Kijk op Interieur
Image default
Huishoudelijk

Deze drie trendy raamdecoratie zijn perfect voor in de keuken

Deze drie trendy raamdecoratie zijn perfect voor in de keuken

In de keuken moet er een goede verhouding zijn tussen sfeer en privacy. Veel lichtinval kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je niet goed ziet waar je mee bezig bent, terwijl te weinig lichtinval soms weer voor andere problemen zorgt. Je moet daarom kijken naar raamdecoratie die jou het beste van beide werelden geeft. Ook moet je er rekening mee houden dat er andere invloeden zijn die een uitwerking hebben op de raambekleding. Maar welke decoratie is nou echt perfect voor in de keuken? Onderstaande informatie zet 3 trends voor jou op een rij. 

Houten lamellen voor een luxe uitstraling 

Houten lamellen is een van de soorten raambekleding die je in jouw keuken kunt plaatsen. Deze lamellen hebben een luxe uitstraling, waardoor er direct meer sfeer in de keuken komt. Je kunt deze decoratie met veel verschillende interieurstijlen combineren, waardoor het dé trend op dit moment is. Je kunt de houten lamellen kantelen, waardoor er meer of minder lichtinval binnenkomt. Ook het onderhoud is eenvoudig. Zo hoef je ze alleen maar af te stoffen met een droge doek of stoffer. Alleen water zal schade aan kunnen brengen aan de lamellen, waardoor je goed naar de plaatsing moet kijken. 

Raamdecoratie met een tijdloze uitstraling 

Je kunt bij de raamdecoratie ook naar plissés kijken. Deze zorgen ervoor dat je zacht licht hebt gedurende de dag en in de avond meer privacy kunt creëren. Het geeft daarbij een tijdloze uitstraling aan de ruimte. Deze raamdecoratie kan in meerdere vormen komen, waardoor jij het helemaal aan jouw wensen aansluit en ook voor extra functionaliteiten en eigenschappen kunt kijken. Tevens kun je ze op maat laten maken, waardoor zelfs de afwijkende afmetingen geen probleem meer zijn en je ook kunt genieten van jouw favoriete kleuren.  

Bij Inhuisplaza.be voor shutters kijken 

Wanneer je nog meer wilt realiseren in de keuken, dan kun je bij een professional als Inhuisplaza.be ook naar shutters kijken. Deze shutters kunnen luxe en tijdloos met elkaar combineren en je kunt de lichtinval direct regelen. Zo heb je toch nog voldoende zicht in de keuken, maar ook privacy. Mensen kunnen niet zomaar door jouw raam naar binnen kijken. De shutters zijn geheel naar wens te maken bij Inhuisplaza.be en ook de afmetingen worden nauwkeurig opgemeten. Daarnaast is er vrijwel geen onderhoud nodig om te genieten van een lange levensduur en zal het verblijven in jouw keuken weer een feest worden. 

 

https://inhuisplaza.nl/

Gerelateerde artikelen

Vitrage of inbetweens?

Verduisterende gordijnen voor je slaapkamer laten maken

De steigerdeal dat jij nu net nodig hebt gekregen