In dit verzorgingshuis in Groningen geniet u samen met uw partner van een mooie oude dag

Kijkopinterieur

Wanneer uw partner steeds meer zorg nodig heeft, wordt het voor u vaak steeds lastiger deze te geven. U bent immers niet opgeleid tot verpleger of verpleegster en wordt zelf ook een dagje ouder. Thuiszorg kan helpen en wellicht schieten vrienden, familieleden of buren u ook regelmatig te hulp. Helaas kunnen zij ook niet alles opvangen en lijkt een verzorgingshuis uiteindelijk vaak de enige oplossing. Het grote nadeel daarvan is dat u en uw partner niet samen kunnen blijven wonen, terwijl jullie dat natuurlijk wel het allerliefste willen. Gelukkig biedt Verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen hier dé oplossing voor. Hier kunnen u en uw partner samenwonen in een mooi appartement of zorgsuite en krijgen jullie alle de zorg die jullie nodig hebben. Zo genieten jullie samen van jullie welverdiende oude dag.

Het gemak van een brasserie in de buurt

De Leyhoeve is een verzorgingshuis in Groningen, maar heeft hier ook een brasserie. Hier kunt u lunchen, dineren en koffie- en theedrinken. Op de menukaart staan veel heerlijke gerechten, dus u heeft volop keus. Heeft u als lunch graag een belegd broodje of een tosti? Of neemt u liever een salade of soep? Bij deze brasserie in Groningen kunt u het allemaal bestellen. Net zoals een vlees- of visgerecht als diner, eventueel aangevuld met een voor- en/of nagerecht. Vanuit het verzorgingshuis bent u zo bij de brasserie. Laat het u smaken!

Zeer goed bereikbaar met bus, trein en auto

Dit verzorgingshuis en deze brasserie in Groningen zijn zeer goed bereikbaar met het openbaarvervoer en de auto. Ze liggen namelijk vlak bij een bus- en treinstation. Ook parkeren is geen enkel probleem, want in de parkeergarage bij het station of bij het verzorgingshuis zelf, vindt u zeker een plaatsje. Zo bent u met verschillende vervoersmiddelen goed bereikbaar, wat handig is voor bezoek en uw eigen mobiliteit bevordert.

Laat een houten vloer op vloerverwarming leggen door dit bedrijf

Kijkopinterieur

Vloerverwarming plaatsen in huis biedt u een zeer comfortabele manier van opwarmen. Tegenwoordig is het zelf mogelijk om dit systeem onder nagenoeg iedere vloer te plaatsen! Dankzij nieuwe technieken is een houten vloer hedendaags uitstekend toe te passen op vloerverwarming wanneer u dat wenst. Op die manier verhoogt u het comfort in huis, bent u energiezuinig bezig én bespaart u ruimte in huis door uw verwarming onder de vloer te leggen! Bij Biggelaar Parket helpen zij u graag verder om dit te realiseren.

Kies uit een ruime selectie houten vloeren

Biggelaar Parket is een echte specialist als het gaat om het plaatsen van een houten vloer op vloerverwarming. Gaat u verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Tegenwoordig wordt er dan ruim 60% van de houten vloeren op een vloerverwarming geplaatst! Veel van de houten vloeren bevatten twee- of drielaags systemen met steunlagen van berken multiplex of een vuren steunlaag. Dit biedt stabiliteit zodat u altijd geniet van de juiste kwaliteit vloer. Eiken is ook een veelgebruikte houtsoort wanneer u uw vloer van vloerverwarming wilt voorzien. En wel om goede redenen! Een eiken vloer is door middel van vele behandelingen goed te kleuren. Hierdoor blijft de vloer kleurvast wanneer u er een verwarming onder plaatst. Biggelaar Parket levert nog vele andere houtsoorten die geschikt zijn voor vloerverwarming. Deze zijn allemaal leverbaar in een twee- of drielaags systeem. Wilt u uw vloer liever zelf samenstellen? Dat is bij hen ook mogelijk! Dit bedrijf beschikt namelijk over een uitgebreide werkplaats en een spuiterij, waardoor u uw vloer volledig zelf samenstelt.

