Kijk op Interieur
Image default
Kamers en ruimtes

Een interieur impressie, helemaal van deze tijd

Bij Blaised werken we samen met allerlei soorten klanten. We werken met grote aannemersbedrijven, particuliere klanten, architecten, interieur-designers, makelaars en ga zo maar door. Waarom? Omdat interieur impressies helemaal van deze tijd zijn.

Ervaringen

Af en toe vragen we onze klanten naar wat de impressies of beelden hun opgeleverd hebben. Een kleine greep uit de opmerkingen die we dan te horen krijgen:

  • ‘Het hielp bij het vormen van een beeld van de betreffende ruimten’
  • ‘Door de interieur impressie hebben we al voordat ons huis af was, de juiste meubels kunnen bestellen’’
  • ‘We zagen ineens veel meer mogelijkheden’’

Dat klinkt goed, toch? Ben je ook geïnteresseerd in een artist impression of beelden van de ruimte die je gaat betrekken of die verbouwd wordt? Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom bij Blaised?

Bij Blaised houden we van duidelijkheid. We houden rekening met je planning, budget, wensen en de mogelijkheden. We denken echt met je mee. Service verlenen zit ons in het bloed en dat kun je als klant echt merken. Ga jij dus binnenkort verhuizen, laat je een huis bouwen of ga je bijvoorbeeld verbouwen? Wil jij jouw project beter verkoopbaar maken door je potentiële klanten te voorzien van goede beelden en impressies? Dan ben je bij Blaised aan het goede adres. Vraag dus nu naar de mogelijkheden bij een interieur impressie. Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt ervoor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.blaised.nl/