Kijk op Interieur
Image default
Kinderen

Leuke muurstickers babykamer

Het inrichten van een babykamer is iets dat veel ouders enorm leuk vinden om te doen. Het is als het ware de kamer waar je baby in op zal groeien. Je kunt de kamer helemaal persoonlijk maken voor jouw aanstaande kindje. Op blogs zijn er tal van ideeën en inspiratie te vinden met leuke schilderingen of thema’s. Een print op de muur is iets wat we steeds vaker zien in babykamers. Je kunt dat (laten) schilderen, maar om het gemakkelijk te maken zou je ook kunnen kiezen voor muurstickers babykamer

 

Rustige en warme kleuren

Wanneer we kijken naar babykamers, zien we hier vaak zachte en warme kleuren in verwerkt worden. Dit geeft de baby namelijk rust voor het oog en maakt het niet te druk en afleidend. De baby moet natuurlijk wel lekker kunnen slapen in hun kamer. Je hebt de keuze uit verschillende kleine muurstickers die je kunt combineren, maar je kunt ook voor één groot design gaan. 

 

Voor ieder kind een passend thema

Wellicht wil je de babykamer graag in een jungle thema. Er is dan bijvoorbeeld een sticker set bestaande uit verschillende dieren. Deze zijn natuurlijk op een schattige en cartoonachtige manier getekend. De designs zijn eigenlijk in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Misschien wil je liever een eenhoorn thema, of spreekt een wat neutraler thema je aan. Hierbij zou je kunnen denken aan bosdieren of regenbogen. Het fijne is dat muurstickers niet al te prijzig zijn, waardoor je ze om de zoveel tijd zou kunnen wisselen als je merkt dat er toch iets anders beter bij je baby past.