Kijk op Interieur
Image default
Zakelijk

Vakantie gecanceld? Investeer in je huis!

Veel mensen kregen er de afgelopen periode mee te maken dat hun skivakantie niet door kon gaan vanwege de aangescherpte maatregelen. Afgelopen zomer konden ook veel vakanties niet doorgaan door annuleringen of doordat je bijvoorbeeld geen QR-code bezat. Wat de reden ook was, enorm vervelend natuurlijk dat je roadtrip of strandvakantie niet door kon gaan. Wij vinden het echter fijn om te denken in mogelijkheden! Zo hebben wij een aantal dingen op een rijtje gezet waar jij je ‘bespaarde’ geld in kan investeren.

Koop een nieuwe vloer

In de meeste huizen ligt er al een vloer wanneer je er in komt wonen. Uit gemak kiezen we er vaak voor om de vloer te laten liggen en hem voor lief te nemen. De eerste periode zijn we blij met het huis maar als we eenmaal van de roze wolk af zijn zien we dat we misschien toch wel een andere vloer zouden willen. De gietvloer is al heel wat jaren aan een opmars bezig in Nederland, logisch vinden wij, vanwege de vele stijlen waarmee je een gietvloer kan combineren. De vloer is de basis van een ruimte dus belangrijk om een basis te hebben waar je je honderd procent thuis mee voelt! Ben je op zoek naar een gietvloer specialist? Neem dan zeker even een kijkje op de site van Kleijn Coatings uit Breda. Ze hebben een showroom waar je langs kan komen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Een nieuwe keuken?

Mocht je vloer al goed liggen dan heb je nog heel veel andere opties! Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor de droomkeuken die je altijd al hebt willen hebben. Die ene met dat kookeiland 😉 Of heb je altijd al een lux bed willen hebben met een heerlijk matras? Dan is dat natuurlijk ook een optie! Een ding is in ieder geval een zekerheid, je geld wordt door inflatie elk jaar minder waard dus het stil laten staan op je spaarrekening heeft ook niet zoveel zin. Wij adviseren daarom om je geld te investeren in je huis, zo staat het niet stil!