Kijk op Interieur
Image default
Sport

Een hockeybitje beschermt jouw tanden

Sinds enkele jaren is het verplicht om tijdens georganiseerde hockeywedstrijden een hockeybitje te dragen. Doordat de bal of puck hoge snelheden kan halen, kan er grote schade ontstaan als je speelt zonder mondbescherming. Daarom is het goed om ook tijdens niet-officiële wedstrijden of trainingen een hockeybitje te dragen. Als de bal of puck tegen je mond komt, verdeelt het bitje de druk die op je tanden komt. Daardoor is de schade aan je gebit veel kleiner dan als je geen bitje draagt. Bescherm je tanden en speel veilig met goede mondbescherming.

Hockeybitjes met hoog comfort

Een hockeybitje in je mond zit niet altijd even fijn. Daarom wordt er veel aan gedaan om de hockeybitjes optimaal te laten passen in jouw mond. Allereerst zijn er twee verschillende maten. Tot en met tien jaar zijn er de junioren bitjes, vanaf elf jaar hebben de senioren bitjes de juiste maat. Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde mond, maar de meeste bitjes zijn na het kopen nog op maat te maken. Daardoor past jouw bitje altijd goed in je mond. Ook worden er aan diverse hockeybitjes dingen toegevoegd om ze comfortabeler te maken. De bitjes van Shock Doctor geven bijvoorbeeld een smaak af als je ze in je mond hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fruitsmaak of een mint smaak.

Goede hockeybitjes koop je bij Gebitsbeschermers.nl

Ben je op zoek naar een bitje van goede kwaliteit? Dan ben je bij Gebitsbeschermers.nl aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft zowel een webwinkel als fysieke winkels in Utrecht en Arnhem. Je koopt hier bitjes van merken als Shock Doctor, Venum, Opro of Makura. Veel bitjes hebben een buitenlaag van gel en zitten daardoor erg fijn in je mond. Zo kan je hockeyen of een andere sport beoefenen, zonder bang te zijn voor schade aan je gebit. Bekijk het ruime assortiment van Gebitsbeschermers.nl en vind jouw nieuwe bitje.

https://gebitsbeschermers.nl/