Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Laat uw bouwwerk in de tuin zoals een tuinhuis op maat vakkundig afwerken

Wanneer u een bouwwerk in de tuin heeft laten bouwen, is het belangrijk dat de specialist het goed afwerkt. Zo’n expert is Blommers Bouwsystemen. Wat voor soort gebouw u ook wilt laten creëren, zij besteden de aandacht aan de afwerking die het bouwwerk verdient. Ook hierbij worden de wensten van de klanten meegenomen. Zowel particulieren als bedrijven en gemeenten maken gebruik van de diensten Blommers Bouwsystemen. U bepaalt de afwerking en zorgt dat het bouwwerk naar wens is. Voor alle typen gebouwen op maat, tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor, kunt u bij dit bedrijf terecht.

Tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat: verschillende soorten bouwsystemen

Wanneer u een bouwwerk als een tuinhuis op maat laat bouwen, worden er diverse bouwsystemen gebruikt. Blommers Bouwsystemen gebruikt bouwen hout- en betonbouw. Hiervan bestaan verschillende varianten. Zo kan houtbouw onder meer enkelwandig worden uitgevoerd, voorzien van gevelbekleding aan de buitenzijde. Houtbouw leent zich ook goed voor ruimtes waar een hoge isolatiewaarde belangrijk is. Houtbouw is licht van gewicht en daardoor is het zeer geschikt voor bijvoorbeeld de realisatie van een tuinhuis op maat die komt te staan op een slechte ondergrond. Houtbouw kan aan de buitenzijde afgewerkt worden met verschillende voor het materiaal, de afwerking en het type dak. Betonbouw leent zich goed als toepassing voor een berging of garage.

Tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat laten bouwen volgens strenge milieueisen

Wanneer u bijvoorbeeld een tuinhuis op maat laat bouwen, let men niet alleen op de kwaliteit, maar ook op het milieu. De bouwmaterialen worden daarom altijd grondig gekeurd voor gebruik. Zij streven ernaar alleen milieuvriendelijke producten te gebruiken. Ook worden het bouwafval altijd zorgvuldig gescheiden. Daarnaast maakt Blommers Bouwsystemen gebruik van hout dat is voorzien van het FSC keurmerk. FSC staat voor goed bosbeheer waarbij is voldaan aan hoge eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied. De principes van dit keurmerk gelden voor tropische en niet-tropische bossen. Zo weet u zeker dat er hout gebruikt wordt dat niet belastend is voor het milieu.