Het sublieme vakmanschap van een stukadoor

Als u uw huidige woning wilt renoveren of juist net een nieuwe woning heeft gekocht, wilt u graag dat alles er uiteindelijk mooi uit komt te zien. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn uw wanden en plafonds. En om nu standaard tegels uit te zoeken of weer is urenlang te gaan zoeken naar een ‘juiste’ kleur behang bij de lokale bouwmarkt. Kunt u ook de muren glad laten strijken in een mooie klassieke afwerking door een stukadoor. Het professioneel laten afwerken van uw wanden verhoogt ook nog is de waarde van uw woning! Maak van uw muren en plafonds een onderdeel van het interieur. Strakke gestukadoorde wanden geven uw kamer muren dé afwerking die het verdient. De precisie van een stukadoor en de gedeelde ambitie dat een wand onderdeel is van hét afwerkingsniveau van uw interieur.

Inzet sierpleisters door stukadoors

Op veel verschillende manieren gaan stukadoren te werk. Dit allemaal om het beste resultaat voor uw kamer te realiseren. Ook de beste afwerking naar uw wens hoort daarbij. Zo zijn er verschillende sierpleisters om uw wanden mee af te werken. De sierpleister die het meeste gebruikt wordt is spachtelputz. Deze spachtelputz is een kunstharsgebonden wandafwerking en geeft met een unieke graniet korrel een korrelige afwerkings structuur aan uw muren.

Mogelijkheden bij een Stukadoorsbedrijf

Klassiek stucwerk en nieuwe innovatieve technieken worden steeds meer toegepast bij stukadoor, en hoogstwaarschijnlijk ook bij een stukadoorsbedrijf bij u in de buurt. Zo is er bijvoorbeeld venetiaans pleisterwerk wat zorgt voor een marmer achtige uitdrukking. Toepasbaar voor badkamers maar ook zeker uw woonkamer of keuken. Het afwerkings effect van natuursteen, een excentrieke gouden gloed of industrieel geborsteld staal. Zeker zijn dit mogelijkheden die u in overleg met uw stukadoor kunt realiseren. Het afgeleverde werk van een stukadoor kan dus net zijn wat de finishing touch is van uw kamer.

Stucwerk verschillen

Stucwerk is eigenlijk een simpel proces van de muren plus plafonds glad vervaardigen. Eigenlijk heb je twee grote verschillen je kunt muren op deze netheid glad afwerken:

  • Stuc- Af messen
  • Stuc- Raapwerk

Stucwerk Raapwerk

Wanneer het om stucwerk gaat is keurigheid glad afwerking van belang. Het raapwerk is een hele grove vorm van een eerste laag op stenen aangebracht. Dit wordt machinaal of met den hand gedaan. De stappen die worden genomen bij raapwerk wezen intensiever dan stucwerk. Bij gebruikelijk stucwerk is de muur in 2 a 3 dagen droog en helemaal klaar. Bij centimeters raapwerk zijn er sporadisch waterput vier lagen nodig daarna bestaat uit filmen zowel benodigd. Dit vermag in extreme gevallen wel tot een week duren.

Af messen goedkope stukadoor methode

Dit af messen is een goedkope stukadoor methode. Hiermee laat men het stucwerk inwillig meebewegen langs den muren of plafonds. De oppervlakte wordt dan met een relatief dunne laag hechtpleister afgevlakt. Het stucwerk zal niet 100% waterpas gelijk zijn. Weinig mensen zullen immers inclusief een waterpas de rechtheid van den wanden controleren.

Het komt aan het licht mits je het idee hebt door bijvoorbeeld daar keukenkastjes te zetten. Dan moet de muren wel loodrecht zijn. Je wilt namelijk geen kieren aan de flank van de kastjes. Dit heet ook raapwerk en dit is duurder dan af mes stucwerk. Indien kan de muren een beetje kromgebogen zijn. Vakmensen hebben vlakheidsklasse van stucwerk en dit kan behoorlijk verschillen als je een echte topper met liefde voor zijn vak vergelijkt met een klusjesman.

 

Vlakheid van stukadoor

De effenheid van een wand en/ of plafond geeft nog wel een voer voor discussie achteraf bij een klus. Daarom is het goed om vooraf duidelijke afspraken te overleggen over de mate van vlakheid die je wenst. Behang klaar, dit is redelijk vlak maar niet mooi genoeg om overheen te sauzen

In den praktijk wordt deze NEN standaard noch vaak gebruikt door stucbedrijven. Sterker nog: aantal stukadoor zou dit nog nooit te handen hebben gehad.

