Een huisje in Ardennen voor leuk weekendje weg

Kijkopinterieur

De ardennen is een prachtig gebergte in België, het is al jaren een van de populairste vakantiebestemmingen van de wereld. En wordt jaarlijks door miljoenen toeristen bezocht. Je moet er gewoon echt is geweest zijn voor een onvergetelijke vakantie. Voor een weekendje hebt je er de mooiste huisjes. Tegen leuke aannemelijke prijzen en is er erg veel te doen omdat het een trekpleister is voor toerisme. En daar wordt uiteraard flink op ingespeeld door reisorganisaties. Is er van alles te doen voor jong en oud van bezichtigingen tot de leukste intensive activiteiten. 

Hoe ziet een huisje eruit

De talloze huisjes in de Ardennen zijn voorzien van veel luxe en hebben alles wat je nodig hebt voor een comfortabel onderkomen. Ze zijn voorzien van goede verwarming uiteraard af te stellen, en zijn er altijd meerdere kamers aanwezig. Daarnaast zijn ze voorzien van balkon met uitzicht op de Ardennen. En zitten er een jacuzzi in waar u gebruik van kunt maken, en heeft het alle sanitair voorzieningen. Daarnaast liggen ze dichtbij de dorpjes en is er parkeergelegenheid voor uw auto. En is alles aanwezig van bestek tot beddengoed. En alles is op loopafstand of met de fiets goed te doen, en biedt het huisje vrijwel net zo veel als u woning in Nederland

Weekendje Ardennen

De Ardennen zijn het hele jaar mooi om te bezoeken zowel in de winter als in de zomer. Zo kun je er in de winter gaan skiën in de gebergte en is het erg leuke bestemming om op wintersport te gaan. Maar ook in de zomer is het er erg mooi en kun je er van allerlei activiteiten doen, of de mooiste wandelingen maken en is er genoeg uitgaansgelegenheid en talloze plekken waar je wat kunt gaan eten. En zijn er genoeg parken met leuke attracties voor kinderen en kunnen je in de dorpjes de leukste souvenirs kopen.

 

In vastgoed investeren op de mooiste vakantieparken

Kijkopinterieur

Met een vast rendement in vastgoed investeren; het is dé manier om tegenwoordig rendement te ontvangen over uw vermogen. Zeker met de lage spaarrente en de risico’s die kleven aan de flexibele beurzen en indexen, is het verstandig om te kijken naar een grotere investering in vastgoed. De laatste jaren is er een groei geweest in de beleggingen op recreatief vastgoed, onder andere bij Center Parcs Vastgoed. Recreatie doet het in eigen land bijzonder goed en de vraag naar binnenlandse vakanties, kort én lang, blijven groeien. Deze trend zal zich vermoedelijk in de komende jaren doorzetten.

Vastgoed investeren: trend mét rendement

Het grote voordeel van het steken van uw vermogen in vastgoed, is dat u een gegarandeerd rendement ontvangt tussen de 3% en 5%. Dat kan op een tweetal manieren; door een vaststaand rendement of middels de inkomsten op huur. Dit was voorheen een gewaarde manier van investeren, aangezien vakantieparken niet altijd een even hoog verhuurpercentage genoten. Met de stabiel stijgende vraag naar vakanties op parken in eigen land of vlak daarbuiten, kunt u zich echter zorgeloos mee laten nemen in de trend van investeren in recreatief vastgoed. U ontvangt een vast percentage op de aankoopwaarde van de woning.

Op eigen inzicht een vakantiewoning kopen

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u uiteraard zelf bepalen in welk park u wilt investeren. Center Parcs heeft in de afgelopen jaren een bijzonder hoog verhuurpercentage weten te halen op de vakantieparken, welke tevens gevestigd zijn op de meest unieke plekjes. Zowel in het exterieur als het interieur van de vakantiehuizen is flink geïnvesteerd, waardoor u nu een gedegen keuze kunt maken voor de mooiste en meest moderne vakantiewoningen. Bekijk direct welke particuliere of klein zakelijke investering u wilt maken en bepaal hoeveel rendement u al in het komende jaren gaat behalen bovenop uw huidige vermogen.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/

Laagdrempelig in vastgoed investeren voor iedereen

Kijkopinterieur

In vastgoed investeren kan op veel verschillende manieren en voor iedere persoon zal een andere variant het beste bevallen. Voor mensen die op een eenvoudige manier kennis willen maken met particulier beleggen in vastgoed biedt Center Parcs Vastgoed uitkomst. Bij de vakantieparken kunt u terecht voor het kopen van een recreatiewoning, die u vervolgens weer aan het park verhuurd. Center Parcs Vastgoed zorgt er daarna voor dat de woning door vakantiegangers gebruikt kan worden. Zo hebt u, naast de investering, wel de lusten en niet de lasten van vastgoed. Over onderhoud en leegstand hoeft u zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken.

