Kijk op Interieur
Image default
Banen en opleidingen

Software development engineer

Software development engineer

Jouw verantwoordelijkheden

Als Java Software Engineer maak je deel uit van een dynamisch team dat online diensten ontwikkelt voor het beheer van de gezondheidszorg. Om deze projecten tot een goed einde te brengen, gebruikt het ontwikkelteam recente technologieën zoals Java 8, Docker, Spring 5, JbossEAP 7.2, Git, Angular JS, Openshift.
In deze context stel je het design mee op en ontwikkel je robuuste toepassingen in samenwerking met de analisten en architecten.
Je draagt je kennis van good practices inzake ontwikkeling over aan het team en coacht en omkadert de jongere ontwikkelaars.
Je neemt overigens deel aan de vergaderingen met de business om de behoeften te bepalen. Je stelt het technisch design op en ontwikkelt de oplossing. Je verzekert de inproductiestelling en het onderhoud van de toepassing.

Jouw profiel

Je bent houder van een bachelor of een master in de Informatica en hebt minstens vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie (Java-backendontwikkeling).
Je hebt kennis van de volgende technologieën: Jakarta EE (JPA, JMS,…), Spring (Boot, Batch,…), Webservices Rest, Swagger, OAuth, OpenID, Webservices SOAP, WS-*specifications, Test Driven, Agile Development, Oracle Database.
Kennis van JBoss (RedHat SSO, JBoss EAP) is een troef.
Je bent daarenboven vertrouwd met Docker en de IAAS- en PAAS-concepten.
Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt. Je werkt graag in teamverband. Je bent autonoom en hebt verantwoordelijkheidszin. Je durft initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden.
Tot slot heb je ook een passieve kennis van de tweede landstaal.

Ons aanbod

 Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. De firma betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert het bedrijf een gelijkekansenbeleid.

https://www.vindazo.be/vacatures/software-development-engineer.html

Gerelateerde artikelen

Technieker Hoogspanning

Administratieve kracht logistieke postkamer

De behulpzame scriptiebegeleider hbo helpt je graag met het afronden van je studie