Kijk op Interieur
Image default
Design en ontwerp

Poster maken online

Bij Jilster wou ik een poster maken online. Ik heb bij dat bedrijf namelijk mijn eigen tijdschrift gemaakt en wil er graag een hele mooie voorkant / cover op. En dit is niet zo mooi te ontwerpen in de editor van Jilster bij het tijdschrift maken gedeelte. Maar wel bij de editor poster maken online. Daarom heb ik Jilster benaderd met de vraag of dat dit mogelijk is. In dit blogje leg ik graag uit of dat dit mogelijk is hoe de cover eruit is komen te zien.

Poster maken online voor tijdschrift

Zoals ik al zei wil ik dus een poster maken online voor mijn tijdschrift, die ik bij Jilster maak. Ik heb contact met hen opgenomen en zij reageerden hier erg positief op! Namelijk dat het zeker mogelijk is om hier je cover / voorkant te maken en dat dit vervolgens zeker op de voorkant van het tijdschrift kan komen! Daarom ben ik naar de andere editor van Jilster gegaan om hier een poster maken online te gaan doen. Ik heb een tijdschrift gemaakt voor mijn opa. Hij wordt binnenkort 80 jaar en hiervoor wil ik een mooi en origineel cadeau voor geven. Daarom heb ik besloten om een tijdschrift te maken met daarin allerlei foto’s van vroeger tot en met nu. En er staan ook vele anekdotes in, ook van anderen, die wij en hijzelf nooit meer zullen vergeten!

De poster

Nu het tijdschrift dus zo goed als af was, ben ik mij gaan focussen op de voorkant. Hier heb ik een mooie grote foto op gezet van mijn opa en oma, met daarbij een mooie titel. Ook staan er onderwerpen op over wat er in dit tijdschrift te vinden is. Ter vergelijking: een beetje zoals een voorkant van Voetbal International. Ook daar staan de belangrijkste punten van het tijdschrift op de voorkant.

Uiteindelijk was de poster af en ik ben erg blij mij het eindresultaat! Ook überhaupt met het hele tijdschrift. Het is erg goed gelukt!