Kijk op Interieur
Image default
Aanbiedingen

Breng de landelijke stijl in huis

Ben jij op zoek naar een geschikte stijl voor in jouw huis? Er zijn veel interieur stijlen om uit te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een landelijke, industriële, moderne of een bohemian interieur stijl. Veel stijlen worden ook vaal gecombineerd met elkaar. Zo is er veel mogelijk om je huis helemaal naar smaak te maken. 

 

In deze blog gaan we kijken naar de landelijke stijl. Een interieur stijl die veel mensen in huis hebben. Zit jij te twijfelen of je zelf de landelijke stijl in huis haalt? In deze blog bespreken we wat de landelijke stijl inhoud en welke meubels er zoal mogelijk zijn zodat jij ideeën kan opdoen voor je eigen interieur. 

Wat is de landelijke stijl?

De landelijke stijl beschrijf je als een knusse, warme en gemoedelijke stijl. Je herkent deze stijl aan gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, steen en wol. Zo wordt steigerhout veel gebruikt voor landelijke meubels. Dit hout soort is namelijk licht van kleur en erg sterk. Tevens geeft dit een knus gevoel; net alsof je op een boerderij op het platteland bent.

 

Het is ook mogelijk om het hout een kleur te geven. Daarbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor een white wash. Dit geeft het steigerhout een mooie witte gloed. De kleur wit komt het meest voor, maar je kan ook een andere kleur kiezen mocht je dat mooier vinden. 

Alle landelijke meubels op een rij

Er zijn veel landelijke meubels mogelijk. Zo kun je meubels vinden voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken en nog veel meer. Hieronder vind je de meest voorkomende landelijke meubels op een rij: 

 

  • Landelijke tafels.

  • Landelijke kasten.

  • Landelijke bankjes.

  • Landelijke bedden.

  • Landelijke salontafels.

  • Landelijke tv meubels.

 

Dit zijn echter maar een paar voorbeelden. Landelijke meubels kun je namelijk in en zelfs rondom het huis terug vinden. Zo kun je deze stijl ook mee naar buiten nemen. Sinds veel landelijke meubels gemaakt worden van hout kun je deze stijl goed combineren met andere steigerhouten meubelen. Een combinatie van stijlen wordt veel gedaan en is ook goed mogelijk met de landelijke stijl. Wacht daarom niet langer en haal de landelijke stijl in huis. 


https://steigerhouttrend.nl/product-categorie/landelijke-stijl-steigerhout/landelijke-tv-meubels/