Kijk op Interieur
Image default
Architectuur

De interieurstylist in Tilburg voorziet u van een professioneel interieuradvies

Bij interieurstylist Tilburg kunt u terecht voor een interieurontwerp op maat. De klantwensen staan op de eerste plek en creativiteit en kwaliteit staan centraal. Interieurstylist Tilburg neemt u het werk graag uit handen en kan voor u een passend ontwerp maken voor de styling en inrichting van iedere gewenste ruimte. Het maakt niet uit of het gaat om een woning, kantoor of bedrijfspand. Voor werkelijk iedere ruimte kan een stijlvol, sfeervol en functioneel ontwerp worden gemaakt; van kantoorruimte tot woonkamer, van kelder tot toilet. Daarbij kan het om zowel grote als kleine projecten gaan.

De mogelijkheden

De interieurstylist Tilburg kan u mondeling advies geven op de locatie waar het om gaat. Dit duurt ongeveer anderhalf uur. Het is zelfs mogelijk om online interieuradvies te krijgen. Ideaal als u weinig tijd heeft of als de afstand te groot is. Daarvoor is het wel belangrijk dat u foto’s van de ruimte en een plattegrond kunt overleggen. Daarnaast is het mogelijk om een 2D- of 3D-ontwerp te laten maken. Zo kunt u meteen zien hoe de ruimte er uiteindelijk uit komt te zien. Met dit ontwerp kunt u vervolgens helemaal zelf aan de slag, maar u kunt het ook uit laten voeren door interieurstylist Tilburg of door anderen.

De uitvoering van het interieurontwerp

Het interieurplan wordt zo ontworpen dat u het zelf kunt uitvoeren. Indien u liever heeft dat alles voor u wordt gedaan, dan is dat ook geen enkel probleem voor interieurstylist Tilburg. Deze kan namelijk alles voor u laten uitvoeren door een team van zeer vakkundige mensen met elk hun eigen specialisme. Indien u ervoor kiest om het interieurontwerp niet zelf uit te voeren, maar uit te laten voeren door het team van interieurstylist Tilburg, dan krijgt u een leuke korting op de prijs. Op die manier wordt het wel heel aantrekkelijk voor u gemaakt.