Een bedrijf met 22 jaar ervaring en een goede reputatie.

Een bedrijf met 22 jaar ervaring en een goede reputatie, dat een volledig pakket diensten aanbiedt voor de bouw en verkoop van onroerend goed. Kapitaalinvesteringen in de bouw. Dienst na verkoop. Registratie van documenten. Hypotheekleningen. Door onroerend goed te kopen krijgt u juridisch advies en juridische ondersteuning bij de transactie.

Het bedrijf is sinds 1998 met succes actief op de vastgoedmarkt. We zijn bezig met onroerend goed.

Vandaag zijn we verheugd onze diensten aan te bieden in meer dan 700 kantoren in 203 steden. Een enorm aantal voorstellen voor een individuele aanvraag zonder uw huis te verlaten! – Residentieel en commercieel vastgoed in elk prijssegment! – Deskundig advies over landen / regio’s / steden / districten, prijzen, eigendomskosten. Nadat u het kavel heeft gekozen dat u bevalt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de verkoper van dit object en eventuele verduidelijkende vragen stellen! – Geen opdringerige telefoontjes! Bijeenkomst op de luchthaven, transfer, assistentie bij het inchecken in het hotel. – U wordt naar alle geschikte sites gebracht en vertelt u in detail over elk gebied en zijn kenmerken! – We werken alleen samen met betrouwbare buitenlandse ontwikkelaars, agenten, advocaten en notarissen, dus als u bij ons koopt, kunt u er zeker van zijn dat het gekozen object juridisch schoon is en er geen lasten op rusten! Zij helpen u bij het voorbereiden van alle benodigde documenten en begeleiden u volledig bij elke stap van de transactie. – Na aankoop kun je leuke bonussen krijgen!
Wij bieden een volledig scala aan diensten voor de selectie, registratie en verwerving van onroerend goed. En ook: schoonmaak van appartementen, reparatie en afwerking van appartementen, huishoudens. Diensten.

 

Huis te huur

https://be.propenda.com/

Enkele tips om optimaal te genieten van de zon!

In deze winterse tijden lijkt de zon iets waar we enkel naar kunnen verlangen. Als de zon er echter is, is dit ook niet altijd onze beste vriend. De zonnestralen kunnen namelijk op diverse manieren als storend worden ervaren! De zonnestralen kunnen je zicht behoorlijk belemmeren en daarnaast is de kans op verbranding in de zon altijd aanwezig. Om optimaal te kunnen kunnen genieten van de buitentemperatuur, of om optimaal te kunnen functioneren is bescherming tegen de zon een vereiste! In deze blog geven we je drie tips om jezelf tegen de zon te ‘beschermen’.

Zon binnenshuis

De zon binnenshuis zorgt voor een warme binnentemperatuur zonder hier de verwarming voor op te hoeven stoken. Deze natuurlijke opwarming van de woning vindt echter plaats doordat de zonnestralen op de buitenmuren van de woning terecht komen. Voor de natuurlijke opwarming van de woning hoeven de zonnestralen dus niet daadwerkelijk het huis te penetreren. De zonnestralen worden binnenshuis juist eerder als storend dan gewenst ervaren. Als je bijvoorbeeld je telefoon op de bank hebt laten liggen en de zon door het raam hier te lang op straalt, kan deze zelfs ontploffen! Om jezelf tegen de zonnestralen in je woning te beschermen is het raadzaam om gebruik te maken van rolluiken. De rolluiken worden geïnstalleerd voor de ramen van de woning om zo de woning te beschermen tegen de zonnestralen. Als je voor je woning in Groningen op zoek bent naar rolluiken, dan kunt u middels een simpele zoekopdracht in een zoekmachine naar keuze voldoende aanbod vinden! Een voorbeeld van een zoekopdracht hiervoor is: “Rolluiken Groningen”.

Zon buitenshuis

De bescherming tegen de zon buitenshuis is minstens net zo relevant als de bescherming tegen de zon binnenshuis. Doordat je buitenshuis direct in aanraking komt met de zonnestralen kunnen deze van invloed zijn op je gezondheid! Te lang in de zon zitten kan verbrandingen en zelfs beroertes veroorzaken. Om van de warmte te kunnen genieten zonder blootgesteld te worden aan zonnestralen is een passende bescherming vereist. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door de plek waar je graag zit te voorzien van Pergola zonwering. Door de zonwering worden de potentieel schadelijke zonnestralen geweerd, maar kun je wel lekker genieten van de zomerse temperaturen!

