Relaxen in de huiskamer

Kijkopinterieur

Wanneer u thuiskomt van uw werk, wilt u natuurlijk lekker kunnen uitrusten. Uitrusten in uw woonkamer gaat natuurlijk alleen als u zich daar ook lekker kan ontspannen. Wanneer u niet tevreden bent met uw woonkamer gaat dit natuurlijk niet. Maar hoe zorgt u ervoor dat u een dé ideale zithoek heeft?

 

Een fijne bank of een relax stoel

Het belangrijkste in uw woonkamer is natuurlijk een plek waar u tot rust kan komen en dus lekker kan ontspannen. Een bank zou hier de ideale oplossing voor zijn. U kunt zelf uitzoeken wat u mooi vindt en wat u fijn vindt zitten of liggen. De grootte van de bank is natuurlijk ook aan uzelf. Wanneer u liever kiest voor een kleinere bank, maar toch lekker wilt zitten, dan is een relaxstoel de ideale oplossing. Er zijn namelijk genoeg stoelen waar u heerlijk op kan ontspannen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke relax fauteuil. Hier kunt u op liggen, maar ook gewoon op zitten. Het is maar wat u wilt.

 

Gezelligheid in uw woonkamer brengen

Maar ook gezelligheid mag zeker niet ontrebeken bij de ideale zitplek. Maar hoe zorgt u ervoor dat het gezellig wordt in uw woonkamer? Dit kan al met kleine dingen. Denk bijvoorbeeld aan een paar leuke lampen en wat lekkere kussens in de bank. Maar niet alleen deze kleine dingen brengen gezelligheid, ook een bijzettafel of een mooie tv meubel zal de woonkamer al een heel stuk opfleuren. Deze zijn dan eigenlijk ook onmisbaar in een leuke en gezellig woonkamer.

 

Heeft u een mooie salontafel, maar is deze nog een beetje kaal en kan de salontafel wel wat uitstraling gebruiken? Dan kan je ervoor kiezen om hier mooie schalen op te zetten of mooie vazen met bloemen erin. U zult merken dat dit al een stuk gezellig is in de woonkamer.

https://www.nieuwedesignmeubels.nl

Het perfecte huwelijkscadeau voor mijn vriendin

Kijkopinterieur

Mijn beste vriendin is zo blij. Ze is ten huwelijk gevraagd dor haar partner. Nu dus haar verloofde. Ze had wilde het zo graag, maar had het helemaal niet zien aankomen. Afgelopen weekend waren ze naar Parijs voor een korte break en toen is hij op zijn knieën gegaan. Ze belde me helemaal hottel de bottel op. Ze is echt in de zevende hemel. Toen ik het hoorde ben ik meteen over een cadeau gaan nadenken en eigenlijk wist ik vrij snel wat ik haar wilde geven. Samen met de andere vriendinnen willen we haar iets bijzonders geven en we hebben bedacht een mooie Marokkaanse hanglamp cadeau te doen.

Mijn vriendin komt namelijk uit Marokko en sinds kort heeft ze samen met haar toekomstige man een huisje in het centrum van Delft. Ze woont erg leuk aan een gracht, maar de inrichting is nog niet af. Om eerlijk te zijn is het allemaal nogal kaal. Ze kan dus goed iets gebruiken voor in huis en ik weet dat zeeën Marokkaanse sfeer in huis wil halen. Daarmee voelt ze zich meer thuis en dat is belangrijk voor haar. Zelf heb ik geen ervaring met Marokkaanse spullen, maar een andere vriendin van mij wel. We gaan dus samen op zoek naar een mooie Marokkaanse hanglamp.

Ik heb wel al even op internet gekeken en wat zag ik mooie exemplaren zeg. Witte, zilveren en koperen kleurige oosterse hanglampen zag ik hier. Alle lampen doe zo ontzetten Oosters aan. Specifiek van de hanglampen is het mooie opengewerkte radarpatroon. Je hebt ze in de kleuren brons en goud—en zilverkleurig, maar ook bonte exemplaren met rood en groen. Ik zag heel veel ronde en ovale vormen, maar daarnaast ook meer lantaarnachtige vormen. Het radarwerk is echter wel heel specifiek en als het licht dan aangaat vormt dat een heel bijzonder patroon op de muren en het plafond.