 

Praktijk van stukadoorsbedrijf

Wil je de norm niet toepassen maar wel enige zekerheid dan is het slim om bij vorige klussen van de stukadoorsbedrijf te gaan navragen hoe bij hen is gegaan. Natuurlijk bekijk je ook het resultaat daar om te zien of de vlakheid ook goed genoeg is voor jou. Vraag tevens aan die mensen of de stukadoor zonder meerkosten nog dingen bij had werkt als het niet vlak genoeg was volgens hen.

 

http://mijnstucexpert.nl

De multifunctionaliteit van contactlijm

Lijm bestaat al sinds de prehistorie en wat zijn we blij dat lijm op de wereld is gekomen! Want wanneer onze kleine deugnieten onze lievelingsvaas per ongeluk omver stoten en ons achterlaten met enkel wat brokstukken, dan hebben we gelukkig nog lijm die ons uit de nood komt helpen! Maar ook wanneer de hak van onze lievelingsschoen afbreekt, of we onze favoriete vakantiefoto’s in een mooi fotoboek willen verzamelen komt lijm ons te hulp. Lijm kan in zo veel situaties zo handig zijn, maar niet elke soort van lijm helpt voor elke situatie. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele verschillende soorten van lijm beschikbaar en is er voor elk probleempje of missie wel eentje die daarbij past.

Er zijn zodanig veel verschillende soorten lijm beschikbaar, dat het voor ons moeilijk wordt om een keuze te maken. Je keuze zal voornamelijk afhangen van wat je precies met de lijm wilt bereiken. Zo kan je kiezen voor Pritt wanneer je kinderen een collage moeten maken als schoolopdracht. Of je kan kiezen voor plakband wanneer je simpelweg een poster aan je muur wilt bevestigen. In de meeste andere gevallen is contactlijm de beste keuze. Want contactlijm online kopen is over het algemeen de beste keuze die je kan maken als je kiest voor lijm, omdat contactlijm je in vele situaties uit de nood kan helpen en omdat contactlijm multifunctioneel is!

Ook contactlijm is er in verschillende soorten, je kan kiezen voor contactlijm die doorzichtig is zodat je een mooier resultaat kan bereiken en er is zelfs contactlijm die waterproef is, zodat hij in alle omstandigheden goed blijft!

Met contactlijm kan je alle materialen aan elkaar plakken. Contactlijm kan je gebruiken voor papier, maar ook voor glas, metaal, leer. Contactlijm is ideaal om je de kosten van een schoenmaker uit te besparen, om je gebroken favoriet beeldje er weer als nieuw uit te laten zien en zelfs in de bouw worden ze vaak gebruikt( het vastlijmen van kaders, vloeren,) het wordt gebruikt bij hobby’s zoals modelbouw en puzzelwerk.

https://www.meiboom.eu/contactlijm/contactlijm-kopen

Kies voor de sterke en lichte stalen polycarbonaat platen

Polycarbonaat platen staan vooral bekend als die lichtdoorlatende platen, die veel worden gebruikt als dakbedekking bij op schuurtjes, tuinhuisjes en werkplaatsen. Een variant hierop is de stalen polycarbonaat plaat, die nog lichter is dan standaard polycarbonaat. Deze plaat is niet lichtdoorlatend, maar heeft wel een zonwerende werking. Hierdoor wordt het in een gebouw voorzien van stalen polycarbonaat platen minder heet als in een gebouw met lichtdoorlatende polycarbonaat platen. Wilt u een nog betere zonwering? Dan kunt u dakbedekking van hout gebruiken, zoals betonplex platen. Er is ontzettend veel keuze in dakbedekking. Daarom is het logisch dat u wel wat advies kunt gebruiken over de meest geschikte golfplaten voor uw project. De specialisten van Huisman Gemert staan ook dan graag voor u klaar.

Grote collectie platen als dakbedekking, zoals polycarbonaat platen of golfplaten

Zoekt u een specialist met een uitgebreide collectie dakplaten, zoals polycarbonaat platen of golfplaten? Dan bent u op zoek naar Huisman Gemert. Deze specialist heeft de bekende polycarbonaat platen, maar ook voor materialen voor het aanleggen van een golfplaten dak van staal, humanit of SVK is deze specialist de juiste partner. Het grote voordeel van polycarbonaat platen is dat zij licht doorlaten, zodat u voldoende daglicht heeft in uw schuur of werkplaats. Ook zijn de platen lichtgewicht. Heeft u liever stevige platen? Ook dit is mogelijk bij Huisman Gemert. Deze platen zijn ook geschikt voor stallen of opbergruimtes. Ontdek de golfplaten van Huisman Gemert voor verschillende doeleinden.