 

6 Eenvoudige tips om uw woonomgeving een nieuwe look te geven

Uw huis moet altijd aangepast zijn op uw wensen. Daarbij moeten er dus ook compromissen gesloten worden binnen het huishouden. Niet iedereen heeft dezelfde wensen. Zo ook bij een keuken. Door de grote hoeveelheid stijlen ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Ook hebben veel keukens vaak wel iets waar u toch niet helemaal tevreden mee bent. Het is daarom goed om te bekijken hoe u uw gehele woning van een nieuwe look kunt voorzien en waar u allemaal op kunt gaan letten. Lees daarom snel verder.

Een stijl uitzoeken voor in huis

Uw woonomgeving veranderen is niet eenvoudig. Voordat u aan de slag gaat, moet u bijvoorbeeld gaan kijken naar de stijl waar u uw woning mee aan wilt kleden. Deze stijl moet door de gehele woning doorgevoerd worden om er een geheel van te maken. Dit hoeft uiteraard niet. Je kunt ook verschillende stijlen met elkaar combineren, waardoor je er iets unieks van gaat maken. Iedere ruimte kan daarom een andere stijl geven, waardoor je jezelf steeds weer in iets nieuws waant en een goede indruk achter gaat laten op de visite die je verwelkomt.

Een handgemaakte keuken voor nog meer luxe

Daarbij is het goed om te bepalen wat je wilt veranderen. Zo kun je bijvoorbeeld naar de keuken gaan kijken. Eens in de zoveel tijd moet hier een nieuwe keuken in geplaatst worden, zodat je nog steeds van alle gemakken bent voorzien. Een handgemaakte keuken kan een wereld van verschil maken. Hiermee krijg je namelijk een keuken die volledig naar wens wordt samengesteld. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit het aantal kastjes, het aanrechtblad en de wasbak. Je weet hierdoor zeker dat je voldoende ruimte hebt en kunt genieten van luxe. 

De schetsen door een professioneel bedrijf

Het is daarbij van belang dat je jouw wensen zorgvuldig bij elkaar zet. Daarbij mag niets overgeslagen worden. Met jouw wensen ga je naar een specialist, zoals bijvoorbeeld SmartDesign Keukenstudio, waardoor er een aantal schetsen opgesteld kunnen worden. Als je nog niet tevreden bent, moet dit ook altijd aangegeven worden. Dan wordt er namelijk een nieuwe tekening gemaakt, waardoor je uiteindelijk de afspraak in kunt plannen voor de plaatsing. Je kunt dan binnen een korte tijd gaan genieten van jouw nieuwe keuken in de woning. Iedere maaltijd bereiden wordt hierdoor weer een groot feest.

Alles in de woning

Als je ook de rest van de woning aan wilt pakken, dan is het goed om hier dezelfde stappen voor te doorlopen. Je kunt hierbij ook verschillende websites en apps voor gebruiken, zodat je bijvoorbeeld ook de kleuren op de muren digitaal kunt veranderen, meubelstukken kunt verplaatsen en eventueel zelfs een geheel nieuwe inrichting kunt gaan samenstellen. Door bij verschillende specialisten te kijken zorg je ervoor dat je voor de beste prijs nieuwe meubels hebt en de verbouwing van start kunt laten gaan. Daarna is het genieten en met een tevreden gevoel terugkijken op de woning.

 

 

 

 

 

 

 

Transformatie vastgoed voor efficiënt ruimtegebruik

Door heel Nederland staan leegstaande kantoorgebouwen, hallen, industrieel en religieus erfgoed en monumenten leeg. Gebouwen die nog heel goed gebruikt kunnen worden, maar in hun huidige indeling niet geschikt zijn daarvoor. Daarom lanceert Respace een innovatief bouwconcept waarmee leegstaand vastgoed voor herbestemming in aanmerking komt. En transformatie van vastgoed snel, duurzaam en goedkoop gerealiseerd kan worden. 

 

Winstgevende oplossing

Leegstand in vastgoed wordt veroorzaakt doordat het beschikbare aanbod niet overeenkomt met de wensen voor woon- of werkplekken. De inrichting lijkt niet optimaal voor gebruik of exploitatie, of nieuwbouw lijkt een goedkopere en gemakkelijkere oplossing te zijn. Terwijl bestaand vastgoed opnieuw ingericht kan worden en een kostenbesparend alternatief voor sloop of nieuwbouw biedt. 

