Kijk op Interieur
Image default
Hobby en vrije tijd

Unieke vogels bekijken tijdens je dagje weg met het gezin

Ben je op zoek naar een bestemming voor een gezellig dagje weg met het gezin? Dan is een bezoek aan Avifauna, het vogelpark in Alphen aan de Rijn zeker de moeite waard. Een bezoek aan het park is namelijk leuk voor jong en oud en daarom dus uitermate geschikt voor een dagje weg met het gezin. Maar in het zomerseizoen zijn er ook diverse demonstraties waarbij je de vogels van dichtbij kan bekijken. Daarnaast kan je zelf de vogels voeren tijdens speciale voedermomenten. Zo kan je de vogels van wel heel dichtbij zien, wat erg leuk is voor een dagje weg met de kinderen.

Mis de speciale vogeldemonstraties niet

Willen jullie tijdens het dagje weg met het gezin meer leren over de verschillende soorten vogels? Zorg dan dat jullie ook bij de vogeldemonstraties zijn. Er zijn demonstraties van verschillende soorten, bijvoorbeeld van uilen en roofvogels, maar ook van ara’s en andere soorten vogels. Je ziet hoe ze zich van nature gedragen en daarnaast vertellen de verzorgers allerlei leuke informatie over de vogels. Jij en de kinderen leren flink wat bij over de mooiste vogels in het vogelpark. Zo worden jullie tijdens een dagje weg met de kinderen allemaal ook nog eens een stuk wijzer over vogels.

Ook voor de leukste speeltuin is Avifauna de juiste plaats

Als je een dagje weg bent met kinderen is het leuk als ze ook even hun energie kwijt kunnen in een fijne speeltuin. Gelukkig hoef je daar bij een bezoek aan het vogelpark niet bang voor te zijn. Er is namelijk een heel grote speeltuin, waar naar hartenlust gespeeld kan worden. Zowel buiten als binnen is er van alles te beleven. Daarom is het vogelpark ook met slechter weer alsnog een leuke bestemming voor een dagje weg met het gezin. Het park is namelijk het hele jaar dagelijks geopend.