Hoe zorgeloos particulier beleggen in vastgoed in zijn werk gaat

Op deze manier kunt u op een zorgeloze manier in vastgoed investeren, zonder dat u de lasten van het verhuren van een woning heeft. Bovendien heeft u bij particulier beleggen in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed de garantie van een vaste huuropbrengst, waarvan u ieder kwartaal kunt genieten. Door het bieden van een langlopend huurcontract, dat tot wel vijftien jaar kan aanhouden, ontstaat zekerheid. Bovendien doet u een duurzame investering, omdat Center Parcs Vastgoed de ecologische voetafdruk in de parken zo klein mogelijk probeert te houden. Zo is het niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor de wereld om u heen.

Een antwoord op alle vragen over in vastgoed investeren

Bij Center Parcs Vastgoed wordt u dubbele vakkennis geboden, want zowel voor recreatief vastgoed als toeristisch management kunt u bij de vakantieketen terecht. In vastgoed investeren hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. Wilt u meer weten? Ga naar de website om enkele beschikbare vakantieparken te bekijken of bel een makelaar met de vragen die u heeft. Bezoek een informatiedag om u volledig op de hoogte te laten brengen of maak een persoonlijke afspraak. Particulier beleggen in vastgoed kan laagdrempelig én leuk zijn. Center Parcs Vastgoed vertelt u er graag meer over.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/

Een bedrijfsuitje met overnachting, de manier om elkaar echt beter te leren kennen

Kijkopinterieur

Als u een locatie zoekt voor een bedrijfsuitje met overnachting, dan is dit iets voor u. In het Gelderse Didam, omgeven door bossen, ligt een pareltje verscholen, de Westernboerderij. Het is een bijzondere groepsaccommodatie, met geweldige mogelijkheden voor groepen van allerlei pluimage. Bij de Westernboerderij maken ze van iedere groepsbijeenkomst een avontuur, of het nu gaat om een gezelschap bestaand uit particulieren (vrienden of families) of een zakelijk gezelschap (collega’s, managers), alles is hier mogelijk. De georganiseerde activiteiten zijn zeer divers en daardoor is er altijd wel iets passends voor de doelgroep. Er zijn verschillende arrangementen en programma’s voor een dag.

Stoere, gezellige en grappige indoor en outdoor activiteiten overdag

De Westernboerderij is omgeven door bosrijk gebied en beschikt als bijzondere groepsaccommodatie over een flinke lap grond. Het is dus de ideale omgeving voor een huifkartocht of scooter-tocht. Maar ook vergeten sporten als buksschieten, hoefijzerwerpen en bierpulschuiven mogen niet in het programma ontbreken. En daarnaast zijn er natuurlijk de teamspellen, waaronder ‘Ik hou van Holland’, ‘The good old Pubquiz’ en ‘Wie is de Wolf’. Deze spellen lenen zich voor pure lol, maar ook voor meer zakelijke doeleinden zoals bijvoorbeeld bij teambuilding of systemische spellen en rollenspel. En zo wordt het meer dan gewoon een bedrijfsuitje met overnachting, het wordt een belevenis.

Groepsdynamiek bij het kampvuur

Het bijzondere van een groepsuitje of bedrijfsuitje met overnachting is dat ’s avonds vaak de dynamiek in een gezelschap verandert. Overdag is men gezamenlijk actief geweest en heeft genoten van de bijzondere groepsaccommodatie, de georganiseerde indoor- en outdoor spellen, sporten, en andere activiteiten. Vaak komen mensen dan bij het diner wat meer los. Juist op dat hoogtepunt wordt een dagprogramma vaak afgebroken en gaat ieder zijns weegs. Niet bij de Westernboerderij. Bij deze bijzondere groepsaccommodatie verplaatst het gezelschap zich dan naar het kampvuur, waar zich opnieuw een andere dynamiek vormt. Er ontstaat een bepaalde kameraadschappelijkheid en vertrouwdheid. Mensen komen dichter bij elkaar door het bedrijfsuitje met overnachting.

