Kijk op Interieur
Image default
Sport

Crossfit rack voor de professional

Bent u op zoek naar een crossfit rack voor professionele workouts? Dan bent u bij Fitribution aan het goede adres. Crossfit is een trainingsmethode waarbij onder andere gewichtheffen, atletiek, en gymnastiek worden gecombineerd tot één trainingsvorm. Functionele oefeningen worden tijdens Crossfit workouts zo snel mogelijk en zo vaak mogelijk uitgevoerd. De focus ligt dus niet op het kweken van spieren, al is dit natuurlijk wel een mogelijkheid in combinatie met een gezonde levensstijl en een gezonde dosis toewijding. Een crossfit rack wordt vaak gebruikt bij Crossfit workouts omdat het de basis vormt voor vele soorten oefeningen. In combinatie met andere fitness accessoires vormt het een essentieel onderdeel binnen de workout routine.

De mogelijke oefeningen met een crossfit rack

Fitribution is een leverancier van kwalitatief hoge fitness materialen. In het assortiment zitten maar liefs twee soorten crossfit racks: de Crossfit Pull Up bar en een Half Rack. Waar de Crossfit Pull Up bar aan de muur gemonteerd wordt, staat een Half Rack op de grond. Een overeenkomst tussen beide crossfit racks is dat ze vrij compact zijn en ideaal voor kleine ruimtes. Thuisgebruik is dan ook een goede optie voor deze materialen. Mogelijke oefeningen met een Crossfit Pull Up bar zijn: knee raises, pull ups, chin ups, toes to bar, en leg raises. Voor een Half Rack kunt u denken aan bench press, squats, en rows.

Fitribution staat voor kwaliteit

Met al deze oefeningen traint u verschillende spiergroepen en zult u uw fitheid zienderogen omhoog zien gaan. Door middel van verschillende accessoires toe te voegen aan uw crossfit rack zult u uw workouts nog meer kunnen personaliseren. Fitribution staat voor kwaliteit en heeft de nodige accessoires in het assortiment om uw crossfit rack te personaliseren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan: spullen voor Aerobics en Functional, dumbells, halters, schijven, halterstangen, sluiters, rekken, banken, en kabelaccessoires. Ook Crossfit rigs behoren tot de mogelijkheden. In combinatie met een crossfit rack kunt u zo uw ideale samenstelling maken voor de gewenste workouts.

https://www.fitribution.com