Kijk op Interieur
Image default
Electronica en Computers

Strategisch leveranciersmanagement laat u uitvoeren door deze specialisten

Bij HCDR kunt u terecht voor een uitgebreid dienstenpakket. Waar zij echter met name in gespecialiseerd zijn, is het implementeren van strategisch leveranciersmanagement. Dit jonge bedrijf heeft een ruime ervaring en kennis op dit gebied. De medewerkers beschikken allemaal over een uitgebreide ervaring als adviseur én verantwoordelijk lijnmanager. Deze kennis passen zij toe om hun klanten te helpen. Zij zorgen er dan ook voor dat hun klanten heldere overeenkomsten afsluiten waarbij zij alles eruit halen dat erin zit. Hierbij maakt het niet uit of hun klant de aanbiedende of vragende partij is. Zij werken voor groot-, midden- en kleinbedrijven. Daarnaast hebben zij ook diverse scholen, stichtingen en verenigingen in hun klantenbestand. Zij implementeren strategisch leveranciersmanagement ook graag voor uw bedrijf.

Wat houdt strategisch leveranciersmanagement in?

Het implementeren van strategisch leveranciersmanagement is verplicht wegens ISO 9001, 27001 en NEN 7510. Dit betekent niet alleen dat het opstellen van een helder contract en het verzorgen van een accuraat voortraject noodzakelijke aspecten zijn: er moet worden gemonitord en indien nodig moeten er verbeterafspraken worden gemaakt. Het is hierbij erg belangrijk dat er regelmatig wordt overlegt over lopende operationele zaken. Het kan dan ook voorkomen dat één of meerdere partijen zich moeten gaan verbeteren. Het voeren van zulke conversaties is niet altijd makkelijk. Het is daarom verstandig om een onafhankelijke derde partij, die in uw belang werkt, in te schakelen.

Neem contact op met de specialisten

Deze specialisten vervullen graag de rol van deze onafhankelijke derde partij. Op het gebied van strategisch leveranciersmanagement ondersteunen zij u tijdens het gehele proces. De specialisten zorgen voor overzicht en een goede inrichting. Hierdoor werkt u efficiënt en toekomstgericht. Er wordt een uitgebreid dossier opgesteld met duidelijke afspraken. De vakbekwame medewerkers zijn gespecialiseerd in het voeren van leveranciersgesprekken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van strategisch leveranciersmanagement? Neem dan gerust contact op met de deskundige en behulpzame medewerkers. Zij bespreken graag alle mogelijkheden met u.

https://hcdr.nl/

Gerelateerde artikelen

Professionele Excel Eurocode rekenbladen voor uw bedrijf

Goedkoper dan een nieuw model maar net zo goed: een refurbished iPhone

Profiteer van de voordelen van videoconferencing