Kijk op Interieur
Image default
Verwarming

Microbeton om een betonlook vloer te creeren

Robuuste materialen zoals bijvoorbeeld steiger hout of beton zie je steeds vaker terug bij het ontwerp van interieur. Dit komt omdat het al snel een exclusieve sfeer creëert.

Deze robuuste materialen geven een zeer krachtige uitstraling van uw interieur. Jammer genoeg is beton niet erg makkelijk om aan te brengen en kan het ook nog eens duur uitkomen wanneer je het laat uitbesteden. Ook is het erg zwaar en dit beperkt natuurlijk de mogelijkheid. Er is echter nog een ander materiaal wat dezelfde uitstraling heeft als beton maar waar makkelijker mee te werken is. Ik heb het over micro beton, dit materiaal is niet alleen waterdicht en goedkoper maar het is ook nog eens makkelijker om mee te werken als normaal beton.

 

Indien u dus gemakkelijk en snel een leuke upgrade wilt doen voor de uitstraling van uw interieur. Dan biedt micro beton wellicht de oplossing voor u. Het gebruik van dit soort materiaal is de laatste jaren steeds meer in opkomst. Vanwege het gebruikersgemak en de mogelijkheden die micro beton biedt is het dus zeer makkelijk om een betonlook vloer te realiseren. Er zijn makkelijk vlakke oppervlakten te creëren die niet gevoelig zijn voor vlekken en goed tegen vocht kunnen. Ook wanneer u bijvoorbeeld vloerverwarming wilt verwerken in de vloer dan kan er beter gebruikt worden van microbeton. Door dat er steeds kleine laagjes worden aangebracht heeft u maximaal profijt van uw vloerverwarming. 

 

Microbeton verwerken in de vloer

Ook is microbeton erg goed gebruiken in omgevingen zoals de badkamer of in de keuken. Aangezien het goed tegen vocht kan en er makkelijk mee gewerkt kan worden. Kan je dus al snel en gemakkelijk je douchen ermee inrichten.

https://www.beton-deluxe.com/betonlook-vloer/