Bezoek de showroom

Bent u benieuwd naar de verschillende vloersoorten en wilt u deze graag in het echt bekijken? Breng een bezoek aan de showroom en vraag naar de mogelijkheden van een houten vloer op vloerverwarming Maak een afspraak zodat u samen met een van de verkopers de mogelijkheden kunt doorlopen.

De aankoop van een huis in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch

Kijkopinterieur

Laat een aankoopmakelaar u op weg helpen bij het vinden van een geschikte woning. Omdat het een van de belangrijkste beslissingen is die u ooit zal maken is het ook geen overbodige luxe om hulp in te schakelen. Dit geldt zowel voor de aankoop als de verkoop. Het zijn uiteraard twee verschillende dingen, maar in beide gevallen zorgt een makelaar voor het nodige advies en assistentie. U zult tot aan de sleuteloverdracht begeleid worden in het aankoop traject. Omdat een makelaar als eerste op de hoogte is van de woningmarkt wordt u als eerste benaderd wanneer er een woning te koop is. En neem uw aankoopmakelaar mee naar de bezichtigingen zodat hij of zij u kan wijzen op enige gebreken. U bent er dan altijd zeker van dat het geen miskoop wordt.

Wilt u uw huis kopen in Den Dungen?

U bent zoekende naar een woning gelegen in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. Dan denkt u aan een huis kopen Den Dungen. Dit knusse dorpje hoort sinds 1996 bij de gemeente van Sint-Michielsgestel en telt zo’n 4500 inwoners. Het ligt tussen Berlicum, Sint-Michielsgestel en buurdorpjes als Maaskantje en Rosmalen. Met het dorpse gevoel bent u toch altijd in de buurt van de grote stad Den Bosch en alle voorzieningen zullen altijd in de buurt te vinden zijn.

Wonen in Sint-Michielsgestel

Ook Sint-Michielsgestel ligt gelegen in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. De gemeente telt bijna 29 duizend inwoners en voegde in 1996 samen met de gemeente Sint-Michielsgestel, Den Dungen en Berlicum. Bij een huis kopen Sint-Michielsgestel bent u binnen 15 minuten in de grote stad en alle dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Voor het laatste aanbod in de omgeving van ’s-Hertogenbosch bent u bij een aankoopmakelaar altijd op het goede adres. Bekijk bijvoorbeeld eens de website en social media van uw aankoopmakelaar. Hier zult u altijd het laatste van het laatste vinden om tot een geschikte keuze te komen.

Enige tips bij de aankoop van een woning

Weet altijd van tevoren of het financieel haalbaar en verstandig is om te kopen. Als u dit weet kunt u ook gerichter kijken naar woningen. Maak een lijst met eisen waar de woning volgens u aan moet voldoen. Moet het bijvoorbeeld minstens twee of drie slaapkamers hebben en wilt u een grote of kleine achtertuin. Rijdt eens rond in de buurt waar u een woning op het oog heeft. Verken de buurt en krijg een beter beeld over de inwoners en voorzieningen. Het is ook geheel normaal om meer dan één bezichtiging aan te vragen. Bij een tweede bezichtiging ziet u wellicht details die u de eerste keer wellicht niet gezien heeft kunnen hebben. En vergeet niet dat u er niet alleen voor staat. Uw aankoopmakelaar kan u ook bijstaan bij de bezichtigingen. Zij zullen u vertellen of de vraagprijs wel reëel is en waar enige gebreken aan de woning te zien zijn.

Waarom nieuwbouw kopen een goede investering is

Momenteel staat de huizenmarkt op zijn kop. Met name in de grote steden betaal je vandaag de dag aardig wat voor een mooie woning en de groei lijkt nog niet op te houden. Er is veel vraag en bestaande bouw levert niet genoeg huizen om deze vraag aan te kunnen. Huidige kopers kijken daarom vooral naar nieuwbouwprojecten om voor een redelijke prijs een mooie investering en/ of woning aan te kunnen schaffen. Waarom nieuwbouw de oplossing is? Je leest het hieronder.

De huidige huizenmarkt

Sinds de crisis van een decennium geleden, zijn de huizen aardig gedaald. Met nieuwe wetgeving rondom de hypotheken is het lastiger geworden om aan een huis te komen. Nieuwe regelgeving lijkt daar verandering in aan te brengen, met name gericht op ZZP-ers, die voorheen moeilijker aan een koopwoning konden komen.