Single reizen: alleen. maar toch in groepsverband

Kijkopinterieur

Single reizen bieden een goede uitkomst voor singles die spectaculaire vakanties willen beleven met een leuke groep. Alleen kan het best lastig zijn om een goede vakantie te plannen. Wat moet je in je eentje doen? Nee, veel beter is het om met andere singles op een spannende reis te gaan. Dat betekent een gezellige vakantie, met leuke activiteiten georganiseerd en excursies die je in groepsverband kunt doen. Maar je houdt ook een grote vrijheid om te doen wat jij wil. Meer zin om een dagje alleen op pad te gaan? Dan kan dat uiteraard ook gewoon. Meer over single reizen lees je hier.

Single reizen zijn afwisselend

Wil jij een unieke ervaring? Een singlereis van One2gethertravel wordt georganiseerd met de wensen en eisen van singles in het vizier. Jij krijgt een reis op maat, met veel leuke activiteiten maar ook met genoeg ruimte om dingen voor jezelf te doen en nieuwe mensen te leren kennen. Single reizen zijn er in allerlei vormen en maten. Lijkt het jou ook wel wat?

Ga er zelf op uit, of ga op stap met de groep

Hoe ziet jouw perfecte vakantie eruit? Jij kunt helemaal zelf invulling geven aan je vakantie. Dat betekent dat jij kiest of je alleen op je kamer zit, of dat je een kamer deelt. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor de groep, maar je kunt ook prima zelf op pad gaan. Kortom, een singlereis heeft de perfecte combinatie van vrijheid en gezelligheid.

Jonge en oude singles kunnen op singlereis

Een groot voordeel van een singlereis is dat je andere singles kunt leren kennen. Maar dan moet de groep waar je mee op reis gaat wel goed bij jou aansluiten. Daar wordt dan ook veel aandacht aan gegeven. Je groep is altijd samengesteld uit mensen die jouw leeftijd hebben en jouw interesses delen. Er zijn bovendien speciale reizen voor singles van 50+, en voor alleenstaande ouders.

https://one2gethertravel.nl

Geniet in vrijstaande bungalows van een karpervisvakantie

Kijkopinterieur

Tijdens een karpervisvakantie wilt u natuurlijk genieten van een rustige en mooie locatie met vrijstaande bungalows. U kunt hier perfect van genieten bij Recreatiepark De Groote Vliet. Indit park vindt u een grote karpervijver die zich perfect leent voor vissen. Maar ook buiten het recreatiepark vindt u grote visvijvers en eindeloze kilometers aan polderwater die de perfecte plek vormen voor elke fanatieke en recreatieve visser. Ontdek de prachtige groene omgeving van het Friese Wevershoof en maak leuke uitstapjes naar dorpjes gedurende uw karpervisvakantie. Wilt u graag uw trouwe viervoeter meenemen? Boek een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan zodat u geen oppas of pension hoeft te regelen.

Ontdek de prachtige Friese natuur vanuit een hondvriendelijk recreatiepark

Het is begrijpelijk dat u uw trouwe viervoeter mee wilt nemen wanneer u op vakantie gaat. Uw hond maakt tenslotte deel uit van de familie en verdient het ook om te genieten van alle pracht en praal die je in de Friese natuur vindt. Boek een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan op dit hondvriendelijke recreatiepark en geniet samen van een karpervisvakantie. Naast de voldoende mogelijkheden om te vissen zijn er nog diverse andere recreatiemogelijkheden waar u van kunt genieten. Zo is het mogelijk om bij eetcafé ’t Hartje een boot te huren. Geniet van alle flora en fauna op de mooiste vaarroutes van West-Friesland. Bezoek historische steden als Enkhuizen, Hoorn en Medemblik, wandeltussen de tulpenvelden of ga bowlen en karten. De mogelijkheden om te ontspannen zijn eindeloos.

Plaats eenvoudig een reservering

Wanneer u van een ontspannen karpervisvakantie wilt genieten in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan, zit u bij Recreatiepark De Groote Vliet goed. Deze locatie is een geschikt uitgangspunt voor leuke steden in de omgeving en wandelingen in de natuur. Wanneer u vragen heeft, kunt u eenvoudig contact opnemen met de eigenaren via de telefoon of mail. Reserveer een huisje zodat u gegarandeerd bent van een leuke plek.