Welk bloemenabonnement past het beste bij uw bedrijf in Amsterdam?

Heeft u al wel eens gehoord van een abonnement op bloemen? Dit is erg handig als u een bedrijf heeft. Het scheelt u namelijk veel tijd, waardoor u tijd overhoudt voor de belangrijke zaken binnen uw onderneming. in de omgeving van Amsterdam, heeft u veel keus. Zo bepaalt u zelf de kleur van het bloemstuk. Ook kiest u hoe groot u het stuk wilt hebben. Er zijn een aantal verschillende opties zoals standard, luxe, royal en extra royal. Uiteraard zijn de kosten van uw bloemenabonnement bij de specialist nabij Amsterdam afhankelijk van het formaat. Heeft u een restaurant, dan geniet u van een aantal extra mogelijkheden. Zo heeft Strongbloom ook tafelvaasjes, accubakjes en tafelstukjes.

Altijd bloemen in huis met het bloemenabonnement uit de buurt van Amsterdam

Heeft u een café of kantoor en wilt u daar altijd verse bloemen hebben staan? Dan is er een uitkomst in de vorm van een bloemenabonnement! Dit bloemenabonnement zorgt dat u maandelijks een prachtig nieuw bloemstuk ontvangt bij uw onderneming in Amsterdam. Hiervoor gaat u naar Strongbloom. Voordat uw abonnement start komt Strongbloom persoonlijk langs om u te voorzien van advies over de bloemen die bij uw inrichting passen. Vervolgens geeft u aan hoeveel bloemstukken of tafelbloemen u wilt ontvangen. Deze worden maandelijks bezorgd en de oude bloemen nemen ze weer mee. Het is ook mogelijk om de bloemen in het bloemenabonnement voor uw bedrijf in Amsterdam door Strongbloom te laten bepalen. Hierbij houden zij uiteraard rekening met uw wensen.

Dit is waarom u kiest voor het bloemenabonnement van de specialist nabij Amsterdam

Als u bloemen aanschaft wilt u wel houdbare bloemen. Dit is zeker het geval wanneer u kiest voor enen bloemenabonnement voor uw bedrijf in Amsterdam. De perfecte oplossing is het bloemenabonnement van Strongbloom, nabij Amsterdam. Zij hebben de bloemen namelijk behandeld waardoor ze langer mooi blijven. Het voordeel voor u is dat u minder kosten maakt. De bloemen worden namelijk na verhoor opnieuw geplaatst, waardoor de kosten lager zijn. U bent geen tijd kwijt aan de verzorging, de bloemen hoeven geen water en kunnen uitstekend tegen water. Als laatste belast u het milieu minder omdat de bezorging maandelijks is en niet wekelijks. Dit scheelt uitlaatgassen die vrijkomen tijdens de bezorging van de boeketten.

Comments are Closed on this Post

Welk bloemenabonnement past het beste bij uw bedrijf in Amsterdam?