 

Transformatie  van vastgoed zorgt ervoor dat leegstaande gebouwen weer rendabel worden en stijgen in waarde. Dit wordt bijvoorbeeld al toegepast door woonfuncties in kantoren, pakhuizen en kerken te creëren, of fabriekshallen en leegstaand opslagruimtes om te bouwen tot kantoren en bedrijfsruimtes.

 

Voordelen transformatie vastgoed

1. Sneller en goedkoper dan sloop en nieuwbouw

2. Bestaand vastgoed neemt toe in waarde

3. Exploitatie zorgt voor inkomen

4. Overheid ondersteunt vastgoed transformatie

 

De overheid over vastgoed transformatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland gaat er vanuit dat van de totale hoeveelheid leegstaand vastgoed een 3e deel tot woningen te maken is. En bij maatschappelijk vastgoed ligt dat zelfs hoger vanwege de ligging en indeling. Van de 1 miljoen nieuwe woningen die in 2040 nodig zullen zijn, kan zo’n 15% met vastgoed transformatie gerealiseerd worden.

 

Overheidsondersteuning

Om dit soort processen te versnellen, hebben veel gemeenten een deel van hun ambtelijke apparaat geoptimaliseerd. Zo kunnen initiatieven om leegstaande kantoorpanden te transformeren sneller gerealiseerd worden. 

 

Dat geldt onder meer voor Amsterdam, Eindhoven, Arnhem, Rotterdam,  Zwolle, Den Haag en Utrecht. En ook provincies ondersteunen deze processen door kennisontwikkeling, netwerken, coaching en financiële ondersteuning te faciliteren. 

Kansen binnen transformatie vastgoed nemen toe

De laatste jaren nemen de kansen voor transformatie toe. De markt verandert omdat meer mensen zoeken naar verrassende huisvesting. Niet alleen studenten. Ook starters, alleenstaanden, ouderen en mensen met diverse vormen van werk aan huis. Steeds meer mensen zoeken bovendien woonruimte in de bestaande stad. 

 

Veel utiliteitsgebouwen kunnen na transformatie aan die vraag beantwoorden. Daarbij verandert de wet- en regelgeving. Gemeenten zijn zich bewust van het probleem van leegstand en zijn vaker bereid om mee te werken aan verandering van een bestemmingsplan. Zij zoeken mee naar oplossingen voor geluidhinder en parkeren. 

 

Ook op het vlak van bouwtechniek staan de ontwikkelingen niet stil. Met nieuwe installaties en bouwkundige oplossingen kan in een bestaand casco hoge kwaliteit worden geboden op het gebied van esthetiek, duurzaamheid en gezondheid.

 

Duurzaamheid

Nederland, tezamen met 194 andere landen, staat aan de vooravond van grote veranderingen: al tijdens de Klimaattop in Parijs in 2015 werd vastgesteld dat er ingrijpende aanpassingen nodig zijn op allerlei gebieden om de opwarming van de aarde in bepaalde mate te voorkomen. Ook werden tijdens dit topoverleg met alle deelnemende landen afspraken gemaakt die de toename in temperatuur in 2050 zouden beperken tot 2 graden, het liefst zelfs 1,5. 

 

Echter tijdens de Klimaattop 2018 in Katowice werd vastgesteld dat we met onze huidige CO2-uitstoot op weg zijn naar een opwarming van 3 graden in 2050. Willen we met z’n allen richting een duurzamere, leefbare wereld, dan dienen drastische maatregelen te worden getroffen. Transformatie van vastgoed kan hier een belangrijk aandeel in leveren als een duurzaam alternatief voor nieuwbouw. Waarbij verspilling van grondstoffen en natuur zoveel mogelijk worden voorkomen.

 

Kom erachter welke vloer bij jou past

Heb jij een nieuwe vloer nodig? En weet je nog niet precies wat je wil? Dan kan dat nog weleens heel moeilijk worden. Er is tegenwoordig namelijk zo veel keuze, zowel in merken als printen en manier van leggen. Het houdt niet op. Sommige vloeren kun je beter wel nemen met huisdieren en de andere weer niet. Zit je met het handen in het haar? Lees dan snel verder, we helpen je een handje op weg. 

