Kijk op Interieur
Image default
Bedrijven

Boeken Sissy-Boy

Misschien wel het leukste cadeau om te krijgen: een mooi boek. Bij Sissy-Boy vind je een ruim assortiment aan allerlei verschillende soorten boeken. Van schattige kinderboeken tot innovatieve kookboeken. Wat voor boek je ook zoekt, bij Sissy-Boy vind je van alles.

Koken

Neem bijvoorbeeld het boek Flavour, geschreven door Yotam Ottolenghi. Het boek combineert eenvoudige recepten voor doordeweekse avonden met opvallende gerechten voor de ontspannend weekendkok. Flavour laat de oneindige mogelijkheden van groenten zien en vertelt hoe je ze kunt transformeren tot magische gerechten. Het boek bevat zo’n honderd recepten waarin je erachter komt hoe smaak wordt bepaald en waarom bepaalde combinaties zo goed werken. Je vindt er recepten als ‘auberginedumplings’ en ‘taco’s met knolselderij en geitenkaas’, allen voorzien van lekker makende foto’s.

Dromen

Hou je niet zo van koken, maar wel van dutjes doen? Ga dan voor ‘Dromen’ van Annemarieke Piers. Wat zijn dromen? Waarom dromen we? Wat betekent het als we dromen dat we vliegen of naakt voor een groep mensen staan? Al eeuwenlang zijn mensen op zoek naar de betekenis van dromen. Dit boek geeft je antwoorden vanuit verschillende invalshoeken. Het legt uit welke theorieën over droomduiding er zijn en hoe je die kunt gebruiken om inzicht te krijgen in jezelf. Want je dromen uitleggen, dat kun je het beste zelf. Leer hoe je je bewust kunt worden van je dromen, hoe je je ze beter kunt herinneren én hoe je dromen in kunt zetten om overdag creatiever te worden.

Kinderboeken

Opzoek naar een educatief cadeautje voor een kindje? Dan is het Alle Dingen Buiten boek misschien een leuk idee om te geven. Een kind ontwikkelt met dit boek zijn of haar taalgevoel en versterkt de woordenschat. Het is perfect om lidwoorden te oefenen. Het leren wordt leuk door de speelse en energieke illustraties. Het boek heeft een handzaam formaat voor de kleinste handjes.

Reizen

Dol op reizen en/of fotografie? Neem eens een kijkje in het boek Surprising Europe. Surprising Europe is een visuele reis dat de schoonheid van het natuurlijk en culturele landschap van het oude continent vastlegt. De Nederlandse fotografe Sabine de Milliano heeft tien jaar door indrukwekkende plekken getrokken, van Podgorica in Montenegro tot de TaCenc kliffen in Malta. Het boek laat de enorme diversiteit van Europa zien.