Ik denk dat mijn vriendin hier echt heel blij mee gaat zijn. Ze heeft namelijk wel al een hele mooie oosterse eettafel staan en daarboven zou hij perfect passen. En misschien geven we haar er wel twee cadeau. Deze shisha’s vind ik ook zeer mooi. Het is tenslotte haar huwelijkscadeau. Dan nemen we twee Marokkaanse hanglampen die bij elkaar horen en is het geheel meteen af. Ik ben zo blij voor haar en dat ik al een idee voor het cadeau heb, want er zullen nog een hoop keuzes gemaakt moeten worden, zoals wat ik aan ga doen etc.

Mijn ervaringen kinderkamer styling voor dochtertje Yara

Kijkopinterieur

Hallo Marieke van der Leer hier. Jullie kennen mij misschien wel als de moeder van Daan en Yara. Ik blog namelijk wel vaker over het moederschap en met name ook kinder interieur daar heb ik een enorme passie voor. 

Vandaag wil ik het gaan hebben over mijn laatste aanwinsten in het aankleden van de slaapkamer van Yara. Zoals ik in een eerder blogpost al toegewijd heb, het thema van deze slaapkamer is stijlvol monochroom. Alles is dus zwart en wit. Deze stijl zal ik aan vast blijven houden ook in het vervolg. Ik ben in dat soort dingen echt een purist. 

Vandaag ga ik beschrijven specifiek beddengoed. Want dat ontbrak eigenlijk nog wel. Een wieg hadden we al zoals je weet. Maar nu de aankleding van wieg en ook gelijk wat andere beddengoed voor wanneer Yara uitgroeit tot een peuter. 

Zoals jullie misschien al weten ik ben een hartstochtelijke fan van de webwinkel CozyKidz uit Hillegom. Jeetje wat een leuke items kan je hier toch altijd weer vinden. De eigenaresse van deze winkel heeft er een goede kijk op. Hier startte ik met zoeken: de algehele beddengoed voor baby’s overzicht. Mijn oog viel direct op een intens leuke Garbo & Friends gebreid katoenen dekentje. Hij is wit met zwarte lijnen. Duur niet, hij was maar 65 Euro. Direct toegevoegd aan mijn winkelwagentje. Ik heb ook de beruchte babynest van BORN copenhagen mee besteld. Die was wat prijziger, 125 Euro maar het geld dubbel en dwars waard. Naast de wieg die we al hadden is dit een nuttige aanvulling. 

Vervolg ik met de hoeslaken. Ja die wilde ik alvast kopen voor later. Hier vond ik een leuk Super Carla peuterbed hoeslaken.  Hier heb ik geopteerd voor wederom zwart en wit natuurlijk wat het moet allemaal monochroom worden. Super Carla is sowieso een merk waar ik altijd goede ervaringen mee heb. Het gaat super lang mee, het is duurzaam, maar de ontwerpen zijn ook stijlvol, sfeervol en zo vol met leven! 

Ik begin nu honger te krijgen dus ik ga er weer een einde aan breien. Volgende blog gaan we het denk ik hebben over behang.

Vochtproblemen in huis? Het Schrijver Systeem lost dit definitief op

Condens op de ramen. Een muffe lucht in huis. Schimmels en lelijke vochtplekken op muren. Dit zijn bekende signalen dat van vochtproblemen. We spreken dan van een permanent vochtprobleem. Zodra je deze signalen constateert is het tijd om hier definitief iets aan te doen, want wanneer je te lang in een vochtige omgeving woont kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid.

