Kijk op Interieur
Image default
Aanbiedingen

Hoe om te gaan met paniekaanvallen – Bestaat er en oplossing ?

Vraag je je ooit wel eens af hoe je kan omgaan met paniekaanvallen?

Als je van die aanvallen krijgt, dan ben ik er zeker van dat je je dat voortdurend afvraagt. Dergelijk aanvallen kunnen jouw leven beheersen en kunnen er de oorzaak van zijn dat je jouw levenswijze gaat veranderen zodat je bepaalde situaties, waarvan je vreest dat ze je die paniekaanvallen zullen bezorgen, gaat vermijden. Dat is echt geen leven …

Hoe paniekaanvallen de baas zijn … enkele mogelijkheden

 

  • Medicatie voorgeschreven door een dokter
  • Een psycholoog raadplegen
  • Zelfzorg remedies
  • Alle natuurlijke middelen die de geest verstrooien

Ik als redactie van depsycholoog.nl heb nogal wat onderzoek gedaan rond dit onderwerp en ongelukkig genoeg zie ik dat medicatie enkel gaat verdoezelen wat werkelijk bezig is. Van zodra je stopt met medicatie in te nemen, komen alle symptomen terug en ben je meteen terug vanwaar je vertrokken bent. Een psycholoog raadplegen, kan soms helpen en het is moeilijk te zeggen met wie juist, want het hangt in grote mate af van de persoon. Het toepassen van zelfzorg remedies zoals het gebruik van kruiden kan wel enkele helpen, maar ze gaan je niet genezen van die aanvallen. Natuurlijke remedies zijn het veiligst en eigenlijk wel de meest efficiënte middelen om toe te passen.

Als je maken hebt met angst of een paniekaanval breekt uit, dan zien we dat het functioneren van de geest zich verplaatst van de frontale hersenkwab naar de temporale kwabben, wat juist die aanvallen met zich brengt. De geest moet dus eigenlijk geoefend worden om het functioneren ervan te blijven behouden in de frontale kwabben, juist om die aanvallen te vermijden. Deze natuurlijke remedies moet je dus kennen om te leren hoe je je geest kunt beheersen om die angst en paniekaanvallen te elimineren. Kan je je inbeelden wat het is om je nooit meer zorgen te moeten maken over deze aanvallen?

Leer dus hoe je deze paniekaanvallen kunt beheersen door ze te elimineren 

Artikel gebracht door het editoriale team van www.depsycholoog.nl (in Rotterdam). Mocht u meer willen weten over dit gebied? Bezoek dan eens de website van of plan een sessie in met één van psychologen in de randstad.