Stijgende huizenprijzen zijn het gevolg van wetgeving en een opwaartse groei van de Nederlandse economie. In sommige steden is de groei extreem en in andere gebieden is de groei wat minder explosief.

Waar te investeren?

Er is redelijk wat aanbod in Nederland. Zowel binnen de bestaande bouw alsmede binnen de markt voor nieuwbouwwoningen. Gebieden die door de crisis het hardst zijn geraakt lijken nog wat achter te liggen ten opzichte van het nationale gemiddelde. Deze gebieden bieden dus uitstekende kansen om te investeren.

 

Drenthe

Drenthe is een mooi voorbeeld van een gebied waar nog veel te halen valt. Je krijgt binnen deze regio veel meer “huis voor je geld” en ben er vrijwel zeker van dat je huis in waarde zal stijgen. Eén van de plaatsen in Drenthe die veel genoemd wordt is Emmen. Met haar groene en rustige karakter staat Emmen garant voor een stressloos leven tussen natuur en cultuur. Er zijn meer dan voldoende koopwoningen in Emmen te vinden, die goed betaalbaar zijn.

Een andere plaats in Drenthe die zeer geschikt is om te wonen, is Assen. De stad heeft al sinds 1900 een sterke groei gekend en nog steeds wordt er stevig bijgebouwd. Ook op dit moment gaat de bouw door en daarom is er veel nieuwbouw in Assen te vinden.

Nieuwbouw versus bestaande bouw

Nieuwbouw kent een aantal mooie voordelen ten opzichte van bestaande bouw:

Minder zorgen, alles is nieuw, dus minder kans op gebreken

Je bent er bijna zeker van dat jouw woning zal stijgen in waarde – een prima investering dus

Een nieuwbouwproject wordt doorgaans in een nieuwe wijk gebouwd: veel nieuwe mensen, dus voldoende sociaal contact

Voorbereiding

Wat je ook kiest: zorg voor een goede voorbereiding. Zorg dat jij precies weet wat je wilt, zodat je meteen goed gefocust op woningen kan reageren die voor jou interessant zijn. Zelfs in de wat langzamere gebieden worden huizen nu eenmaal snel verkocht.  

Een gevelrenovatie voor de beste prijs vind je bij deze specialist

Kijkopinterieur

Gevelrenovatie is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je denkt aan een onderhoudsbeurt voor je woning. Toch is het een belangrijk punt, want het zorgt voor een mooie eerste indruk wanneer iemand jouw pand bezoekt. Een verzorgde gevel geeft een goede indruk, maar soms is het ook zo dat een gevelrenovatie noodzakelijk is. Het gaat dan niet meer alleen om de uiterlijke zorg, maar ook om de kwaliteit van de huidige staat, en hoe daarmee om te gaan. In beide gevallen kun je terecht bij Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken. Dit is een bedrijf dat met ruim twintig jaar ervaring jou kan begeleiden bij het renoveren van je gevel. Er wordt gekeken naar jouw wensen, je budget en alle mogelijkheden daaromheen. Een gevelrenovatie met een persoonlijke aanpak, tegen een persoonlijke prijs.

Gevelrenovaties op maat

Iedere gevel is uniek, en dat is bekend onder de specialisten van Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken. Er wordt dus ook anders omgegaan met elke gevel. De persoonlijke aanpak van jouw project, als het gaat om jouw wensen, wordt verdergezet als het gaat om de gevel. Welke technieken kunnen er gebruikt worden? Wat is het meest efficiënt? Door deze persoonlijke aanpak kan Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken de juiste prijs garanderen. Een voorbeeld van een factor die hierin meespeelt is de oppervlakte van de gevel.