Een verhoogd gezondheidsrisico door vochtproblemen in huis

We koken, douchen, en hangen de was op. Hele dagelijkse werkzaamheden die ervoor zorgen dat er vocht in huis ontstaat. Wanneer er structureel te veel vocht in de woning is dan levert dit vochtproblemen in huis op. De permanente hoge luchtvochtigheidsgraad tast de woning aan, maar ook de gezondheid. Vooral mensen die last hebben van astma of bronchitis lopen een verhoogd gezondheidsrisico. Het is daarom noodzaak om hier iets aan te doen. Het schrijver systeem lost dit vochtprobleem definitief op!

 

Wat is het Schrijver Systeem Vochtbestrijding

Het Schrijver Systeem bestaat uit duurzame muurelementen. Deze elementen worden in de buitenmuur van de woning geplaatst waardoor er een permanente luchtcirculatie ontstaat. Het overtollige vocht dat in de woning zit wordt naar buiten ‘gezogen’ en afgevoerd via de muurelementen. De vorm van vochtbestrijding gebeurt op geheel natuurlijke wijze zonder dat er energie aan te pas hoeft te komen. Kortom, het Schrijver Systeem is een duurzame oplossing om voor altijd af te zijn van vochtproblemen.

Weten of jouw woning te vochtig is? Doe de check!

Soms valt overtollig vocht in de woning niet altijd op. Dit komt onder meer door het seizoen en regelmatige ventilatie. Door regelmatig de afzuigkap te gebruiken of het ventilatiesysteem in de badkamer aan te zetten wordt vocht afgevoerd. Dan lijkt het lijkt alsof er geen sprake is van teveel vocht in huis, maar vocht kan zich ophopen in muren waardoor het alsnog de woning aantast.

Twijfel je of jouw woning last heeft van vochtproblemen? Op de website van Schrijver Systeem staat een checklist om dit zelf te kunnen beoordelen. Aan de hand van tien punten weet je of de woning in aanmerking komt voor het Schrijver Systeem®.

Vochtproblemen permanent opgelost met Schrijver Systeem

Vertoont de woning signalen van teveel vocht? Het Schrijver Systeem is een slimme oplossing om dit permanent op te lossen. Met in de buitenmuur aangebrachte prefab-elementen wordt overtollig vocht afgevoerd. Voor altijd! De werking is voor 100% gebaseerd op natuurlijke luchtstromingen. Reken definitief af met vochtproblemen in huis en vraag om de gratis offerte vochtbestrijding van Schrijver Systeem.

https://schrijversysteem.nl/vochtproblemen/

Waarom een gamestoel kopen?

Kijkopinterieur

Gamestoelen, de toekomst van gamen

Voor de meeste gamers is er niets zo fijn als een goede stoel of bank om op te zitten of een goed bed om op te liggen tijdens het gamen. Iedere gamer heeft wel eens gemerkt dat er ongemakken op kunnen treden als je te lang in dezelfde houding hebt gezeten of gelegen.

Daarom is het belangrijk om te weten wat voor aanbod er is op het gebied van gamestoelen. Gamestoelen zijn namelijk speciaal ontwikkeld om jou als gamer van de belangrijkste gemakken te voorzien tijdens het gamen.

Comfortabel goed voor het lichaam

Gamestoelen zijn naast het feit dat ze gewoon enorm lekker zitten, ook nog eens goed voor je lichaam. Dit soort stoelen is zodanig gebouwd dat ze je niet alleen doen vergeten dat je in een stoel zit, maar tegelijkertijd ook nog eens zorgen voor een goede houding van jouw lichaam. 

Ze zijn ergonomisch verantwoord, waardoor jouw comfort naar een nieuw niveau wordt getild. Als je wel eens klachten hebt gehad door te lang zitten of liggen, dan is een gamestoel echt iets voor jou.

Met een gamestoel kun je vele uren langer door gamen dan zonder en zul je dit zonder klachten kunnen volhouden.

