Kijk op Interieur
Image default
Decoratie en accessoires

Gezellig groen in uw woonkamer en tuin

Altijd een groene en gezellige woonkamer of tuin.

Heeft u er wel eens over nagedacht wat de kleur groen met u doet? Groen staat voor rust en ontspanning. Het is daarom ook altijd fijn veel groen in uw omgeving te hebben. Helaas is dat met bloemen en planten wel veel werk. U moet dan water geven, knipen, snoeien en afval wegwerken.

Dan is voorbij met een kunsthaag van Kunsthaag.EU. Deze echt uitziende kunsthagen worden kant en klaar geleverd op een rol van 1×3 meter. U hoeft de rol alleen maar uit te pakken en tegen uw muur te bevestigen. Dat kan eenvoudig en snel met bijvoorbeeld bundelbandjes / ty raps. Zo heeft u binnen enkele minuten een gezelige groene omgeving en eventeel een dichte afscheiding tussen uw tuin en die van uw buren.

De kunsthagen van Kunsthaag.eu zijn allemaal UV bestendig en zowel binnen als buiten te gebruiken. De hagen zin opgebouwd uit anti toxische kunststoffen en behandeld met brandvertragers zodat ze ook in bijvoorbeeld de horeca mogen worden gemonteerd.

Alle kunsthagen zijn opgebouwd uit rasters van 25cm hoog en 1 meter lang die aan elkaar geklikt zijn. Met dit systeem is het dus eenvoudig uw eigen afmeting te maken door simpelweg de haag delen aan elkaar te klikken of van elkaar los te klikken. Met twee hagen van 1 meter hoog maakt u dus in enkele minuten een haag van twee meter hoogte.

De ideale afscheiding of decoratie is nu te koop in Nederland. Geen afval meer weggooien. Niet meer snoeien. Geen water meer geven en toch altijd groen in de tuin. Ook in de winter en goed dekkende haag!

Meer weten? Kijk eens op de website van www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/