De locatie van de vloer 

Het is belangrijk om te weten waar de vloer komt te liggen. Bij een vloer die in de badkamer gelegd moet worden, moet je met andere factoren rekening houden dan met een vloer die je in de slaapkamer legt. Bij een vloer voor in de keuken is het namelijk belangrijk dat het waterbestendig moet zijn. Het komt namelijk weleens voor dat dat er spetters op de keukenvloer komen door het afwassen of wanneer je iets laat vallen. De vloer moet dus ook tegen een stootje kunnen. Het zou zonde zijn als de vloer beschadigt wanneer je af en toe wat uit je handen laat vallen. Je wilt namelijk zo lang mogelijk genieten van een mooie nieuwe vloer. 

Het huishouden 

Heb je kinderen? Huisdieren? Dat zijn zeker factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt niet dat de vloer beschadigt door de scherpe nageltjes van je hond of kat. Ook wil je dat de haren van de dieren niet zo goed te zien zijn. Neem in dat geval bijvoorbeeld geen donkere vloer. Je kan dan beter kiezen voor een vloer met een bepaalde structuur. Daar zal je de haren minder snel zien liggen. Je kan ook kiezen voor een vloer met een patroon. Een tapijtvloer wordt bij huisdieren afgeraden, omdat de haren in het tapijt kan gaan zitten. Kies dan voor een PVC-vloer, deze vloer is geschikt voor huisdieren. Met de stofzuiger zuig je de haren zo weg.  

Jouw persoonlijke smaak 

Natuurlijk niet geheel onbelangrijk, jouw persoonlijke smaak. Jij moet de vloer natuurlijk wel mooi vinden. Doe alvast wat inspiratie op via Pinterest en bewaar de vloeren die in jouw smaak vallen. Alvast wat inspiratie nodig? Vloeren zoals Meister laminaat of Moduleo PVC zijn zeker de moeite waard om even te bekijken. Kijk of de vloeren die jij mooi vindt ook geschikt zijn voor jouw huishouden en de locatie. Zo heb jij binnen no time een nieuwe vloer gekocht.  

 

Voel je veiliger door een deur intercom

Veilig voelen in je huis is niet altijd vanzelfsprekend. Als je alleen woont en de bel gaat, dan kan jouw hart al sneller gaan kloppen. Want wie staat er eigenlijk voor de deur? Het liefst wil je dit al in een vroeg stadium weten, zodat je kunt bepalen of je de deur wel of niet opendoet. Voornamelijk kwetsbare doelgroepen zijn hier gebaat bij.  Je zou dan kunnen kijken voor een deur intercom. Hier zijn echter verschillende mogelijkheden voor en niet iedere intercom werkt op dezelfde manier. Wat zijn de mogelijkheden eigenlijk? 

 

Met een deur intercom bepalen wie binnen komt

Een deur intercom is een intercom die er niet alleen voor kan zorgen dat je vooraf al na kunt vragen wie het is en uiteindelijk bepaalt of je de deur opendoet. De verschillende modellen kunnen jou hierbij helpen. Je kunt bijvoorbeeld voor een intercom met deuropener kijken. Dit zijn de intercoms die je vaak bij flats ziet. De bewoner kan eerst door de intercom praten, waarna de deur geopend kan worden met een druk op de knop. Je hoeft dus niet meer naar de deur te lopen om open te doen en je voelt je gelijk veiliger. Een indringer komt immers niet zomaar binnen zonder jouw toestemming. 

 

Beeld bij degene die aanbelt 

Een deur intercom heeft de laatste jaren echter veel ontwikkelingen doorgemaakt. Waar eerst iedereen gebruik maakte van de speaker en de knop om de deur te openen, zijn er ook andere mogelijkheden bij gekomen. Zo kun je gaan kijken naar een video intercom met app. Deze intercom geeft jou niet alleen een seintje wanneer er iemand voor de deur staat, maar kan jou ook gelijk laten zien wie bij jou aangebeld heeft. De video verschijnt gelijk op jouw telefoon in de app van de intercom en je kunt de deur wel of niet openen.  

De juiste plaats bepalen 

Iedere deur intercom kan op verschillende plekken in de woning geplaatst worden. Afhankelijk van jouw wensen kun je dus bekijken wat de beste plaats wordt. Heb je hem bijvoorbeeld liever dicht bij de deur, dan bevestig je hem daar aan de muur. Als je hem liever in de buurt hebt, omdat je bijvoorbeeld slecht ter been bent, dan moet je hem hangen op een plek waar jij vaak te vinden bent. Ook kun je gaan bekijken of de app de beste keuze is voor jou. Hiermee hoef je immers helemaal niet meer op te staan. 

