Kijk op Interieur
Image default
Tuin en buitenleven

Ken Jij Deze Populaire Interieurtrends Al?

Via je interieur laat jij bewust of onbewust automatisch aan anderen zien wat voor persoon je van binnen bent. Zelfs wanneer je hier geen waarde aan hecht, reflecteert ook dit element weer terug in hoe jij je woning heb gestyled. Net als binnen de mode industrie zijn er vele tijdloze maar ook trendy concepten rondom het creëren van jouw ideale stijl. Ben jij benieuwd wat er momenteel populair is binnen het stylen van je woning? Of doe je graag inspiratie op hoe jij elementen van deze trends kunt aanpassen aan jouw eigen interieurstijl? Lees dan met ons mee! 

 

Minimalistisch voor de minimalist

Rustige tinten, weinig details en strakke afwerkingen. Minimalistisch wonen is een trend dat nu eigenlijk al een aantal jaren aanhoudt. Het brengt een ware zen-gevoel aan je woning, wat natuurlijk heerlijk is na het thuiskomen van een lange dag. Minimalistisch wonen hoeft niet per se saai te zijn. Alleen omdat je niet veel extra elementen aan je woning aanbrengt betekent niet dat deze niet kunnen terugkomen in grotere objecten als een bank of stoel. Denk hierbij aan een stoel met een aparte werking of een bank van een opvallende stof soort. Juist door de rust om deze meubels heen creëer je meer oog voor deze unieke afwerkingen.

 

Retro, van alles wat!

Wat is het nieuwe retro? Bij deze stijlsoort denk je al gauw aan een Amerikaanse drive-through met rode barkrukken, led verlichting en een zwart/wit betegelde vloer. Behoudt dit in gedachten maar geef hier dan een 2022 twist aan. Denk hierbij aan een robuuste tafel met verschillende soorten en kleuren stoelen, veel kunstwerken aan je muur en eventueel een aanvullende kast met record speler en wat filosofische boeken. Voeg hier nog een kleurrijke, abstracte mat aan toe en voilà, jouw retro inrichting is compleet! Het unieke aan deze inrichting is dat je hier alles wat je liefhebt naar voor kan laten komen, zelfs als dit niet in directe lijnen bijpassend is met de rest van je interieur. Hier is één rode draad te vinden en dat is dat er geen rode draad is! 

 

Wat dacht je van een persoonlijke twist?

Wil jij op de hoogte blijven van de interieurtrends van 2022? Besteed dan scherp aandacht aan alle kleine details die constant veranderen binnen de industrie. Maar vergeet niet om je eigen persoonlijke twist hier aan toe te voegen. Zonder persoonlijke elementen maak jij je woning natuurlijk niet uniek. Het is soms lastig om hier een goed balans in te kunnen creëren. Ben je benieuwd hoe je dit als een professional kunt doen? Schakel dan gemakkelijk hulp in van de Interieur Academie! Met deze persoonlijke guide help jij jezelf naar het vinden van een stukje van jezelf en je interieur.