Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Het ultieme matras op maat laten maken

Ik liet een matras op maat maken voor mijn zoontje van elf. Hij heeft erg veel last van bepaalde allergieën en een bepaalde groeistoornis waardoor hij alleen met één soort stof kan slapen. Bovendien moet er ook een speciaal patroon in zitten om hem goed aan het slapen te krijgen. Maar tegenwoordig is dat erg moeilijk om zomaar te regelen, want veel beddenwinkels bieden die opties niet. Gelukkig had ik een website gevonden waar ik wel een matras op maat kon laten maken. 

Een speciaal matras op maat laten maken voor mijn zoon

Ik hoopte met het matras op maat maken, dat mijn zoon minder problemen had met slapen en ook van zijn rust kan genieten. Maar elk matras wat ik kocht, was net niet het gene wat we zochten of maakte zijn allergie alleen maar erger. Gelukkig had de website dekbedenmatras.nl een optie om dit wel op maat te laten maken. De tool die ze daarvoor gebruiken op de website is eenvoudig en zo heb ik makkelijk alles kunnen toepassen. Zoals dat het bed anti-allergeen moet zijn, niet al te dik want dat vind mijn zoon niet fijn en 100% van katoen. Tijdens het bestellen had ik goed contact met de webwinkel en hielden ze mij op de hoogte. 

Precies zoals ik het wil

Een week later en ik kreeg een telefoontje dat ik het matras kon ophalen in de winkel. De winkel was een exclusief voor klanten om bepaalde matrassen die ze hadden samengesteld uit te testen voordat ze deze gingen aanschaffen. Dit gingen we ook doen met het matras. We werden vriendelijk begroet en kregen ons matras te zien. Mijn zoon ging liggen met het matras over zich heen en vond hem heerlijk. Ik keek zelf nog naar details maar alles zag er goed uit. Mijn zoon slaapt nu zonder zorgen en ik ook. 

Contact

Wilt u meer weten over de diensten en producten die u kunt samenstellen bij deze webwinkel? Bekijk dan de website dekbedenmatras.nl voor meer informatie over de producten die u kunt aanschaffen en de diensten die zij verder aanbieden.