Reiniging: een onderschat aspect van gevelrenovatie

Onder gevelrenovatie wordt ook reiniging verstaan. Misschien had je dat niet verwacht, maar zoals eerder was aangegeven is elke gevel uniek en vraagt dan ook om een eigentijdse aanpak. Graffiti is bijvoorbeeld iets wat ontzettend moeilijk zelf schoon te maken is. Het is belangrijk om hierbij de kwaliteit van de gevel in gedachten te houden, want de verkeerde aanpak met chemicaliën kan leiden tot grote schade. Dat is natuurlijk niet de gewenste uitkomst! Ook de moeilijkste schoonmaakklussen laat je over aan de specialisten van Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken.

https://bogaartgevelrenovatie.nl/

De makelaar helpt u bij de verkoop en aankoop van uw huis in Breda

Kijkopinterieur

Wanneer u gaat verhuizen, zult u veel dingen moeten regelen. Gaat uw huidige woning in de verkoop of verhuur? Of wordt dit het eerste huis dat u gaat kopen? De makelaar uit Breda zorgt ervoor dat uw huidige woning snel verkocht wordt en dat u zonder zorgen uw nieuwe woning kunt betreden. Klinkt goed? Kom dan eens langs op het kantoor van de makelaar in Breda, Oosterhout of Tilburg. Vertel uw wensen en zij zetten uw wensen om in een helder plan. Waarom langer wachten als de zoektocht naar uw droomhuis vandaag al kan beginnen?

De makelaar uit Breda hanteert een daadkrachtige aanpak

Intensief, daadkrachtig en persoonlijk. Zo mag de dienstverlening van makelaar Van de Water Groep omschreven worden. Niet alleen in Breda vindt u deze makelaar, maar ook in Oosterhout en Tilburg. Doordat de makelaar in verschillende steden is gevestigd, weet deze makelaar om wat voor wijken of buurten het gaat. Zo bent u er niet alleen van verzekerd dat de woning geheel aan uw wensen voldoet, maar ook de buurt waar u in komt te wonen. Misschien wel even belangrijk. Bekijk het gehele aanbod aan huizen op de website en vind uw droomhuis. Filter de zoekresultaten eenvoudig op plaats, straal, aantal kamers en woonoppervlakte. Liever huren? Ook dan bekijkt u de website van deze makelaar. Dankzij het uitgebreide aanbod bent u binnenkort eigenaar van een nieuw huis.

Zo ziet de werkwijze van de makelaar uit Breda eruit

Het begint allemaal met een persoonlijk gesprek met de makelaar in Breda, Oosterhout of Tilburg. Aan de hand van uw wensen wordt de juiste makelaar aangewezen. Hij of zij vervult uw wensen en werkt nauw met u samen. U wordt continu op de hoogte gehouden van de vorderingen. Uiteraard kunt u ook op deskundig vlak het beste verwachten. Zo let de makelaar op de bouwkundige staat en kan de makelaar een taxatierapport voor u opstellen. Een specialisme van de makelaar is het bedienen van opdrachtgevers zoals architecten, beleggers en aannemers. In de loop der jaren hebben zij een groot netwerk opgebouwd. Alle opdrachtgevers, groot of klein zijn van harte welkom bij Van de Water Groep.

De Vitra Eames Lounge Chair kopen? Kom proefzitten

Kijkopinterieur

Wilt u een stoel kopen? Kom dan eens langs in de showroom van de specialist en kom de stoel uitproberen. Ieder model heeft immers zijn eigen kenmerken en karakteristieken. Bezoek daarom de inspirerende woonwinkel van maar liefst 15.000 m². Hier treft u tal van design klassiekers, waaronder de Vitra Eames Lounge Chair en Knoll Saarinen tafel. In de showroom van Pot Interieur staat beleving centraal, uw voorstellingvermogen wordt geprikkeld en u geniet van de verschillende belevingswerelden die gepresenteerd worden. Neem een kijkje in de grootste Cassina-studio van de Benelux en ontdek talrijke studio’s van premium merken zoals Minotti, Jori, Rolf Benz en Leolux. De inspirerende showroom biedt alle mogelijkheden om voor iedere woonwens een passende oplossing te vinden.

