Kijk op Interieur
Image default
Decoratie en accessoires

Relaxkussens van Cuddle Buddy

Relaxkussens: geen vermoeid en stressvol lichaam meer!

Kent u dat moment dat u in slaap aan het vallen bent in het vliegtuig, de auto of gewoon thuis op de bank? Dat u niet helemaal comfortabel zit en uw hoofd niet echt kwijt kunt? Dan is het tijd voor de oplossing: relaxkussens kopen! Allzorg heeft precies wat u zoekt. Onze relaxkussens zijn ideaal voor het ondersteunen van uw nek, maar ook uw rug, uw benen, voeten, of voor tussen uw knieën.

Met de relaxkussens van Allzorg hoeft u nooit meer oncomfortabel te zitten en kunt u de druk op uw lichaam op een gezonde manier verdelen. Dus ook als u bijvoorbeeld door ziekte lang in bed moet blijven liggen, is relaxkussens kopen het antwoord. De drukverdelende eigenschappen van de kussens zorgen voor het voorkomen van doorligplekken. U merkt wel, u kunt veel ongemakken voorkomen op deze manier

Geschikt voor thuis en op reis

Onze relaxkussens zijn zacht, geschikt voor de wasmachine en in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Wilt u relaxkussens kopen die bij u bankkussens of slaapkameraccessoires passen? U heeft keuze uit 11 verschillende kleuren, van beige tot paars. Maar u kunt uw relaxkussen natuurlijk ook heel handig overal mee naartoe nemen. Ze zijn heel licht en compact, dus ideaal voor op reis. Zowel voor het bijkomen op de bank na een dag hard werken of het urenlang in een vliegtuigstoel zitten, kunt u relaxkussens kopen voor comfortabele verlichting. 

Hoe kunt u relaxkussens kopen?

U hoeft alleen maar op de website van Allzorg aan te geven in welke kleur u uw relaxkussen wilt bestellen en binnen 3 werkdagen heeft u hem binnen! Neem voor meer informatie contact met ons op via website of telefoon.

http://www.allzorg.nl/slapen/relax-kussens