Persoonlijk interieuradvies voor wonen en slapen in dichtbij Rotterdam

Wilt u meer sfeer creëren in uw slaapkamer? Is de eethoek toe aan vervanging? Of wilt u meer eenheid realiseren in de woonkamer? In een 2500 m2 grote showroom is er voor iedere woonstijl een passend aanbod. U doet er goed aan om interieuradvies te ontvangen in de showroom in de buurt van Rotterdam. De stylisten maken een passend ontwerp, waarin uw wensen en woonstijl altijd centraal staan. En heeft u de keuze gemaakt voor het meubilair? Laat uzelf meteen informeren over de mogelijkheden op het gebied van stoffering en verlichting.

Interieuradvies op vele gebieden in Berkel en Rodenrijs, niet ver van Rotterdam

Een nieuw interieur is meer dan alleen het slim inrichten van een woonruimte. Wist u dat? Denk bijvoorbeeld aan een lichtplan, een materialenplan en stylingplan? Dit zijn allemaal voorbeelden waarvoor u bij Bergers Interieurs aan het juiste adres bent. U weet door middel van professioneel advies zeker dat alle elementen die u in de showroom kunt kopen perfect afgestemd zijn op elkaar. Benieuwd naar het gevarieerde aanbod stijlvolle interieurs waar u uit kunt kiezen? Bekijk de mogelijkheden op het gebied van meubilair en stoffering alvast online of bezoek voor interieuradvies de royale showroom in Berkel en Rodenrijs nabij Rotterdam.

Stoffering is de finishing touch voor interieuradvies, niet ver van Rotterdam

De sfeer van een woonruimte wordt bepaald door het meubilair. Maar stoffering is minstens zo belangrijk. Het brengt comfort, accentueert een bepaalde sfeer én draagt bij aan een betere akoestiek. Heeft u hier al eens over nagedacht? Stoffering is de “Finishing Touch” van elke woning. Breng daarom voor interieuradvies een bezoek aan de uitgebreide stalenkamer in Berkel in Rodenrijs, niet ver van Rotterdam. Hier kiest u uit een breed aanbod van onder meer gordijnen, vitrages en bekleding van meubelen. Hoogwaardige materialen van merken zoals Christian Fischbacher, Chivasso, JAB, Dedar en Sahco zorgen ervoor dat uw interieur tot in de puntjes is verzorgd.

Comments are Closed on this Post

Persoonlijk interieuradvies voor wonen en slapen in dichtbij Rotterdam