De Knoll Saarinen tafel is een aanwinst voor ieder interieur

Zoekt u één stoel voor uw interieur of wilt u uw kantoor opknappen? Kies bijvoorbeeld voor een Vitra Eames Lounge Chair of Knoll Saarinen tafel. Voor beide modellen kiest u zelf uit verschillende uitvoeringen en bent u ervan verzekerd dat er ook voor uw woon- of kantoorruimte en passend ontwerp is. U bent daarnaast ook nog eens verzekerd van de laagste prijsgarantie én het assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Benieuwd naar het volledige assortiment? Ga dan eens langs en ontdek de ruime winkelvloer van 15.000 m².

De iconische Vitra Eames Lounge Chair

Ultiem zitgemak. Dat is wat u kunt verwachten van een design stoel. De Vitra Eames Lounge Chair werd in 1956 ontworpen door Charles & Ray Eames en is tegenwoordig niet meer weg te denken in de designwereld. De stoel gaat naadloos op in ieder interieur, maar ook voor bijvoorbeeld een ontvangsthal is deze relaxfauteuil uitermate geschikt. Zoekt u daarnaast ook naar een vergadertafel voor uw bedrijfspand of een eetkamertafel in uw eethoek? Complementeer de minimalistische uitstraling van de Vitra Eames Lounge Chair met een Knoll Saarinen tafel. Doordat beide modellen direct uit voorraad leverbaar zijn, haalt u binnen de kortste keren twee design klassiekers in huis.

Effectief ruimtes verluchten met een dakventilator

Kijkopinterieur

Bij elk groot pand is het belangrijk om de verluchting goed te regelen. Dit doet u bijvoorbeeld met een inductiedakventilator van HCDV SIG Air Handling. Deze specialist biedt het compleet aanbod aan dakventilatoren aan van het hoogwaardig merk Nicotra Gebhardt. Hier vindt u altijd de beste inductiedakventilator voor uw situatie. Dit type ventilator bespaart heel wat stroom en slaagt erin om vuile lucht, zoals uitlaatgassen, te verwijderen. Wilt u graag dit type dakventilator? Vraag dan bij de specialist naar een duidelijke prijsofferte. Hierbij is het ook mogelijk om een professionele installatie te laten uitvoeren. Bekijk dus snel de verschillende mogelijkheden en ga voor een oplossing op maat.

Vind in drie stappen de dakventilator die het beste bij u past

Heeft u een dakventilator op uw woning en is deze dringend toe aan vervanging? Bekijk snel het aanbod van de specialist HCDV SIG Air Handling en kom erachter wat de mogelijkheden voor u zijn. Op de website van het bedrijf voert u eenvoudig uw oude type, model en voltage van uw dakventilator in en vervolgens krijgt u het perfecte vervangende toestel. Wanneer u een nieuwe ventilator koopt, bent u altijd zeker van een extra duurzaam en energiezuinig resultaat. Daarbij vindt u in het ruime aanbod dakventilatoren voor verschillende toepassingen. Hoe groot of klein uw accommodatie ook mag zijn, bij HCDV SIG Air Handling vindt u een toestel dat perfect aansluit bij uw situatie. Geniet snel van schone lucht in uw pand!

Kies de dakventilator die perfect aansluit op uw afzuigkap

Zoekt u naar een nieuwe dakventilator om op uw pand te plaatsen? U wilt natuurlijk dat de ventilator die u gaat kopen goed aansluit op de afzuigkap die u al heeft. Daarom doet u er goed aan om het aanbod van een specialist, zoals HCDV SIG Air Handling, te bekijken. Dit bedrijf is de officiële dealer van het complete assortiment aan dakventilatoren van het merk Nicotra Gebhardt. Dit merk biedt innovatieve producten aan, die de lucht evenredig afvoeren, zodat u altijd geniet van schone lucht. Bij de specialist koopt u bovendien niet alleen het beste toestel, het is ook mogelijk om deze bij te laten installeren door een professional.

De makelaar uit Dordrecht helpt u bij elke stap van het aankoopproces

Kijkopinterieur

Als u een woning wikt kopen, doet u er goed aan om een makelaar in te schakelen om u te helpen bij elke stap van het aankoopproces. Tijd én geld besparen tijdens het zoeken naar een woning doet u door een aankoopmakelaar in te schakelen. Ook wordt u geattendeerd op onder meer de verborgen gebreken en weet u zeker dat uw belangen voorop staan tijdens de aankoop van een woning. De makelaar uit Dordrecht gaat niet alleen met u op zoek naar uw droomhuis. De makelaar kiest ook de beste onderhandelingspositie, bouwkundige en juridische zaken worden ingeschat en de gemaakte afspraken in de koopovereenkomst worden gecontroleerd. Volledige ontzorging tijdens het gehele aankoopproces, dat is wat u kunt verwachten. Schakelt u binnenkort de ervaren aankoopmakelaar uit Dordrecht in?

