Kijk op Interieur
Image default
Bedrijven

Visgraat in je interieur

Het is weer helemaal terug van weggeweest. Visgraat in je interieur. Visgraat vloeren zijn ontzettend populair, maar wist jij dat er nog veel meer manieren zijn om visgraat te verwerken in je interieur?

Visgraat trap

Naast een visgraat vloer is het ook mogelijk om de trap te laten bekleden met visgraat. Vaak gaat het dan om Pvc-vloer met een visgraat motief. Pvc-vloeren hebben veel voordelen. Zo zijn ze waterdicht en eenvoudig schoon te maken. Ook hebben ze een enorm lange levensduur. Omdat je met een Pvc-vloer ook je trap kunt laten bekleden is het mogelijk om voor dezelfde vloer te kiezen als de vloer in de woonkamer of gang. Op deze manier kun je dus ook je trap laten bekleden met een visgraat motief.

Visgraat tafel

Een visgraat tafel staat ontzettend luxe in jouw interieur. Op dit moment is een eiken blad met een stalen profiel erg populair! Op deze manier heeft de tafel zowel een luxueuze als industrieel uiterlijk. Een visgraat tafel is elegant, stijlvol en is tijdloos. Vaak kan een visgraat tafel op maat worden gemaakt.

Visgraat kast

Wist je dat er ook visgraat kasten bestaan? Een visgraat kast past in vrijwel elk interieur. Daarnaast zorgt deze kast ook voor ontzettend veel opbergruimte. Visgraat kasten zijn er in de standaard houtkleur, maar zijn ook in een volledig zwarte kleur verkrijgbaar. Door de metalen afwerking hebben ze een industrieel uiterlijk.

Visgraat wand

Bij visgraat denk je misschien in eerste instantie aan hout. Toch wordt er ook ontzettend veel getegeld in een visgraat patroon. Denk maar eens aan de achterwand in een keuken. Ook in badkamers wordt veel gebruik gemaakt van een visgraat patroon. Deze tegeltrend komt ook op het toilet voor. Het tegelen van een visgraat patroon is wel iets lastiger. Is zelf tegelen niet helemaal jouw ding? Ga dan op zoek naar een ervaren tegelzetter.

Het combineren van visgraat

Een visgraat patroon eist best veel aandacht op. Belangrijk is daarom om de rest van het interieur iets rustiger te houden. Een visgraat tafel of vloer staat prachtig bij witte wanden. Visgraat is ook perfect te combineren met de kleur zwart. Daarom dat het vaak gecombineerd wordt met zwart staal.

https://mrfishbone.com/