Golfplaten en polycarbonaat platen in verschillende varianten

Golfplaten platen perfect om het dak te bedekken van gebouwen zoals stallen en schuren. Door de veelzijdigheid van deze platen, zijn er ook verschillende varianten golfplaten, gemaakt van diverse materialen. Zo zijn er voor verschillende toepassingen en voor alle weeromstandigheden de juiste golfplaten. Het grote voordeel van golfplaten is, dat ze geluiddempend zijn in geval van regen of hagel, ze brandwerend zijn en hoog belastbaar. Dit maakt de uitstekende keuze wanneer u een dak wilt aanleggen. Bij Huisman Gemert bestelt u eenvoudig de golfplaten of polycarbonaat platen die u zoekt. U kiest uw favoriet, voegt deze toe aan uw bestelling en rekent deze veilig af. Huisman Gemert zorgt er dan voor dat uw bestelling snel wordt bezorgd. 

Venis tegels en andere merken bij een specialist

Heeft u al gehoord over de prachtige tegels van Venis? Het merk staat bekend als de crème de la crème op het gebied van tegelvloeren. Deze keramische tegels beschikken over een zeer exclusieve en luxe uitstraling. De tegelproducent heeft oog voor detail en hanteert een milieuvriendelijke werkwijze. Dankzij het investeren in nieuwe technologieën, is Venis in staat om vernieuwende vloer- en wandtegels te produceren, zoals houtlook tegels. U bent bij Fravo Tegels aan het juiste adres als u een tegelvloer van Venis wilt aanschaffen. Naast tegels van Venis, treft u bij Fravo Tegels een uiteenlopend aanbod van andere merken, zoals Castelvetro.

Castelvetro tegels winnen niet voor niets aan populariteit

Overweegt u een tegelvloer van Castelvetro te laten leggen? Deze tegels winnen niet voor niets aan populariteit in Nederland. Tegels van het Italiaanse merk Castelvetro staan met name bekend om het vooruitstrevende design en de hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is continu op zoek naar verbetering en dat is te merken aan de producten. Zo voldoet het bedrijf steeds aan de behoefte van de klant. Bij Fravo Tegels, gevestigd in Dordrecht, kunt u terecht voor de aanschaf van deze unieke tegels. Deze tegelspecialist biedt verschillende series tegels van Castelvetro aan. Daarnaast vindt u in het aanbod ook tal van andere soorten tegels van gerenommeerde merken, zoals Venis.

Venis of Castelvetro tegels op het oog? Vraag eenvoudig een offerte aan!

Zoekt u een nieuwe tegelvloer die uw woonkamer of andere ruimte in uw woning helemaal afmaakt? Een vloer met een vooruitstrevende design en hoge kwaliteit? Bekijk dan het aanbod van Fravo Tegels. Met meer dan 400 soorten tegels van toonaangevende merken, zoals Venis en Castelvetro, vindt u altijd een tegel die past bij uw stijl. Bovendien koopt de tegelspecialist groot in, waardoor u een scherpe prijs betaalt. Via de website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor de tegels die u op het oog heeft. U vult enkele gegevens in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ga voor een nieuw zinken of leien dak door een ervaren leidekkersbedrijf

Een leien dak of zinken dak staat prachtig op uw woning. Ook worden deze daken veel gebruikt voor gebouwen zoals monumenten. Bent u particulier of werkt u voor bijvoorbeeld de overheid of een Bisdom? Hegeraat Leidekkersbedrijf zorgt dat uw dak en weer spik en span uitziet. Naast experts in het plaatsen, leveren en ontwerpen van zinken en leien daken, levert dit veelzijdige bedrijf ook zaken als dakkapellen. Natuurlijk wordt die perfect geplaatst en zullen alle timmerwerkzaamheden die met uw dak te maken hebben tot in de puntjes worden verzorgd. Hoe kunt u uw zinken of leien dak zo mooi mogelijk houden? Hegeraat Leidekkersbedrijf weet het antwoord: impregneren. Door het zelfontwikkelde middel van dit bedrijf garanderen zij een mos- en aanslagvrij dak voor minstens vijf jaar lang.

