Handige tips om uw huis in Breda te verkopen

Om uw huis in Breda zo efficiënt mogelijk te kunnen verkopen hebben we een aantal praktische tips voor u. Deze tips helpen u bij het zo snel mogelijk verkopen van uw huis in Breda.

Geef uw huis in Breda een aantrekkelijke inrichting

Om de verkoopkans van uw woning in Breda zo groot mogelijk te maken is het belangrijk om zorg te dragen voor een aantrekkelijke inrichting van uw woning. Omdat ieders smaak natuurlijk anders is, kan het erg lastig zijn om een aantrekkelijke inrichting voor uw huis in Breda te realiseren. De kans dat uw bezoeker hetzelfde mooi vindt als u beschouwen we als aanzienlijk klein. Wilt u uw huis verkopen in Breda? Zorg dan voor een aantrekkelijke inrichting van uw huis in Breda kan het beste gecreëerd worden door een zo neutraal mogelijke uitstraling te creëren voor uw bezoekers. Het creëren van een neutrale en aantrekkelijke inrichting kan gerealiseerd worden door zoveel mogelijk (extreem) felle kleuren proberen te vermijden. Zo kunt u bijvoorbeeld de muren van uw huis in Breda schilderen naar neutrale kleuren. Heeft u moeite met het realiseren van een aantrekkelijke inrichting voor uw woning in Breda? Dan kunt u natuurlijk ook altijd de hulp inschakelen van een interieurspecialist.

Bel geïnteresseerde kopers van uw huis in Breda na

Heeft u geïnteresseerde kopers in uw huis in Breda gehad? Bij Zuyderleven weten we dat het ontzettend belangrijk is dat deze potentiële kopers worden nagebeld. Dit vergroot namelijk de kans bij het verkopen van huizen in Breda. Een reactieve houding verkleint namelijk de verkoopkans aanzienlijk. Bij Zuyderleven vinden we het belangrijk dat uw bezoekers ongeveer twee á drie weken na het bezoek worden opgebeld. Door de bezoeker een bedenktijd te geven zorgen we ervoor dat u niet als opdringerig overkomt.

Bij het nabellen van uw bezoekers zorgt Zuyderleven ervoor dat de positieve- en negatieve negatieve ervaringen van de bezoekers duidelijk worden. Deze feedback helpt ons bij het verbeteren van een vervolgbezoek, aansluitend kunnen we de verkoopkans van uw huis in Breda stimuleren door de bezoeker te vragen wat deze voor ogen had. Uit ervaring weten we bij Zuyderleven dat het ontzettend belangrijk is om geïnteresseerde kopers na te bellen. Hierdoor weten we dat het verkopen van een huis in Breda een stuk sneller gaat.

Op zoek naar een huis in Breda?

Bent u op zoek naar een huis in Breda? Zuyderleven helpt u graag verder bij het kopen van een huis in Breda. Onze experts staan ten alle tijd vor u klaar, ook bij complexe vragen. 

 

https://www.zuyderleven.nl/makelaars/huis-verkopen/breda

Huis verkopen en terughuren

Als investeerder heb ik interesse in het huis verkopen en terughuren bij Thuisborg.nl. Niet dat ik dat met mijn eigen woning wil gaan doen. Maar iemand anders die verzilverd wilt gaan wonen, moet dus zijn huis gaan verkopen. En ik ben degene die dan interesse heeft in het kopen van dat huis en vervolgens te verhuren aan de huidige woningeigenaar. Maar daar tussenin zit nog een andere partij. En ik heb geen idee om welke bedrijven dat gaat. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. In dit artikel leg ik graag uit of dat ik een bedrijf heb gevonden die dat soort werkzaamheden doen en of dat ik een huis heb gevonden dat ik als investeerder heb aangekocht.

Huis verkopen en terughuren googelen

Allereerst ben ik op huis verkopen en terughuren gaan googelen. En al gauw vond ik de website van Thuisborg. Daar las ik dat zij ook op zoek zijn naar investeerders. Perfect! Ik heb dan ook met hen contact opgenomen en gaf aan dat ik mij graag als investeerder meld. Zij reageerden direct enthousiast en vroegen aan mij of dat ik direct wil kijken naar de woningen waar zij een koper voor zoeken. Hier stemde ik dan ook direct mee in. Zij verwezen mij op de website graag door naar hun marktplaats, waar alle woningen in zijn gezet die een koper zoeken.

Woning zoeken

In dat overzicht stonden allerlei gegevens zoals het type woning (dat kon een appartement, hoekwoning, tussenwoning etc. zijn), de postcode zodat je weet in welke regio / buurt het is, het aankoopbedrag natuurlijk, het rendement en hoe het huis ervoor staat qua onderhoud. Uiteindelijk had ik er eentje gevonden en daar heb ik een bod op uitgebracht. Na overlegt te hebben met Thuisborg is dat dan ook de woning geworden die ik daadwerkelijk heb gekocht.