Kijk op Interieur
Image default
Verwarming

Duurzaam wonen

Nederland moet snel van het gas af. Het is zo slecht voor het milieu en als je kijkt naar de grondverzakkingen in Groningen is dat ook niet best. Gas is natuurlijk wel goedkoop en niet iedereen kan het zich veroorloven om volledig op groene energie over te stappen. Elektrische auto’s hebben een vrij heftig prijskaartje. De kleine aanpassingen die in het dagelijks leven worden toegepast zoals minder vlees eten en minder lang douchen doen wel iets, maar niet genoeg.

Gelukkig kunt u dicht bij huis ook aanpassingen maken die een grotere impact hebben. Zoals het nemen van zonnepanelen, zonneboilers of duurzame warmtepompen. Wij adviseren u graag welke oplossing het beste bij u past. Daarnaast helpen we u ook bij de eventuele aankoop en natuurlijk de installatie.

Zijn zonnepanelen niet heel duur? Vraagt u zichzelf nu af. Het antwoord is ja, maar op de lange termijn gaat u er veel profijt van hebben. De terugbetaaltijd is ongeveer zo’n 5 a 7 jaar. Dus u heeft vrij snel uw geld terug. Niet alleen draagt u bij aan een groenere wereld, maar ook aan een vollere portemonnee. Dus alleen maar goede dingen die uw kant opkomen. Wij snappen ook dat het een grote investering is, daarom bieden wij u subsidie aan voor de zonnepanelen. Hoeveel subsidie zonnepanelen krijg je dan? Daarmee helpen wij u graag.

Heeft u een bedrijf en wilt u duurzamer gaan worden? Ook voor u hebben we opties om te bespreken. Voor u hebben we ook zonnepanelen, zonneboilers en duurzame warmtepompen. Maar daar bovenop hebben we ook nog LED-verlichtings opties en asbestverwijdering. Vooral voor bedrijven is het belangrijk om op groene energie te werken. Thuis verbruiken we al vrij veel energie, maar bij bedrijven is dat nog meer. Bedrijven zijn simpelweg groter.

Voor al onze zonnepanelen kopen kunt u op onze website kijken.

 

https://www.wijsmanduurzaam.nl