Kijk op Interieur
Image default
Financieel

Waar moet je mee starten als beginnend crypto trader?

Er is enorm veel keuze uit goede exchange brokers op dit moment. Velen zijn groot en gewild bij crypto beleggers. Maar er zijn ook enkele brokers die verborgen verassingen hanteren waar zeker niet iedere beginner heel bij mee zal zijn. Check daarom voordat je daadwerkelijk een broker kiest om via te handelen, de algemene voorwaarden en kosten die niet altijd direct zichtbaar staan vermeld. Kijk naar handelseisen bij brokers en selecteer de beste broker voor beginnende beleggers.

Kostenreductie en handelsmogelijkheden

Extra kosten kun je nagaan door bijvoorbeeld valuta’s te checken waarbij omzetkosten betaald worden. Ook moet je rekening houden met transactiekosten die een enorm gat in je winst kunnen maken als deze te hoog uitvallen. Bitvavo en DEGIRO zijn slim door hun kosten zo laagdrempelig als mogelijk te houden bij elke opname of storting. Sommige brokers hanteren ook zeer lage commissie. De handel in CFD’s kan zorgen voor een zeer groot inzetverlies en is daarom dus voor beginners een afrader. Populairder zijn fondsen waarbij je veel meer risicospreiding hebt. Actief beleggen is in trek onder CFD beleggers waarmee zowel winst uitschieters als uitschieters in verlies kunnen optreden. Daytraden vraagt extra aandacht. Koop daarom eventueel educatieve boeken waarin je alles kunt lezen over actief beleggen als je toch besluit om een daytrader te worden. Beginners kunnen beter met passieve strategieën inzetten en ook en broker kiezen die dit aanbiedt.

Bitvavo review

Bitvavo review bevat een topscore omtrent de wet en regelgeving omdat de broker er alles aan doet zijn handelaren zo veilig mogelijk gebruik te kunnen laten maken van het platform. De software is altijd up to date. TradeView bijvoorbeeld geeft alle traders volledig inzicht door grafieken te weergeven met handelsprijzen. De smartphone app is handig om ook vanuit andere locaties de handel in de gaten te houden en je dus niet altijd een laptop of desktop nodig hebt. Bitvavo investeert veel in veiligheid. Er zijn in de Bitvavo review daarom ook zeer veel technieken omschreven die veilige handel garanderen.

https://beter-beleggen.nl/