Heeft u een vies zinken of leien dak? Laat het schoonmaken en beschermen!

Heeft u een zinken dak dat u graag wilt laten reinigen? Kies dan voor de diensten van een echte expert in dit werkveld. Dan weet u zeker dat het zinken dak voor op uw woning er prachtig uitziet. Hegeraat Leidekkers bedrijf is een jong bedrijf dat gebruikmaakt van werkprocessen van vroeger en dit uitvoert met moderne technieken en materialen. Die combinatie zorgt voor een goede reiniging, onderhoud en plaatsing van een dakkapel. Dit vakmanschap laat zich zien door het oogverblindende eindproduct. Veel andere bedrijf lopen over het dak, maar dat kan voor scheurtjes zorgen in leisteen die in de winter zorgen voor gebroken leien. Daarom gebruiken ze bij Hegeraat Leidekkersbedrijf speciale houten leidekkersladders om deze beschadigingen te voorkomen en toch een goede reparatie, reiniging of plaatsing te leveren.

Ontvang het beste, vrijblijvende advies voor u uw zinken of leien dak laat plaatsen

Elke woning is weer anders dan een andere. Om deze reden is er ook bij het plaatsen van een zinken of leien dak bij elke woning een andere aanpak nodig. Hegeraat Leidekkersbedrijf weet alles van het maken, reinigen en repareren van alle soorten dakbedekking. Wist u dat een dak vol mos en aanslag kan leiden tot allerlei vervelende mankementen? Laat uw zinken of leien dak dus regelmatig controleren door Hegeraat Leidekkersbedrijf. Wanneer u kiest voor een van de diensten van dit gerenommeerde bedrijf, dat ook voor de overheid, Monumentenzorg en Bisdommen werkt, bent u verzekerd van het beste, vrijblijvende advies. Al uw wensen worden besproken en een passende oplossing aangeleverd door de specialisten.

Kozijnhout in elk denkbare kleur kopen

Of er nu een groot of klein project op de planning staat. Er is altijd een passend aanbod. Bent u op zoek naar een webshop die gespecialiseerd is in hout, isolatie en bouwen? Dan moet u echt eens kijken bij Mulder Bouwmateriaal. Deze fijne webshop beschikt over een breed assortiment. Hier kan iedere doe-het-zelver en aannemer zijn hart ophalen! Hier vindt u A-kwaliteit bouwmaterialen tegen aantrekkelijke prijzen. Niet alleen kozijnhout en MDF Gegrond kunt u hier kopen, maar ook voor bijvoorbeeld plaatproducten als ocoume en underlayment, buizen van verschillende materialen, meerdere soorten stucplaten en al uw benodigdheden voor de electra. Dat is pas een uitgebreide webshop! Hier kunt u terecht voor al uw grote en kleine projecten. Mocht u iets niet kunnen vinden, dan helpen de medewerkers u graag.

Geniet van de veelzijdigheid van MDF Gegrond kozijnhout door het te kopen

Lijkt kozijnhout in elke denkbare kleur u wel wat? Neem in dat geval gerust eens contact op. Bent u bekend met de veelzijdigheid van het materiaal MDF Gegrond van Mulder Bouwmateriaal? Het is een plaat gemaakt van Medium-Density Fibreboard met een goed afgedicht oppervlak. Beide zijden zijn voorzien van een grondlaag met witte kleur. Deze grondlaklaag is milieuvriendelijk. Waarom is deze plaat zo veelzijdig? De platen zijn perfect inzetbaar voor de interieurafwerking in uw huis, meubels, winkelinrichting, standenbouw of bijvoorbeeld als wand of plafond. Ook kunt u MDF Gegrond als kozijnhout kopen. U kunt alle kanten op met deze milieuvriendelijke plaat! Wilt u het MDF Gegrond graag bewerken? Geen probleem. Het is ideaal om te lakken, maar het kan ook worden gezaagd, gefreesd, geboord. De platen splinteren niet!