Maatwerk voor jou

Omdat ieders lichaam verschillend is kan het natuurlijk niet zo zijn dat er een universele gamestoel is die voor iedereen geschikt is. Daarom zijn de meeste gamestoelen nagenoeg op maat gemaakte stoelen die perfect op jouw lichaam en wensen afgestemd zullen worden.

Ze zijn er ook nog eens in allerhande kleuren, verschillende designs en voor de echte fanatieke gamers zijn er zelfs gamestoelen met ingebouwde speakers voor de totale beleving, zoals gamen bedoeld is.

Iedere gamestoel kan worden verbonden met een tv, dvd-speler, smartphone of tablet en dus is er werkelijk voor ieder wat wils. Naast gamestoelen kun je ook gebruik maken van gaming headsets, toetsenborden en games.

 

http://www.gamestoelenwinkel.nl

Wat zijn steenstrips?

Kijkopinterieur

Een aantal jaar geleden had nog haast niemand van steenstrips gehoord maar nu kun je er haast niet meer omheen. Het gebruik van steenstrips binnen het huis is in de afgelopen jaren flink toegenomen. In steeds meer woonkamers verschijnen er steenstrips muren maar wat is het?

De naam zegt het al eigenlijk het zijn strips van steen. Ze komen in veel verschillende kleuren en maten. Het wordt tegenwoordig vooral gebruik voor het versieren van de muren in de woonkamer. De meeste mensen kiezen ervoor om een of twee muren van de woonkamer met steenstrips te bedekken. Het geeft de woonmaker zo een warme en unieke uitstraling.

Het gebruik van steenstrips neemt ook toe in de keuken. Mensen zijn de saaie tegels een beetje zat en kiezen steeds vaker voor de unieke steenstrips. Vaak is een van de muren bedekt met steenstrips. We zien dit vooral in de keuken aan de kant waar de kabinetten staan.

Mensen willen een warme en unieke sfeer creëren in het huis en dit is mogelijk met steenstrips. De prijzen van de steenstrips liggen tegenwoordig ook wat lager waardoor ze net wat betaalbaarder zijn. Voor meer informatie over de prijzen van steenstrips kun je de onderstaande websites bezoeken.

Gietvloeren van Hollandse Bodem

Kijkopinterieur

Van Hollandse Bodem is de specialist in Nederland als het gaat om design gietvloeren (What’s in a name!) Als je op zoek bent naar een gietvloer ben je van harte welkom in de ruime showroom van 200m2 in Gorinchem (Zuid-Holland aan de A27 en A15 in het midden van Nederland). De luxe showroom vind je in Het Open Huis aan de Newtonweg, het designcentrum van Gorinchem en omstreken.

Het gieten van een design vloer in een woning vergt vakkennis en is wat anders dan even een vloertje gieten in een bijvoorbeeld een werkplaats.

De gietvloer prijs die Van Hollandse Bodem hanteert wordt bepaald door meerdere factoren. Allereerst het type materiaal dat gebruikt wordt. De gietvloeren van Van Hollandse Bodem zijn van de hoogste kwaliteit en scheuren of verkleuren niet.

Een andere factor die bepalend is voor de prijs van een gietvloer is de ondergrond. Sommige ondergronden zijn zeer geschikt voor het leggen van een gietvloer, voor andere ondergronden is het noodzakelijke deze te behandelen voor de gietvloer gelegd kan worden.

De derde factor, die de prijs van een gietvloer bepaalt is uiteraard arbeid afhankelijk van de toepassing. Een gietvloer voor in je garage vergt wat minder lagen qua afwerking dan bijvoorbeeld een gietvloer voor de woonkamer. Een kwalitatieve gietvloer voor een woonkamer bestaat al snel uit 4 lagen waardoor de mensen van Van Hollandse Bodem dus ook 4x terug moeten komen.

De gietvloeren voelen zonder vloerverwarming al uiterst comfortabel aan. Uiteraard is een combinatie met vloerverwarming ook mogelijk en kunnen de gietvloeren op vrijwel iedere ondergrond.

http://www.gietvloer-wand.nl