 

Een divers aanbod aan koopwoningen bij de makelaar in Dordrecht

Heeft u een visie op hoe uw nieuwe woning er moet uitzien?. Naar wat voor stijl gaat uw voorkeur uit? Op de website van een makelaar in Dordrecht filtert u eenvoudig op onder meer de woonplaats, het budget, type woning en de oppervlakte in m2. Zowel oude als nieuwe woningen vindt u in het online aanbod en bij iedere woning treft u een gedetailleerde omschrijving en overzichtelijke fotopresentatie. Voldoet een pand volledig aan uw wensen en wilt u het graag met eigen ogen bekijken? Een makelaar van Waltmann Makelaars plant graag een bezichtigingsafspraak met u in.

 

Bouw uw droomhuis op een van de bouwkavels van de makelaar uit Dordrecht

Een eigen woning bouwen is een belangrijk moment in uw leven. Deze droom kan sneller uitkomen dan u denkt. Maak kennis met een van de bouwkavels, aangeboden door de makelaar uit Dordrecht. Bij ieder kavel vindt u details zoals de overdrachtsprijs, het kaveloppervlak, de ligging van de tuin en de minimale bouwhoogte. De kavels zijn voornamelijk gelegen in Dordrecht. Heeft u interesse in een van de beschikbare bouwkavels? Neem contact op met Waltmann Makelaars. Indien gewenst kunt u een afspraak inplannen voor financieel advies. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom tussen 08:30 uur en 17:30 uur.

 

Achteruitrijcamera’s voor extra veiligheid bij het inparkeren

Kijkopinterieur

Achteruitrijden, inparkeren, inhalen en invoegen zijn handelingen waarbij je extra moet opletten in een voertuig. Steeds vaker zie je ingebouwde camera’s in voertuigen die het veilig rijden bevorderen. Een camera zorgt voor meer veiligheid en minder schade. In het bedrijfsleven zie je ze vaak. Bijvoorbeeld in de industrie, transport en hulpverlening is de achteruitrijcamera erg handig.

Wilt u een achteruitrijcamera kopen? Dan zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Achteruitrijcamera’s zijn er namelijk in vele vormen en maten en merken. De beste achteruitrijcamera is dus afhankelijk van veel factoren die u in overweging moet nemen. U moet goed kunnen zien wat er achter u gebeurd en daarom is de ene camera beter dan de andere. Bijvoorbeeld de grootte van uw voertuig en de omstandigheden waarin u rijdt zijn erg belangrijk.  Het doel van de aanschaf is misschien wel het belangrijkste. Wilt u bijvoorbeeld beter zicht krijgen tijdens het inparkeren of achteruitrijden, of om beter zicht krijgen van wat er achter u gebeurd zodat u een veiligere situatie kunt creëren.

Verschillende systemen kun je aansluiten aan allerlei camera’s zoals de Orlaco, Waeco, Brigade, PSVT of MXN. Deze systemen zijn allemaal goed. Bijvoorbeeld de waeco achteruitrijcamera is uitstekend te noemen in kwaliteit en prijs. Dit systeem heeft een goede kwaliteit camera en monitor waardoor alles duidelijk te zien is. Dit zorgt er voor dat u veilig kan zien wat er achter u gebeurd als u achteruit rijdt, of in wilt parkeren.

Achteruitrijcamera’s zijn in volledige systemen maar ook in onderdelen te koop. Bij volledige systemen zit er een monitor en camera in een pakket maar losse camera’s en monitors zijn ook verkrijgbaar. Sinds kort zijn er ook draadloze camera’s  die je in uw auto, bestelbus of ander voertuig kunt installeren. De installatie kunt u zelf doen maar het is verstandig dit aan een expert over te laten.

https://www.vanzwitserland.nl/