Kijk op Interieur
Image default
Aanbiedingen

Op-maat-gemaakte driewielfiets: de perfecte fiets voor jouw kind!

Op-maat-gemaakte driewielfiets: de perfecte fiets voor jouw kind!

Als jouw kind om wat voor reden dan ook niet zelfstandig kan fietsen, is de driewielfiets van Huka een perfecte oplossing. Bij Huka maken ze driewielfietsen op maat, waardoor jouw kind de volledige vrijheid krijgt die elk kind hoort te ervaren. We vertellen je in deze blog meer over Huka en hun driewielfiets. Lees snel verder!

 

Wat is Huka?

Huka is een specialist op het gebied van innovatieve fietsen. Hun doel is om fietsen mogelijk te maken voor iedereen: ook voor mensen die vanwege wat voor reden dan ook niet in staat zijn om gebruik te maken van een normale fiets. Hiervoor heeft Huka verschillende fietsen. Zo kun je denken aan driewielfietsen en tandems, maar ook aan driewielscooters en rolstoelfietsen. Hun assortiment is enorm, maar wat Huka al helemaal bijzonder maakt is dat ze nóg een stap verder gaan door deze fietsen ook nog te op maat aan te passen. Huka is jouw specialist, en doet er alles aan om jouw zo’n optimaal mogelijke fietservaring te geven. 

 

Driewielfiets voor kinderen

Eén van de meest populaire producten van Huka is de driewielfiets. Hierin hebben zij verschillende modellen, waaronder eentje speciaal voor kinderen. Deze fietsen zijn natuurlijk kleiner in maat, maar zijn ook op verschillende manieren veiliger. Een kinderlichaam is natuurlijk te allen tijde in volledige ontwikkeling, waardoor een eventuele val van een normale fiets veel schadelijker kan zijn. Deze extra veiligheid is overigens niet de enige reden dat een driewielfiets een goede aankoop voor jouw kind is. Driewielfietsen zijn namelijk ook goed voor:

 

  • De betrokkenheid van je kind: door zelf te kunnen fietsen, zal hij sneller in een groep worden betrokken. Gaat je kind met school ergens heen, dan is de kans groot dat dit op de fiets gebeurt. Je kind zal tussen diens leeftijdsgenoten blijven, en daardoor makkelijker gesprekjes kunnen voeren.

  • Hogere zelfstandigheid. Als je kind ouder begint te worden, is het belangrijk om hem/haar af en toe los te laten. Met een driewielfiets wordt dit een stuk makkelijker, aangezien je nu niet meer constant hoeft te brengen en halen: je kind kan voor zichzelf zorgen.

 

Huka

Ben jij benieuwd naar de driewielfietsen van Huka? Neem snel een kijkje op hun website of neem contact op met één van hun specialisten! Hier vind je antwoord op al jouw vragen. Veel fietsplezier!

 

https://www.huka.nl/