shop voor jouw maatwerk meubel

Welke meubelstijl het best bij jou past, bepaalt vaak ook welke meubelzaak je bezoekt. Online kun je dan ook veel inspiratie opdoen bij de verschillende winkels. Je hebt alvast een kijkje in de variaties aan kleuren, stijlen en stoffen. Maar een echt goede indruk krijg je nog steeds het beste in de winkels zelf.

https://dsco.nl/