 

Veilig in jouw eigen woning 

Met een deur intercom kun je iedere avond de deur gesloten houden en mensen hoeven dus ook niet meer te weten dat je thuis bent. Door de deur niet meer open te hoeven doen om erachter te komen wie er voor de deur staat, ben je gelijk veilig in jouw eigen woning. De indringer moet immers veel meer moeite doen om binnen te komen. Een overval wordt ermee voorkomen, je bepaalt zelf of je visite wilt ontvangen en onbevoegden kunnen jou niet meer lastigvallen.

 

Snel uw huis verkopen met de hulp van een professioneel bedrijf

Bent u al lange tijd bezig met het verkopen van uw huis en gaat het maar niet snel genoeg? Wanneer u uw huis niet snel kunt verkopen, kan dit veel vervelende gevoelens oproepen. Daarom is het enorm gewenst wanneer er een specialist is dat uw huis snel kan verkopen. Verkoop Direct Uw Huis is precies het bedrijf dat u zoekt. Zij zijn een professioneel bedrijf dat u kan helpen om uw huis snel te verkopen. Zo bent u in een mum van tijd verlost van dubbele hypotheeklasten, of kunt u zonder zorgen in uw nieuwe woning trekken. Schakel de hulp in van deze specialist en geniet van uw nieuwe woning zonder zorgen.

Het verkopen van een huis kan een zware last zijn

Er bestaan diverse situaties met redenen waarom u snel uw huis wilt verkopen. Misschien is een dierbare overleden, heeft u uw nieuwe woning al betrokken en kampt u met dubbele hypotheeklasten, of vindt u het simpelweg een groot gedoe. Door de hulp in te schakelen van Verkoop Direct Uw Huis hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Dit bedrijf koopt uw huis namelijk zelf op. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met de tussenkomst van een makelaar. Heeft u door omstandigheden niet de mogelijkheid om in uw woning te blijven wonen, dan is het bijvoorbeeld ook mogelijk om uw huis aan deze partner te verkopen en direct terug te huren. Zo denken zij altijd met u mee en zoeken ze naar een gepaste oplossing. De professionals van deze specialist staan altijd voor u klaar.

Regel snel de verkoop van uw huis

Wanneer u zich vrijblijvend aanmeldt op de website van dit bedrijf nemen zij zo snel mogelijk contact met u op om een kosteloze bezichtiging te plannen. Binnen drie werkdagen brengen ze het eerste bod uit. Dit openingsbos is zonder financieringsvoorbehoud. Als u akkoord gaat met het bod dan wordt de koopakte opgesteld. Na de ondertekening is de overeenstemming bekrachtigd. Zo weet dit bedrijf uw huis altijd snel te verkopen. Neem contact met hen op voor meer informatie.

https://verkoopdirectuwhuis.nl/

Poster schotse hooglander

Kijkopinterieur

Een natuurlijke en rustieke sfeer met een poster van een Schotse Hooglander

Een poster van een Schotse Hooglander is vandaag de dag steeds vaker terug te vinden in een gemiddeld interieur. Helemaal niet zo gek, want dit dier is behoorlijk fotogeniek en daardoor erg geliefd bij vele natuurfotografen. De warme bruine haren van het dier in combinatie met een koele omgeving zorg voor een geweldig contrast in het beeld. Tel hier de hete adem die het beest uitblaast bij op en het totaalplaatje is compleet!

 

Kies uit verschillende kleuren, maten en afmetingen

Een poster van deze grote grazers is vandaag de dag in verschillende kleuren, maten en afmetingen te bestellen. Hierdoor is er ook voor jouw persoonlijke smaak en de lengte van de muur een passend design te bestellen. Leuk om op te hangen in de eetkamer, in de woonkamer of als statement in de gang. Kies voor een sprekende lijst of hang de poster zonder frame op. Waar in huis hang jij de poster het liefste op?

 

Bestel een poster van een Schotse Hooglander eenvoudig en snel online

Ben je overtuigd van de voordelen die een poster Schotse Hooglander je te bieden heeft? Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een poster binnen een paar minuten online. Je hebt de keuze uit de meest mooie composities op beeld, waaronder een Schotse Hooglander die water drinkt bij een rivier, een Schotse Hooglander die in een weide ligt of een Schotse Hooglander in een duingebied.