Bespaar energie door kozijnhout of MDF Gegrond te kopen

Gaat u binnenkort MDF platen bestellen bij Mulder Bouwmateriaal? Dan weet u zeker dat u de best mogelijke kwaliteit koopt. Wist u dat kozijnhout van Mulder Bouwmateriaal u energie kan besparen? Dit materiaal is veelzijdiger dan u denkt en heeft dus meer voordelen dan enkel het omranden van uw ramen. In vergelijking met kunststof en aluminium is de isolatiewaarde van houten kozijnen hoger. Dat is belangrijk, want zo kunt u energiekosten besparen, wat ook beter is voor het milieu. Waarom is kozijnhout energiebesparend? Door de unieke celstructuur van hout heeft deze stof zeer goede isolerende eigenschappen. Zelfs 1770 keer beter dan de isolerende eigenschappen van aluminium. Daarnaast zijn de muuraansluitingen van houten kozijnen zeer goed gedetailleerd, waardoor onnodig warmteverlies wordt voorkomen. Kozijnhout of MDF Gegrond, dat ook geschikt is voor kozijnen kopen, is dus altijd een goed idee!

Vaar vanaf eigen terrein weg en laat een aanlegsteiger aanleggen

Vindt u het heerlijk om te varen? Dan ziet u hem waarschijnlijk wel vaak: de aanlegsteiger. Maar misschien woont u wel aan het water en wilt u vanaf uw eigen terrein ook kunnen wegvaren? Dan moet u nadenken over het aan laten leggen van een aanlegsteiger. De Vries Werkendam B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is op dit gebied. Zij werken aan de grootste projecten op en aan het water plaatsvinden. Zo maken ze onder andere bruggen en sluizen, oever en staalconstructies en kademuren. Heeft een ander bedrijf gezegd dat een aanlegsteiger niet mogelijk is? Dit bedrijf heeft wel voor hetere vuren gestaan.

Een nieuwe aanwinst voor de stad aan het zoeken? Weleens gedacht aan een aanlegsteiger?

Werkt u bij de gemeente? Wilt u uw stad of dorp aantrekkelijker maken? Wilt u tegelijkertijd ook voor een nieuwe activiteit zorgen? Denk dan eens over het aanleggen van een aanlegsteiger. Vele gemeenten gingen u voor. Ook al heeft u maar een beperkt aantal sloten, singels of rivieren, met een bootje varen door een prachtig dorp of een mooie stad werkt altijd voor vertier. De mensen komen op het water langs plekken die ze later vanaf het land bezoeken en zien uw dorp of stad vanuit een ander perspectief. De Vries Werkendam B.V. is expert op het gebied van oever en staalconstructies, sluizen, bruggen en damkades. Laat u adviseren en realiseer een prachtig project in uw gemeente.

Verhoog uw omzet door het plaatsen van een aanlegsteiger

Heeft u een restaurant of een andere uitspanning aan het water? Heeft u al eens overwogen om een specialist in te schakelen voor het aanleggen van een aanlegsteiger? Dat kan u uw omzet aanzienlijk verhogen. Als u langs druk vaarwater zit, kunt u de mensen gemakkelijk ontvangen middels de aanlegsteiger. Als er een meertje in de buurt is, legt u hier een bootje van uw zaak neer en verhuurt u deze voor romantische tripjes over het meer. Na afloop komen de klanten dan graag wat nuttigen bij u. De Vries Werkendam B.V. heeft ook jarenlange ervaring op het gebied van constructie die water buiten moet houden. Zij realiseren uw aanlegsteiger met de grootste zorg en expertise.

Buiten restaureren en funderingsherstel in Amsterdam, ook verbouwingen én uitbreidingen mogelijk

Gaat u ervoor kiezen om uw (bedrijfs)pand of huis volledig te laten restaureren door een expert met verstand van zaken? Wilt u bijvoorbeeld met funderingsherstel uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Amsterdam geheel laten opknappen? Dan kan de woning of het pand er weer even tegenaan. Toch kunt u er ook voor kiezen om naast funderingsherstel uw woning of pand in de omgeving van Amsterdam ook te laten verbouwen of uitbreiden. Hoe fijn is het als u dit alles op één adres kunt doen? Dat kan wanneer u een specialist als Brouwer & Kok inschakelt. Omdat de specialist al jaren verschillende werkzaamheden uitvoert, kan de specialist gemakkelijk renovatie of restauratie én verbouwing of uitbreiding tegelijk voor u regelen. Ervaar een scherp oog voor de mogelijkheden bij Brouwer & Kok.

