Kijk op Interieur
Image default
Woningen

Alles over Masterlight lampen

Houd jij van klassieke stijlen of juist meer modern? Masterlight, producent van hoogkwalitatieve verlichting, is op beide vlakken expert. In de jaren 80 van de vorige eeuw is dit bedrijf opgericht, met hart voor hoogwaardige ontwerpen met karakter. Alle gebruikte materialen zijn afkomstig uit Europa. De ontwerpers zijn continu bezig hun creativiteit op de proef te stellen en er is speciaal aandacht voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Naast decoratieve verlichting, breiden zij zich ook uit tot project- en retailverlichting. Ben je benieuwd geworden naar wat zij allemaal nog meer bieden? Lees dan snel verder en laat jezelf inspireren door de verschillende lampen van Masterlight!

Het bedrijf

Masterlight doet het ontwerpen en produceren van armaturen helemaal zelf. Teams vol ervaren designers zijn dagelijks bezig met het verzamelen van de nieuwste trends. Deze inspiratiebronnen gebruiken zij bij het ontwerpen en verzinnen van nieuwe technieken in hun verlichting. De collecties zijn dan ook erg bijtijds. De designers werken vanuit Panningen, waar ze onder andere bezig zijn met schetsen. Als de designs klaar zijn, dan zal het ontwerp met de fabriek worden gedeeld om vervolgens het eerste prototype uit te brengen. Dit prototype gaat in productie, wordt daarna getest en ook tentoongesteld op de huisshow die jaarlijks plaatsvindt. Na al al deze bevindingen wordt het prototype of het design wel of niet opgenomen in de nieuwste collectie van Masterlight.

Verlichting op maat

De verlichting van Masterlight wordt zorgvuldig geconstrueerd, zodat de hoge kwaliteit gegarandeerd blijft. Bij sommige designs is het goed zichtbaar dat er sprake is van handwerk, doordat elke lamp er uniek uit ziet. Daarnaast worden de lampen van Masterlight in hun eigen fabriek geproduceerd, waardoor er een mogelijkheid bestaat om lampen op maat te laten maken. Om te overleggen kan het handig zijn om langs een van de filialen te gaan, zodat de opties besproken kunnen worden. De medewerkers van Masterlight beschikken over grote kennis van de lampen, waardoor jij het beste advies krijgt!

Bezoek een showroom

Om een echt gevoel te krijgen bij de Masterlight lampen, kan het nuttig zijn om een van de showrooms te bezoeken. Hier kan je alle in het echt bewonderen om uiteindelijke te bepalen wat het beste bij jou past. De medewerkers kunnen ook advies geven omtrent interieur, afmetingen en verschillende collecties. Na een bezoek voel jij je goed ingelicht over de mogelijkheden. Vanwege de vele collecties kan het soms moeilijk zijn om te kiezen, dus dan kan een andere visie fijn zijn!