Heeft uw verhuurmakelaar in Amsterdam wel een vergunning?

Kijkopinterieur

Als u op zoek bent naar een verhuurmakelaar in Amsterdam is het verstandig om te controleren of deze wel een vergunning heeft voor de verhuur. Al sinds de jaren zestig zijn er in Amsterdam verhuurmakelaars actief, toen beter bekend onder de naam ‘woningbureau’. Met een wildgroei aan aanbod en verhuurmakelaars kwamen veel huurders er snel achter dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn was. Om haar inwoners te beschermen heeft de gemeente Amsterdam op 1 mei 1973 verplicht gesteld dat woningbemiddelaars voortaan een vergunning moeten bezitten.

Een vereniging voor de verhuurmakelaar in Amsterdam

Onder de naam Vereniging van Woningbureaus, VVW, sloegen verschillende woningbureaus in 1988 de handen ineen. Door samen te werken, stonden (en staan ze nog steeds) steviger in hun schoenen als gesprekspartner met de gemeente en de overheden. Daarnaast hebben ze standaard huurcontracten en gedragsregels opgesteld en waarborgen ze samen voor de naleving daarvan. De vereniging stond bij de gemeente Amsterdam al snel bekend als een serieuze en betrouwbare partner waardoor leden in de jaren 90 vrijstelling kregen van de vergunningsplicht. Immers, als een lid voldeed aan de eisen van het lidmaatschap dan voldeed deze direct aan de eisen van de vergunning.

Een goede dienstverlening

De vereniging is sinds de jaren 90 flink gegroeid en heet tegenwoordig ‘Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam’, oftewel VVA. Tegenwoordig kent de VVA meer dan 40 leden die allemaal kwaliteit en goede dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan. Door de strenge regels, statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging zijn de leden van de VVA betrouwbare partijen om mee in zee te stappen.

Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar in Amsterdam?

Wanneer u op zoek bent naar een verhuurmakelaar in Amsterdam loont het om een kijkje te nemen bij Haagen & Partners. Dit is een ervaren verhuurmakelaar in Amsterdam die alle benodigde vergunningen heeft. Indien u meer informatie nodig heeft, dan kunt u uiteraard dit bedrijf telefonisch of per mail contacteren.

https://haagen-partners.nl/

Vind de perfect woning met hulp van deze makelaar uit Elst

Kijkopinterieur

Weet u al precies in welke wijk van Elst u wilt gaan wonen? Of bent u nog aan het uitzoeken waar u een woning wilt kopen? Het kan best lastig zijn, zeker wanneer u (her)starter bent en niet precies weet waar u naar op zoek bent. Dan kan het prettig zijn om te vertrouwen op een makelaar die bekend is in de omgeving waar u wilt gaan wonen, bijvoorbeeld Elst. De makelaar heeft namelijk een goed beeld van alle verschillende faciliteiten en weet precies wat een bepaalde wijk u te bieden heeft. Wilt u bijvoorbeeld dicht bij de basisschool wonen zodat de kinderen lopend naar school en terug naar huis kunnen? Of wilt u liever vlak bij de uitvalswegen wonen zodat u op voorspoedige wijze naar en van het werk kunt reizen? Waar u ook naar op zoek bent, Witjes Makelaars helpt u verder.

Wonen in de groene omgeving van Elst met alle faciliteiten bij de deur

Natuurlijk zijn er in Elst verschillende mogelijkheden om fijn te wonen – hier kan de makelaar u bij helpen. Het is een groene omgeving die dicht bij verschillende steden zoals Nijmegen en Arnhem ligt, maar waar u toch genoeg rust zult vinden. Het ligt dicht bij de Veluwe waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast heeft het dorpscentrum alle mogelijke faciliteiten op het gebied van winkels, horeca en dienstverlening. Bovendien kunt u in de dorpskern altijd gratis parkeren.

Maak nu uw afspraak en wacht niet langer met uw nieuwe woning betrekken

Als u niet kunt wachten om uw droomwoning in Elst te vinden, maak dan direct een afspraak met de beste makelaar in de buurt. De medewerkers van Witjes Makelaars helpen u direct verder en bespreken tijdens een afspraak al uw wensen op het gebied van uw nieuwe woning. Uw woongenot staat altijd centraal bij de uitzonderlijke goede dienstverlening van deze makelaar uit Elst.

 

https://www.witjesmakelaars.nl/