Funderingsherstel in omgeving Amsterdam: specialist helpt op professionele wijze

Het doen van funderingsherstel aan gebouwen en huizen in de regio van Amsterdam moet logischerwijs op de goede, duurzame manier uitgevoerd worden. Alleen dan kan veiligheid en kwaliteit gegarandeerd worden. Daarvoor kunt u dan ook het beste de hulp inschakelen van een echte specialist op dit gebied. Een voorbeeld daarvan is Brouwer & Kok. Deze specialist biedt u decennialange ervaring op het gebied van funderingsherstel in de omgeving van Amsterdam. Met een scherp oog voor de mogelijkheden en voor details, kan de specialist u altijd de juiste kwaliteit leveren en u verzekeren van goed herstel. Zo kunt u weer veilig én met een gerust hart verblijven in uw woning of op kantoor.

Woningbouw én renovatie (funderingsherstel): de specialist in omgeving Amsterdam regelt het!

Door te partneren met een bouwexpert als Brouwer & Kok kunt u niet alleen uw funderingsherstel laten doen van uw pand of uw huis in de regio Amsterdam. De specialist staat ook voor u klaar bij een diversiteit aan andere werkzaamheden. Zo kunt u onder andere de specialist inschakelen als hoofdconstructeur bij woningbouw en utiliteitsbouw. De specialist kan dan gemakkelijk uw eigen nieuwbouwwoning, villa of boerderij ontwerpen en bouwen. Maar ook bij de bouw van scholen, winkelpanden, sporthallen en bedrijfspanden staat de specialist voor u klaar als hoofdconstructeur. Of u nu funderingsherstel van gebouwen en woningen in de omgeving van Amsterdam wilt laten realiseren, of u een nieuwe woning of pand wilt laten bouwen: bij de specialist bent u te allen tijde aan het juiste adres.

Ontdek de mogelijkheden als u een PU gietvloer zelf gaat leggen

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Ontdek een ruim assortiment standaardoplossingen. Vaak als u een doe-het-zelf project onderneemt, krijgt u geen hulp van een expert. Als u uw gietvloer zelf wilt doen en deze bestelt bij Decochip, dan krijgt u die service wel. Waarom een epoxy of PU gietvloer? Deze vloeren worden in Nederland zowel bij particulieren als bedrijven steeds populairder, omdat het materiaal nagenoeg geen onderhoud vereist en omdat het materiaal een zeer geluiddempende werking heeft. Bij Decochip leggen de experts u aan de hand van een makkelijk te volgen stappenplan uit hoe u de PU gietvloer zelf kunt doen. Het is een eenvoudig te hanteren materiaal en dus een project dat bij uitstek geschikt is om aan te pakken door de beginnende of gevorderde doe-het-zelver.

Met een PU gietvloer kiest u voor een naadloos resultaat

Welke ruimte wilt u in huis aanpakken? De medewerkers van Decochip lichten alle mogelijkheden graag voor u toe. Kiest u thuis of op het werk voor een PU gietvloer? Dan combineert u kwaliteit met een prachtig resultaat. Doordat de PU gietvloer over de bestaande ondergrond wordt aangebracht, krijgt u een naadloos resultaat. Een professioneel bedrijf zoals Decochip helpt u daarbij. Het voordeel van de kunststof gietvloer is dat het niet scheurt en eenvoudig te onderhouden is. Of u nu kinderen, huisdieren of vaak visite heeft: uw PU gietvloer zal er gegarandeerd prachtig uit blijven zien. En wat het grootste voordeel is van het materiaal? Het aanbrengen van een gietvloer kunt u eenvoudig zelf doen. De professionals leggen u stap voor stap uit hoe u het mooiste resultaat in huis krijgt.

Een PU gietvloer zelf doen? De specialist legt u uit hoe

Lijkt een geluiddempende vloer u wel wat? Dan zijn de vloeren bij uitstek geschikt. Wist u dat u het aanbrengen van een PU gietvloer ook zelf kunt doen? Met de hulp van de specialist zorgt u er binnen een handomdraai voor dat u een prachtig resultaat in huis krijgt. Decochip heeft voor u de vloer die flexibel is en niet scheurt. Kies uit een gietvloer m² pakket of ga voor een PU gietvloer per blik. Pak uw oude vloer grondig aan en krijg er een geluiddempend resultaat voor terug dat zo goed als vrij van onderhoud is. Wilt u toch wat extra tips ontvangen als u de PU gietvloer zelf gaat doen? Dan kunt u bij Decochip een gratis workshop volgen. Op die manier komt u er zelf achter hoe eenvoudig het aanbrengen van een PU gietvloer is.