Kijk op Interieur
Image default
Meubels

Stoere tafels

Stoere tafels combineren vaak robuust hout in combinatie met staal of aluminium. De tafels krijgen zo een robuuste uitstraling alsof ze rechtstreeks uit een oude loods komen. De tafels stonden eerst prima in een stoer mannen interieur, maar ook steeds meer huishoudens kiezen voor stoere tafels voor in huis. De massieve tafels zijn gemaakt van robuust hout en geven een geleefde uitstraling aan het hout mee. Naast een metalen onderstel kan er gekozen worden voor robuuste houten poten. Eventueel kan er een bijpassend bankje van hout bij gecombineerd worden. De grillige vormen en warme uitstraling van het hout komt hierdoor volledig tot z’n recht. Natuurlijk kan je de stoere tafels ook combineren met een paar mooie eetkamerstoelen.

Kasten op maat van je woning

Je hebt een prachtige plek gevonden voor een kast. Het enige nadeel is dat er geen enkele kast past. De standaard maten wijken net teveel af voor de ruimte die je in gedachten had. De kast is net te klein of juist te groot voor de beschikbare ruimte. Toch wil je wel graag extra kastruimte in huis om je spullen netjes op te bergen. Met kasten op maat zorg je ervoor dat je woning eindelijk de kastruimte heeft waar je naar op zoek was. Daar komt nog eens bij dat de kasten volledig op maat van je interieur gemaakt worden. Je kan zo de kasten volledig in landelijke stijl laten maken. De gezellige sfeer en warmte van je andere meubels komen overeen met je nieuwe kast. Helemaal naar wens kan het meubel voor jouw op maat gemaakt worden.

Landelijke tafels eiken

Je hebt een paar mooie kasten op maat gemaakt in de landelijke woonstijl. Alleen nu wil je graag mooie landelijke tafels eiken. Eiken is een robuust houtsoort waarbij je duidelijk kan zien dat het hout geleefd heeft. De tekening van het hout zorgt direct voor een warme uitstraling. De landelijke eiken tafels kunnen eventueel gecombineerd worden met grote dikke houten poten. Er ontstaat zo een stoere tafel, maar toch met de warmte en romantiek van de landelijke woonstijl. Eventueel kan je bij de tafel een paar prachtige houten eetkamerstoelen combineren. De stoelen zijn voorzien van romantische details en de tafel nodigt je direct uit om gezellig te komen dineren. Naast een gezellig diner kan je hier iedere avond de dag bespreken met je gezin. Het is een heerlijke plek om nog even na te genieten. Je kan zelf zo’n plek creëren met je eigen landelijke eetkamertafel gemaakt uit eiken.